- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
BlackTreff
tag
válasz
nVIPER #42391 üzenetére
Nekem is 5.65-ös verzió van fent és azzal sikerült felrakni!
Első indításkor elég sokat tölt, már én is azt hittem, hogy lefagyott, de szerencsére elindult mire kikapcsoltam volna!Más:
Megmondom őszintén nekem így első nekifutásra nem igazán nyerte el a tetszésemet a 2.0, ez mondjuk lehet, hogy azért van, mert nekem az 1.2 is tökéletesen megfelelt!
Olyan dolgok újultak meg amiket vagy nem használok egyébként sem vagy már régen máshonnan érem el ( pl.: FB kliens), szóval nekem egyenlőre a béta alapján nincs meg ez a " mintha új telefonom lenne" feeling!
De ez csak az én érzésem, véleményem... -
rObika8802
aktív tag
válasz
nVIPER #15699 üzenetére
keress rá h kies regedit
szerk. : itttttttttt
-
DonMedve
addikt
Szerintem várj még!Ahogy nézem ez is elég kicsi,ha a JG6 CSC-je kell neki,akkor nem hiszem,hogy menni fog!
gegg:Sajnálom,hogy igy gondolod,talán kis időt adhatnál neki,türelem.Vegyük az Androidot,az is mi volt?Mostanra,mennyire kinőtte magát,és a SAMSUNG komolyan gondolja a rendszerét,és elég sok pénzt beleölt ahhoz,hogy a kukába dobja!
zack:Gratulálok Barátom!
-
peterk
senior tag
Nem akarom elvenni a kedved, de szerintem kár vele kínlódni. A CSC tartalmazza a nyelvi/regionális beállításokat, és a nyelvi fordításokat is. Ha nem az adott verziónak megfelelő CSC-t használod, akkor azzal azt éred el, hogy mondjuk például a zenelejátszó alkalmazás resource fájljai (ez van a CSC-ben) nem passzol az alkalmazáshoz. Egy sima címke magyar megfelelőjének hiánya még nem feltétlenül okoz problémát, de a resource-ben sok minden egyéb is lehet, ami kiakaszthatja a programot. Szerintem a fagyogatások, programból kilépések egy részének is amiről itt beszámolnak a fórumtársak lehet, hogy ez az oka. A multiloaderrel feltett, nem 100%-ban minden "komponenst" tartalmazó firmware-nél megvan ennek a kockázata, mégpedig minél nagyobb a verzió eltérés a komponensek között, annál nagyobb.
-
Az előző tippem téves, JF1-re ráflashelve az előbb írt módon végtelen reboot loopot kaptam én is. Valószínűleg a CSC-t mégse szabadott volna bántani, vagy újra a magyart kellett volna betenni, mert az mrmarkusnál működött.
Szerintem nincs értelme.
"If it ain't broken, don't fix it!" -
Most csinálj egy Full downloadot a JF1-es adatokkal.
Aztán meg a JF4-gyel rakj mindent be, PFS-sel mindennel. -
Hangerő lefelé + képernyőzár együtt, nyomvatartva, közben bekapcs.
Megvan a gyanúsítottam a PFS jelentésére: Patch FS.
De ez csak megérzés.Kúszik fel az új rendszer, BOOTFILES nélkül (semmi értelme újraflashelni a JF1-eset), és a JF1-es FFS-sel (anélkül nincs értelme a többinek).
Aktív témák
Hirdetés
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest