- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Hirdetés
Aktív témák
-
Lotusomega
senior tag
-
joey04
titán
válasz
szimike79 #35610 üzenetére
Jaj ne vigyük el ebbe az irányba bármivel példálózhatsz csak iphonenal ne szimplán azért mert abból mindig flame lesz...
Nem az értelmét kérdőjeleztem meg egyébként sem, bizony van olyan réteg akinek ez kell, de ezt írtam is. Az iphonenak azért van szakmai topikja, mert ott több volt a flame és off, mint a szakmai komment. Itt azért ettől messze vagyunk... Arról nem is beszélve, hogy érdemes megnézned honnan indult a beszélgetés, egy szimpla kis android fikából. Azzal az érveléssel és hasonlítással nem értettem egyet, arra reagáltam csupán. Bada tulajok egymás közötti véleménye persze más dolog, azzal nem is szoktam foglalkozni.
Peace!
-
k810
aktív tag
válasz
szimike79 #35621 üzenetére
Elnézést.
Igen, magáról a rendszerről és a Wave I-ről írnék. Kérdést nem tudok feltenni és az igaz, hogy elfogult vagyok az általam használt rendszerrel szemben. Ezért is gondoltam hozzátok fordulni mint a legkompetensebb emberekhez (akik használják régóta).
Konkrét kérdés: pozitív és negatív vélemény a rendszerről, hol miben jobb mint más és miben rosszabb mondjuk.
-
gamek!ller
őstag
válasz
szimike79 #35551 üzenetére
Volt kint HTC Sensation, na az komoly volt. Igaz a HTC-s csaj nagyon mondogatta, hogy még nagyon nagyon béta. Laggolt, akadozott, stb de még így is odaverte a 2x-et. Az egy hatalmas csalódás volt. A 3D mutatta, hogy miben nyilvánul meg, a médialejátszóban a képeket át tudod alakítani 3D-s nézetbe, a médialejátszó programban az ikonok jönnek feléd, a sima menüben is robbannak és jönnek feléd a darabok, stb. Elég szép volt, de azért nem használnám nap mint nap, nekem bántja a szemem. Szerencsére kikapcsolható a 3D és így használható egy sima kijelzős okostelefonnak.
-
-
-
huntiger
tag
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
szimike79 #35412 üzenetére
Hát nálam nem nyerő az x8, meg wave után igen vérszegény ha mondhatjuk úgy.
Kategóriájában ez volt a legjobb vétel ~ 15k volt a telefon csere vodánál más nem is nagyon volt galaxy 3 talán de azt sajnos már ismerem és borzasztó laggos..
Mondjuk azért megtanulom a droidot is rendesen, ha van rá lehetőségem is. -
Speedy86
aktív tag
válasz
szimike79 #35335 üzenetére
Én ami kábelt néztem az sima tv-hez való. Vagyis akarom mondani jó az újhoz is csak nem hdmi hanem hagyományos.
Egy ideig én is eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lehet tv-n a játék, aztán hirtelen jött a megvilágosodás. TV-n maximum a melletted ülő ember fogja élvezni a dolgot, hiszen neked nem árt ha látod mit nyomkodsz -
mrhitoshi
veterán
válasz
szimike79 #35251 üzenetére
Zenét lejátszani a wave hangszóróján egyszerűen szánalmas, szóval ez már szerintem alap 2011 tájékán.
Szóval teljesen egyet értek veled.
(#35250) Tomajdon: Ha így fog kinézni a következő Wave.. hát kit tudja, lehet még sikeres is lesz. Ha már a Galaxy S-t vesszük alapul.
Egy kis érdekesség: múltkor megakartam nyitni a fényképezőgépet a wave-n erre újraindult. Ez mitől lehet ?
Ezen kívül amúgy elég stabil a rendszer nálam. Nem szokott lefagyni, újraindulgatni a rendszer, de ez a múltkori eset picit rejtély. -
ADAM1337
nagyúr
-
ImI87
őstag
válasz
szimike79 #35178 üzenetére
Köszi!
Más:
Be akarok regisztrálni erre a wirecard-ra a fizetős appok miatt.
Az adatok megadásánál kell v.mi trükk, kell v.mit kamuzni? Úgy tudom német vagy angol appstore-ban így lehet vásárolni, csak nem tudom az adtok miatt menyire szarakodnak.
A válasz sürgős lenne, most csinálnám az account-ot. -
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
szimike79 #35064 üzenetére
"Azért a plasztik és az alumínium tapintása között van különbség"
Mindig vigyorgok amikor előkapom a Wave-t ami nem egy mindennapos telefon, sőt ritkaság. A műanyag szappantartó Droidos tulajok arcára fagy a mosoly.
Hű ez fém! Hű de szép kijelzője van és a fekete az fekete a kijelzőn!
Aztán persze jön az, hogy a Droidra mennyi cucc van. Mikor megkérdezem, hogy miket használnak abból a rengeteg progiból kiderül, hogy a többség csak telefonál és netezik. Ezeket Badával is lehet. Olvastam, hogy az Androidos fejlesztők nagy gondja az, hogy elég töredezett a felhasználói kör sw és hw ügyileg. -
bajbal
tag
válasz
szimike79 #35057 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat szerintem eldöntöttem!
OFF:Megtapogattam az Ace-t is de igencsak pixelesnek találtam a képét ami nem tetszett.(ha pénzt adok telefonért legalább szép kijelzője legyen) Így valszeg belépek a klubba.Ha a T-nél lehetne még kapni Wave I-et lehet azt választanám a méret és az Amoled miatt de jó lesz a Wave II is...
Talán kicsit férfiasabb...
A fentebb felsorolt telefonok szerintem nagyon drágák én nem adnék telefonért annyit. Talán még az Omina7 érdekelne de az még a Wave II-nél is nagyobb...
-
bokrosolajos
őstag
válasz
szimike79 #35045 üzenetére
szimike79:
OFF
De ha a kezedben nem volt, akkor miért állítod róla, hogy nem olyan rossz?
De sajnos, nagyjából ugyanazt tudja, mint egy Spica. Alsó-középkategóriás néptelefon. Csak a Spica még reális áron volt, iGO navival 39 900-ért, aztán a gyengébb Galaxy 3 már egy árban került a polcokra, és ez meg már 89Ennyit az Android hype-ról...
Vedd kezedbe ha retro fílingre vágysz: ahogy picit megbillenteted a készüléket, kifehéredik az LCD, mint egy pár éves HTC-n.
/ Nem lenne rossz kezdő droidos telefonnak, ha a neki szánt piac árához lenne mérve./Swami: lehet! Csak eddig még senkinek sem sikerült
-
GrooveHero
addikt
válasz
szimike79 #35033 üzenetére
TÉNYLEG másfél hét, nem vicc. Nem azt mondom, hogy le sem tettem a telót, de volt nyaggatva rendesen, és örülnék neki, ha még ma kibírna ezzel a 8%-kla egy 10 perces hívást is. Akkor meg lennék elégedve.
csináltam screenshotot, most leugrott 7%-ra. Ajjaj..a végén még tényleg nem lesz telefonálás este
Majd mindjárt megmutatom -
mrhitoshi
veterán
válasz
szimike79 #34972 üzenetére
Hát igen, most hogy kipróbáltam én is ilyen véleményen vagyok a Vuvuzelával kapcsolatban. Még jó hogy ingyenes.
Más valami: Kies-t érdemes frissíteni, vagy ne foglalkozzak vele ?
Meg ilyen nagy piaca lenne a Badának Indiában ?Mindegy végül is, csak jöjjenek az értelmes dolgok.
-
Sógi
addikt
válasz
szimike79 #34712 üzenetére
Nem értem én félre!Joggal várja mindenki a fejlesztéseket és frissitéseket az ember egy ilyen telefonnál, ennyi zsetonért!végül is ha jobban belegondolok és felpörgetem a vérnyomásomat akkor tényleg kap*a be a samu a vakitásért
sajnos ilyen világot élünk...megy ezerrel a lehúzás és szinte csak forgalom/nyereség orientáció van a minöségi szolgáltatás rovására...én ezt elfogadtam és hidd el nem éri megfesziteni az idegrendszerünket már lassan semmin ebben az országban
lsd benzinár..én minden napomat egy 100 mgos leszarom tablettával kezdem
-
mrhitoshi
veterán
válasz
szimike79 #34706 üzenetére
Szerintem aki mondjuk Wave-t pont azért nem vesz, mert mondjuk kevésnek érzi az 5000 alkalmazást, de már a 13e-t nem, azt pont be tudtak csapni.
Fejlesztők részéről meg eleve hallott az ügy, hiszen ők csak képben vannak. Sok értelme tényleg nincs ennek a hazudozásnak, de ők biztosan jobban tudják.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
szimike79 #34699 üzenetére
Egyszerű marketing. Mondjuk értelem szerűen szerintem a Samsung se teheti meg, hogy 120-90e FT -ért árulja a Wave 1-t, mivel nem tud annyi mindent nyújtani mint egy Android op.rendszert futtató telefon, ahol szerintem elszabadúltak az árak picit. Apple-ről meg no comment, ő simán megteheti, hogy elkér 2x annyi pénzt, mint egy Wave, és rá tudja fogni a felárat arra, hogy ő sokkal többet tud nyújtani, mint a Samsung. Jó példa erre még a HTC is. Ők is inkább a luxus kategória felé kacsingatnak és ők is elkérhetik a felárat a szolgáltatásokkal párhuzamosan. Szóval leegyszerűsítve: ez olyan, hogy aki többet tud nyújtani az zsebelheti le pénzt, azaz akinek több az alkalmazása, és jól is hirdeti annak már nyert ügye van. És sok embernek ennyi elég is, hogy elérhet 100.000 alkalmazást, úgy hogy ki se használja az ezred részét sem.
Én legalábbis így csinálnám, bár lehet nem pont így működnek a dolgok.
-
blt.62
őstag
válasz
szimike79 #34642 üzenetére
Remélem neked se okozott különösebb egészségügyi problémát,hogy nem konkrétan írtam le a rendőrségi munkámhoz tartozó naptár figyelmeztetéseket. Valóban olyasmire kellene amire céloztál. Hívások,helyszínek figyelmeztetésére. Ha kérhetlek máskor ne sértegess úgy hogy én nem bántottalak soha tagocska!
-
consono
nagyúr
válasz
szimike79 #33995 üzenetére
Mi az értelme? Bebizonyítani, hogy meg lehet csinálni? 10-szer annyi alkalmazásból választhatsz? Kipróbálhatsz új rendszert anélkül, hogy telót cserélnél? Tudnék még ilyenek mondani
Amúgy meg meg kell várni amíg stabil lesz és akkor kell feltenni, nem most mikor még alpha állapotú...
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest