Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz bokrosolajos #43271 üzenetére
Nekem sose volt ilyen bajom. Nem érdemes már XP-t használni....
(#43274) Tomajdon: na ezt se láttam még...
[ Szerkesztve ]
PS4
-
tomika13
tag
válasz bokrosolajos #43207 üzenetére
Az az egy baj van az operával, hogy a multi touch nem működik benne.
-
pixelblondie
senior tag
válasz bokrosolajos #43207 üzenetére
köszi a a valaszokat, de ezeket mar mind megcsinaltam megis ugy marad a képernyő. Ami linket adtál ott pedig hiába próbálom letölteni azt írja hogy nem támogatott tartalom. A legfelsőt próbáltam,az angol nyelvűt.
as good as it gets
-
DjBlero
őstag
válasz bokrosolajos #43064 üzenetére
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
Teaway
veterán
válasz bokrosolajos #43064 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy gyorsabb bárminél is, de ott a videón annál a résznél gyors
Nincs itthon csokid??
-
Teaway
veterán
válasz bokrosolajos #43062 üzenetére
Rögtön az elején, mikor a Samsung Apps töltődik.
Nincs itthon csokid??
-
Teaway
veterán
válasz bokrosolajos #43050 üzenetére
Qva gyors a WaveII. Később indítják, de előbb van kész
Nincs itthon csokid??
-
Dhampir
félisten
válasz bokrosolajos #42934 üzenetére
Persze, mert egy csomó minden futkorászik a háttérben.
F-ECT$:
Úgy vagyok vele, hogy ha már nagyobb kijelző kell, akkor egy Androidos táblagép jobb lenne.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz bokrosolajos #42934 üzenetére
Jelenleg kb ezt tudja órábként gyári rommal:
-repülő mód: 0.1-1%
-gsm mód: 0.5-1.5%
-3g mód: 1-3%
-zene: 2-4%
-filmnézés: 15-20%
-játék/netezés 3g-n: 20-30%Persze folyamatosan javul a fogyasztás az újabb romokkal, és még igazán akku kímélő custom romok nincsenek a "piacon".
Dive ever, work never.
-
kovigab
csendes tag
válasz bokrosolajos #42612 üzenetére
Nekem nem jött be a reboot. De tényleg függ a kedvétől, hogy mikor akar navigálni.
Ha több GPS alkalmazást indítottam (már ami fut háttérben) ha az egyik talált pozíciót utána a többiek is hamar megtalálták (nagyjából). -
SlyChocolate
senior tag
válasz bokrosolajos #42542 üzenetére
Nincs mit.
Milyen rendszerre is telepítetted a kies-t? -
SlyChocolate
senior tag
válasz bokrosolajos #42540 üzenetére
Poénból frissítettem a 08.01 kiadásra.
Nálam eddig teszi a dolgát az XP-n. -
F-ECT$
titán
válasz bokrosolajos #42530 üzenetére
sell_phone(Wave)
buy_new_phone(random(iPhone4, HTC:S))
smile()Dive ever, work never.
-
sittes79
addikt
format c:
-
leslieke
Jómunkásember
Töröld le és telepítsd újra.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Willie
őstag
válasz bokrosolajos #41753 üzenetére
Ez tuti biztos?
-
anrab
addikt
válasz bokrosolajos #41755 üzenetére
és ez a megjelenése óta így van!
-
LA_COSTE
senior tag
válasz bokrosolajos #41750 üzenetére
Hatalmas játék! Az egyik legjobb a mezőnyben.
-
senior tag
válasz bokrosolajos #41758 üzenetére
Bada 2.0 beta-n így néznek ki:
Album tárcsa:
Képernyő zárás lehúzó része:
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #41755 üzenetére
Az a tárcsa tényleg jópofa lett.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
doctorur
tag
válasz bokrosolajos #41753 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy a wave II létrejöttének egyik komoly mozgatórugója a SAMOLED kapacitásbeli problémája és a BADA piacrészének kényszerű növelése volt.
A wave III valszeg tényleg jó lesz hardveresen és nyilván húzni szeretne vele a piacon a Samsung. Pont ezért kicsi a valószínűsége, hogy előtte vagy vele egy időben lenne B2.0 hivatalosan.
Ha csak a Droidból indulunk ki, akkor egy-egy komolyabb hardverrel jön ki a gyártó az új fw-kel, ami csak hónapokkal, de legalábbis hetekkel később elérhető hivatalosan a régebbi telefon verziókra. A Bada-n miért lenne másképp?
Lássuk be, a piaci érdekek azt kívánják, hogy a wave I és II tulaj hajtson a jobb készülékre jobb softtal. Szerintem simán elképzelhető, hogy azért lett elérhető a 2.0 béta, hogy mindenki csorgathassa a nyálát, de ne legyen teljesen használható. Ha megtetszett, akkor vedd meg az új telót. Ha ez a stratégia nem hoz elég vevőt, akkor elérhető lesz az első kettőre is. Ha szeptember a wave III, akkor év végén lesz hivatalos frissités 2.0-ra.
Bár remélem tévedek... -
Tomajdon
aktív tag
válasz bokrosolajos #41736 üzenetére
Ezt nem láttam... De rohadjanak meg, pont azokat szivatják, akik segítették a samsungot a bada elindulásában. Most már legyen
kvajó telefon az a wave III, ha miatta szívunk, és annyira titkolják, hogy semmi biztos infót nem szivárogtattak ki. Remélem jó lesz, bár én biztos, hogy nem fogom lecserélni a telómat, ha csak nem adják majd 60.000 ft-értleslieke: nekem is ez a bajom... a legtöbb csúcs telefonról, de még a wave 725-ről is tudni lehet valamit. erre itt az új, csúcsszuper bada telrfon, és semmi érdemi infó...
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz bokrosolajos #41746 üzenetére
Miért tudná ugyan azt? Az hogy a mienken is fut a 2.0-a miért lenne gáncs egy WaveIII-nak? Az biztos hogy hardveresen fejlettebb lesz, szebb, esetleg nagyobb kijelző. Ezen az alapon az egész droid birodalom bebukna, iPhone szintén. Pont hogy a platform népszerűségének érdeke, hogy legalább a WaveI-II megkapja a 2.0-át, kb. a WaveIII megjelenésével egy időben.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #41746 üzenetére
Túl nagy a csend a Wave III körül.
-
rObika8802
aktív tag
ne beszéljétek be magatoknak a késést mer akk bevonzzátok a bajt reménykedjünk a szeptemberben
.-.-.-.-.-.-.
-
Dhampir
félisten
Gyanítom magam is a késést.
Bár azért hamarabbira tenném a megjelenést. A gyártókapacitás megvan hozzá, ha meg nem akasztja valami.
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
De ezt az infót hol olvastad? Egyszer már kérdeztem...
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
leslieke
Jómunkásember
Akkor megvan a karácsonyi ajándékom magamnak, egy Wave III.
-
Attelah
tag
válasz bokrosolajos #41637 üzenetére
A JID-et tenném rá, utána a J9-et már nem. Csak azért hogy 1.2 legyen rajta mert jópár alkalmazás nem fut a jelenlegi firm-em miatt. Egyébként nincs vele gondom, december óta (ekkor vettem) faszául működik.
Az új böngésző nekem sem tetszik, de azt mondták hogy a JID-ben még a régi van.
Szted ezt a JID-et se tegyem fel?[ Szerkesztve ]
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
SlyChocolate
senior tag
válasz bokrosolajos #41558 üzenetére
Köszi Lajos az őszinte véleményt.
Mivel volt már szerencsém más gépek felvételeihez ezért bátorkodtam írni azt amit. -
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #41560 üzenetére
Legyen igaza.
-
válasz bokrosolajos #41560 üzenetére
Igazából egy kicsit az a "merne mást mondani" érzésem van.
“All nothings are not equal.”
-
ABal
őstag
válasz bokrosolajos #41450 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #41435 üzenetére
Ezen nagyon csodálkozni sem lehet, teljesen más modell mentén dolgozik a Samu, ráadásul egy gyártó egy temékéről (na jó, kettő és félről) beszélünk... A gond ott van, hogy a Samsung elhitte magáról, hogy tud Apple lenni, pedig nem.
Mondjuk egyszerű dolga lenne, ha tényleg fel akarná futtatni az appok számát: meg kellene nyitnia a Samsung Appst teljesen mindenki előtt, mindenféle jóváhagyásos hülyeség nélkül. Aztán hadd hulljon a férgese!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
m.zso
aktív tag
válasz bokrosolajos #41428 üzenetére
jah. a másik smilet kellett volna beraknom
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
dave182
senior tag
válasz bokrosolajos #41424 üzenetére
az utolsó pontban a hardver kihasználhatósága arra vonatkozik h mennyire használja a firm meg a játékok?
más:2.0 butácska,ha lehúzom mass storage ról még utána sem enged olyan alkalmazást indítani amihez kell a mem card...ujraindítás után pedig elfelejti a pl a fényerő beállítást és az alapértelmezett memóriát..de a divx-ek nagy rését frankón viszi[ Szerkesztve ]
-
rObika8802
aktív tag
válasz bokrosolajos #41357 üzenetére
énis ettől féltem ,hogy talán túl kicsik,de az nem zavaró egyáltalán. nekem ink a bill volt fura kicsit meg nemvolt olyan gyors mint 1.2-ben mer ebben már darálok ezerrel de azon nem ment....
.-.-.-.-.-.-.
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #41338 üzenetére
Ki fogom próbálni... Én maradok még 2.0-n, a kölyköm két játéka fut, az új browser után meg nagyon nem tetszene a régi...
Nem tudom kipróbálni, nem eszi meg a Multi...
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
sittes79
addikt
válasz bokrosolajos #41295 üzenetére
Man te tényleg temetkezési vállalkozó vagy?...csak kérdem
-
TomWexX
addikt
R66 is a 2.0 megjelenéséhez igazítja a friss térképét! Tehát lesz friss térképes navi is!
Tudod minél nagyobb legyen a durranás.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Viszont sok minden van ami eddig nem volt.
Nekem bejön a sok újítás, bár ez még béta és erősen érződik is...
Spoof meg biztosan lesz rá, attól nem kell tartani hogy nem.
A mapparendszer is elég jó lett gyári twittert is kilehet végre törölni akinek nincs szüksége rá.Lehet adok még pár hónapot a telefonnak.
-
F-ECT$
titán
válasz bokrosolajos #41280 üzenetére
Jaja, nagy az öröm. Csak a fejlesztők is érezzék át, hogy érdemes ide fejleszteni, mert hiába a jó keretrendszer, ha nincs bele tartalom
Dive ever, work never.
-
Cymby
tag
válasz bokrosolajos #41280 üzenetére
Tördel az, csak még nem olyan szépen mint kellene.
Úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna...
-
Paca2
senior tag
válasz bokrosolajos #41121 üzenetére
mért ne frissítsem 2-re? ha látod az aláírásomat, láthatod h 1,2-re is frissitettem
nem vagyok szemellenzős, de nem nyavajgom szét a forumot, mert ez már szánalmas néha részedről
és mért ne maradhatna meg pár évig ez a teló, akkora szégyen az? vegyél iphonet azt KELL évente cserélgetni, lehet h te menő celeb vagy vállakozó vagy, aki cserélgetheti naponta, nem mindenki ilyen
és azt sem mondtam h hibátlan, csak azt, h nem fogom szétsírni a szám (meg a fórumot) azon amin ugyse tudok változtatni, és hidd el te sem, akárkinek is hiszed magad
miért vetted magadra? nem is írtam rólad
részemről befejeztem, vonulok vissza a háttérbe rajtatok szórakozni
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
válasz bokrosolajos #41100 üzenetére
Aki az alapján ítél, nagy szakértő nem lehet... Kár, hogy a DisplayMate oldalán nem találtam SC-LCD tesztet, de a SAMOLED vs. IPS elég tanulságos a fogyasztás résznél.
-
válasz bokrosolajos #41094 üzenetére
Az a "jó Amoled-es kijelző" ha olyan mint a Nexus One-é, akkor max. emberkínzásra jó, különösen napon. A PenTile meg a Desire-ön is kijön szépen SCLCD FTW!
Meg a transzflexív cuccok :3
[ Szerkesztve ]
-
Lotusomega
senior tag
válasz bokrosolajos #41089 üzenetére
Én is találtam, nekem X10 jött be legjobban androidos telók közül, amik emberi árban vannak. Csak sajna már nem nagyon lehet kapni x10-et hardveraprón sincs szinte, vagy ha igen akkor horror árban, cserélni meg senki nem akarja rá nyílván.
Pedig az bejön, jó a kamera, kijelző pont elég, azért legalább hardveres gombok is vannak, van mrá rá 2.2 hivatalaosan ha jól tudom, szóval nekem pont olyan kéne.Akinek van felesleges szóljon, adom a wavet érte még ajándékot is kap
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #41089 üzenetére
Bezony Meg bevallom, a számomra a kijelző még mindig az amivel nem tudok betelni... A kollégáim még ennyi idő után is csorgatják a nyálukat rá (nekik Motorola Defy-uk van ). Nem tudom lesz e még ezután sima TFT-s telefonom...
-
Lotusomega
senior tag
válasz bokrosolajos #41051 üzenetére
+1 sajnos
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #41077 üzenetére
Tényleg nem nézek tv-t.
Vonat helyett autóval utazom, a legtöbbet haza a szülőkhöz, oda meg már anníit mentem, hogy a kocsi akár nélkülem is hazatalálna. Névnap widget fent van a telefonon, de a számomra fontos emberek névnapjai a naptárban vannak feljegyezve, éves ismétlésre állítva. A gyári böngésző bénasága nem zavar, szűkség esetén használható. FB annyira nem érdekel, hogy nagyon zavarjon, ha épp nem megy. Barátokkal egy sör mellett tartom a kapcsolatot, nem az FB-n.
Naptárt erőteljesen használom, tele van bejegyzésekkel. GPS-re van célhardver, de a Wave-vel is navigáltam már, és átlag 2-3 perc alatt talál műhód-jelet.
Zenelejátszó: ki kell tölteni rendesen az ID3 taget és működik! ID3 tag kitöltésére meg kismillió program van. Napi szinten használom, metrózás közben kötelező elem a zenehallgatás.A Wave azért van, mert mindazt tudja, amire használni akarom, gyors, stabil rendszerrel.
-
peter_k
tag
válasz bokrosolajos #41077 üzenetére
Sajnos nálad a pont.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #41070 üzenetére
Minden relatív! Számomra teljesen haszontalan widget: nem nézek TV-t, így a műsorok se érdekelnek.
-
mrhitoshi
veterán
válasz bokrosolajos #41070 üzenetére
Kapitalista rendszer talán ? nem akarok belemenni a politikába stb.., de ez azt jelenti, hogy az emberek többsége el hiszi, hogy szüksége van rá, mint ahogy már sok példát láthattunk arra, hogy mit esznek meg az emberek. Nagyon jó példa erre a Svájci frank ügye is, biztos nem véletlen nem ? El ismerem Android-ra több hasznos alkalmazás van, nem ezen akadok én fenn.
PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz bokrosolajos #41064 üzenetére
Akkor miről beszélünk ? Kinek kell is igazából okostelefon ? szerintem max egy jól menő üzletembernek. Kezd az okostelefonosdi is átcsapni is ilyen magamutogató bűvészetté átvetkőzni. Mert biztos hogy az emberek többségének nem kell több annál amit a Wave nyújt. Annak az 1-5%-nak meg ott van az Apple. Szóval ez a piac is egy nagy lehúzás ezek szerint nem több.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
Sajnos ezekkel az olcsóbb telefonokkal annyi a baj, hogy annyit érnek, mint amennyibe kerülnek. Lehet a Wave-re nincs csillió mennyiség letölthető kacat, de minőségben etalon.
Megnézném melyik Androidos masina bírna ki a napon 80 fokot kocsiban, vagy melyik bírna ki egy kocsi áthajtást. Számomra ez a telefon, lehet nem tökéletes, de minőségben etalon.Az meg külön szánalom, hogy kiadnak egy Androidos telefont, majd rá két-három hónap múlva megjelenik egy újabb verzió, és azt mondja a gyártó, hogy nem adja ki a frissítést a telefonra. Ezzel szemben itt van a Wave, mennyi ideje van a piacon: legyen 1,5-1,8 év, és még nem rég érkezett hozzá frissítés. Most ez lehet nem fedi teljesen a valóságot, de minőségbeli különbségek nagyon látszanak.
Mindegy mindenki maga döntse el mire kell neki a Telefon, de szerintem erős túlzás az a 200e alkalmazás, meg a b@szott nagy a szabadság amit ígérnek. (bocsánat a kifejezésért, de már elegem a TV reklámokból. )Ez pedig tény, hogy a Wave/2 nem egy nép telefon.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
leslieke
Jómunkásember
Marketen meg 200 000...Miért?
Mert ott más a filozófia. Szabad kezet kapsz, fejlesszél, tedd fel, töltsék le, és ítélkezzen a népAha, szabad kéz.. aztán meg minden második(ez szándékosan erős túlzás) programról kiderül, hogy mindenféle személyes adatokat küldözget a fejlesztőknek, meg ki tudja még kiknek.
-
peter_k
tag
Ez szerintem is így van. És hiába várják sokan a 2.0-t, nem fog semmi sem változni.
-
study
tag
http://youtu.be/LiX7FyY-yRo
-
Lotusomega
senior tag
válasz bokrosolajos #41026 üzenetére
Sajna egyet kell értsek veled, gondolom a legolcsóbb a bladere gondoltál, én is nyomogattam elég sokat, és hát simán megválnék a wavetől érte, akármennyire is szomorú ez mert a kamerát és a kijelzőt sajnálom. Ez a dual bootos android is kitudja mikor lesz teljeskörűen működő, mindig követem az eseményeket xda-n, de mire ebből tökéletesen működő lesz az sajnos még odébb van. Meg hát egy ráheckelt az nem lesz oylan mint a gyári sosem szvsz.
Szóval én is hasonló cipőben tartok sajna.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #40976 üzenetére
Nem tudom, nem látok a fejükbe. Ez is csak tipp volt. Na meg, ha droidos telefont akar valaki, hát olyat is árul a Samsung.
-
s4tch
veterán
válasz bokrosolajos #40937 üzenetére
"az eddigi wannabe-iPhone lookot kezdik felcserélni wannabe-Androidra"
Eddig sem volt kimondottan iPhone-os, csak annyiban, amennyiben minden hasonló felület hasonlít az iOS-re. Touchwiz ez, messziről látszik rajta. Egyébként kurvára mindegy, mire hasonlít, csak legyen stabil, gyors, testre szabható és álljon mögé több fejlesztő.
Ill. egy elég: az, amelyik megcsinálja a dalvikot bada alá.
-
mrhitoshi
veterán
válasz bokrosolajos #40937 üzenetére
Lesz szöveg tördelés elvileg. A felrakott videókból meg nem sok minden derül ki, viszont annyi kiderült, hogy a felső lehúzható valami Android-os maszlag, de a rendszer kinézete szerintem egyik rendszerre se hasonlít, talán egy kicsit iOS.
Ahogy láttam a videókat, annyit ki tudtam szűrni, hogy a menübe lépés annyit fog tenni, hogy a háttérképre kirajzolja az ikonokat.Szóval összegezve az eddig látottakból, annyit már elmondhatunk, hogy lehet copyzott (ez alatt a lehúzható valamit értem), de egy egyedibb kinézetet hoztak össze.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
a510
aktív tag
válasz bokrosolajos #40919 üzenetére
Sajnos az egész fényképezés ideje alatt látszik az app saját képernyője az érintős gombokkal, a kamera által látott képpel és a már elkészült képek ikonjaival (ahol lehet törölni is). Próbáltam lezárni a telefont, de amikor felébresztettem, a program írta a baját, hogy így nem tudja a kamerát elsütni. Ez a fizetős TimeFrame, az ingyeneset nem ismerem. Full akksival, 1-es fényerővel úgy 3-4 órát bír, kell hozzá töltő hosszú időnél. Nem ígérem, de talán hétvégén egy otthoni felhős égboltot csinálok zoom nélkül. Youtube-on találtam még wave+timeframe videókat.
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz bokrosolajos #40744 üzenetére
A samsung szerint a böngésző is az oprendszer része, mert egy kalap alá vették a bemutató képeken. (amit tegnap linkeltél, azon is ott van)
-
TomWexX
addikt
válasz bokrosolajos #40741 üzenetére
Én még mindig úgy gondolom hogy a böngészőben lesz ez a bizonyos "animation effect"!
-
Dhampir
félisten
válasz bokrosolajos #40691 üzenetére
még az sem lehetetlen, hogy "elfelejtenek" minket GT-8500 tulajokat
Szinte kizárt dolog, a Samsungnak "szívügye" a Bada és feltételezem, hogy a hardver is, hiszen hozzá van fejlesztve, csak éppen a malmok kicsikét lassan őrölnek.
-
sittes79
addikt
válasz bokrosolajos #40664 üzenetére
Ne basszá már fel..ezen kell lovagolni "animation effect" legfontosabb tényleg...
-
TomWexX
addikt
-
ADAM1337
nagyúr
válasz bokrosolajos #40706 üzenetére
A kamera rész teljesen halott még, ez nagyon béta állapot de a nagyok már a 2.3.3.-al foglalkoznak csak ez egy addig kiadott valami hogy lássuk mennyire működőkepés.
A bill kiosztás se jó még illetve a sensorok és a 3g se megy még.
Szóval a rendszer megismerésére tökéletes másra nem, néhol vannak hatalmas sötétedések meg lassulások de lényegében nagyon biztató milyen a rendszer. -
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #40703 üzenetére
Akkor egyértelműsítem: igen, akkor is megvenném, ha ugrál a címsor és nem tördeli a tartalmat.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz bokrosolajos #40703 üzenetére
211mb-t lát memóriának, gyári feladatkezelővel lehet simán üríteni 114mb-ig tudtam felszabadítani. (van 1.szint és 2.szint ram ürítésére, de még soha nem éreztem hogy ki kell kapcsolni valamit hogy jól fusson a háttérből, egyik sgs-es ismerős meg mondta is 2.3.4 alatt soha nem használta a task killert vagy bármi egyebet soha nem lassult még be neki hogy ramot kelljen ürítenie.)
Este dobhatok fel pár vidit játékokról rendszer információrol meg 1-2 dologról egybe felveszem.
A minőséggel viszont nem tudom mennyire lesztek megelégedve mivel egy sony x8-al tudok max felvenni.[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #40696 üzenetére
A böngésző hiányosságai és hibái annyira nem zavarna, hogy ezért lecseréljem.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #40691 üzenetére
Ha jó lesz a Wave III hardveresen, akkor azt megveszem és akkor már lesz nekem is Bada 2.0... csak nem a Wave I-en.
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz bokrosolajos #40672 üzenetére
Ez így nem igaz, barakja az üres helyre, vagy a végére ha nincs üres hely. De nem keveri össze az általam felállított rendet. De végül is mindegy, nekem így is jó!
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
szimike79
őstag
válasz bokrosolajos #40668 üzenetére
Nekem meg teljesen mindegy hogy mi alapján rendez, pont az a lényeg hogy oda rakom ahova akarom és maradjon is ott. Ami fontos az megy az első oldalakra, a többi meg jó helyen van hátrébb. Ha hátulról kell valami úgy is oda kell lapoznom.
A "semmi nem lett abból amit ígértek" modatom képletesen értsd, ne szó szerint. Bár amekkora feneket kerítesz ennek az egésznek úgy hogy szinte semmit nem láttál a 2.0-ból, ami ráadásul nem is a végleges változat, az nem semmi! A 3D efekteket és az áttűnést ami legjobb esetben is csak esztétikai célokat szolgál, az ABS-hez és a klímához hasonlítani???
Na ez eléggé tréfás, inkább nem mondok semmit! Ha nincs egyik sem maximum nem olyan szép, de az aksit sem eszi annyira a proci. Nekem személy szerint többet számít a használati idő, na és azt már lehet egy lapon említeni az általad felhozott két példával.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
szimike79
őstag
Na kössünk bele valami hülyeségbe, ha már másba nem tudunk! Mi a francnak ABC sorrend ha úgy rendezed el, szabod testre, ahogy akarod? Azért hogy ha kitörölsz valamit újra rendezze az egészet? Gratulálok!
Azért tetszik, hogy egy 2 perces videóból, amiből 1m 30s azzal megy el hogy valahogy ráfókuszáljon a firm verzióra, te megállapítod hogy a 2.0-a szar, és semmi nem lett abból amit ígértek! Még egyszer gratulálok, te olyan képességekkel vagy megáldva amivel senki más ezen a világon!Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
TomWexX
addikt
Ez akár a böngésző is lehet, mert egy csoportban van a flashlite 4-el.
Különben is a menüben minek legyen animacion effect? Felesleges parasztvakítás lenne...Nem, nem a beállításokon belüli részlegről beszélek.
Média részleg: Én egy helyre rendeztem a 'zenék', 'videolejátszó', 'médiaböngésző', FM rádió' ikonokat.
De van még a közösségi részlegem is, ahol a soc.hub, facebook, twitter, email, sms stb. ikonokat rendeztem.
Ezt a rendezést egyszer kellett megcsinálnom, ezután lefényképeztem, és minden rendszer újrarakás után kb. 2 perc alatt újra beállítottam.
Szerinted mér' is lenne jobb az ABC menürendezés????? Nekem az lenne a nagy káosz tömeg![ Szerkesztve ]
-
dave182
senior tag
válasz bokrosolajos #40655 üzenetére
Amennyire tudom az áttűnést ki-be lehet kapcsolni,szerintem ez a video egyedül azt a célt szolgálta, hogy megmutassa van egy jóformán akadás mentes,működő kettőpontvalamennyis alfa-béta akármilyen szoftver,nem az újdonságokat,extrákat és parasztvakításokat hívatott taglalni...ebből hogy te ennyit szűrtél le ez már idegesítsen téged és utáld a badát teljes mellszélességgel mert megérdemli...de te még mindíg ezt használod?
a menürendezésnek mi az értelme?nekem spec a mappázhatóság nagyon tetszene...[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
Valóban baj van a memóriával (nálad), ugyanis az új dolfin böngészőben igértek 3D-s oldalváltást! <<Itt olvashatod>>
A menüben valóban nem volt rendezettség, de én úgy rendeztem el ahogy nekem kézre áll, és biztos frászt kapnék ha feltelepítenék egy játékot, és az ABC sorrend miatt pont a média részleg közepébe fúrná be magát!
-
Teaway
veterán
2. Már csak az kéne, hogy újra rendezze! Akkor nem találnék meg semmit se.
Nincs itthon csokid??
-
DarkDeer
senior tag
-
ADAM1337
nagyúr
válasz bokrosolajos #40649 üzenetére
Szerintem is túlzásba esel.
Igaz egy multitaskos videónak jobban örültünk volna, meg egy ram használat tesztelésnek.
De kezdésnek szerintem ez is pont elég, főleg hogy még kint sincs.
Gondolom elsőre a wave2-re jön majd csak, később kapja meg a kis teso avagy a wave.(tetszik a 4 oszlop nekem is batár volt a 3 ikonos megoldás, most a droid is 4 oszlopos eléggé bejön.)
Használhatóságon remélem javítanak, pl sok esetben ki kell kapcsolnom a wifi-t hogy egy játék vagy app elinduljon és ne kapjon nincs elég mem üzit, igaz ezek egy restartal megoldhatóak de zavaró eléggé, sokat ront az összképen mondjuk úgy...
Mindenesetre kíváncsi vagyok a bada 2.0-ra is meg a droidport-ra is.
Igaz a droid port jobban érdekel mivel kiforrtabb és elterjedtebb rendszer, még magyar fejlesztőkből is több van rá. -
leslieke
Jómunkásember
Tényleg eljött az idő, hogy lecseréld a telefonod.
-
TomWexX
addikt
Te az életben is ilyen pesszimista vagy? Szar életed lehet....
A gigantikus túlzásaid meg néha már fárasztó!De hogy kérdezzek is valamit, áruld már el hogy miért lenne jó ha ABC sorrendbe lennének az ikonok? Szerintem inkább a funkciójuk logikus elrendezése a jó sorrend!
[ Szerkesztve ]
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sztem ne írjuk le a Bada-t, azért mert valami nem olyan mint az Android, nem feltétlenül rossz..................
Én pl. imádom a Bada-t...........Samsung Galaxy S23 Ultra
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #40583 üzenetére
Szerzek egy állványt, és összehozok valami videót.
-
Polllen
nagyúr
válasz bokrosolajos #40583 üzenetére
Az android másképpen működik, mint a windows, így semmi oka lassulni... (amúgy 2 éve van ugyanaz az a vista a gépemen és nem lassult még... )
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #40559 üzenetére
Tegnap próbálgattam. Érdekes program, viszont jó videót csak akkor lehet vele készíteni, ha fixen rögzítve van a telefon. Konkrétan mire vagy kíváncsi?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #40531 üzenetére
A badaTube is ingyenes.
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #40502 üzenetére
A MIUI nekem is tetszik, gyor is és szép is...Ezt logót már én hekkeltem bele, próbaképpen a kernelbe Badadroid logo nincs, de majd a következő publikus verzióba csinálok valamit...
Szerintem ha a Kies nem látja a telódat, a multi sem biztos, hogy fogja, de mivel nekem mindegyik látja, nem tudom kipróbálni...Srácok, akinek nem ment a leírás alapján: az új, loopback-es verziót próbáltátok? Ahhoz sok hely kell a teló memóriájában! Ha bármit is telepítettetek oda, vagy az Asphalt 5 ott van (a magyar JL2-ben benne van...) akkor nem tudja létrehozni a /data particiónak az image-et...
Sajnos ennél töbet nem nagyon tudok segíteni, én nem a leírás verzióját használom, van egy saját verzióm ugyanezen az alapon.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #40497 üzenetére
Sajnos az 1.2-t nem úszod meg a FOTA miatt, ha jól emlékszem, bár lett egy univerzális, bootloader független FOTA is, azzal lehet esetleg próbálkozni (én nem próbáltam, mert nem érint). Sebességre tud gyors is lenni, meg nem is Ha megnézed ezt a videómat:
http://www.youtube.com/watch?v=B01p8QBa8kE
ezt egy félkész ROM volt SGS-r és sosem készült el, nos ezzel hihetetlenül gyors (quadrant pl 2200 pont), de nem látszik az SD kártya... A normálisan működő kicsit lassabb, de használható, főleg, ha nem SD-ről, hanem a moviNAND-ba telepíted (nbates csinált egy leírást a hogyanról az XDA-n). De vannak negatívumok is. Nincs modem (még, remélem), nem működnek a szenzorok, nincs aksi kijelzés és töltés (a töltést meg lehetne csinálni, de mivel nincs visszajelzés, hogy hol tart, kissé veszélyes) és ami a legbosszantóbb: nem működik a powermanagement. Illetve csak félig, ha elalszik a proci, lekapcsol/újraindul a gép (ezt lehet orvosolni ilyen olyan programokkal a marketről, pl. wake lock - ha hazamegyek a nyaralásból ezt valószínűleg egy kernel módosítással ki tudom talán küszöbölni) . Szóval (mint mindig) még egy kis türelem...
De, hogy jó hír is legyen, nálam már egy félkész Gingerbread (CM7) fut, amit egyelőre nem postoltam sem az XDA-ra, sem a google code-ra (csak az initscripteket), mert a hardveres grafika gyorsítás és a wifi nem megy (SD, audió igen), de talán a hét végén, vagy a jövő héten lesz időm foglalkozni vele
-
ADAM1337
nagyúr
válasz bokrosolajos #40497 üzenetére
Nem kell 1.2 de van tutorial hozzá. [link]
Szerintem eléggé érthető. -
s4tch
veterán
válasz bokrosolajos #40467 üzenetére
Ne az email fióknál keresd ezt az opciót, ahol minden megvan, kivéve ezt, hanem a saját fiókok között. Logikátlan, de ez van.
-
Binyi01
aktív tag
válasz bokrosolajos #40467 üzenetére
Az exchange - nél van, ott tudod megadni.
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #40358 üzenetére
Nem kell eladni, akkor nincs bukta se.
-
Varszegig
veterán
hűségről jut eszembe, bár elég off
kb. 12 éve vagyok telenoros (pannonos), egy jópár éve (kb. 5-6) semmi hűségem nincs náluk, csak vagyok. Ha akrnám elmehetnék, de nem akarok, de lekötni se akarom magam. Felhívtak a napokban, hogy 2 éves hűségemért ingyen kaphatnék egy galaxy minit. A röhögéstől szólni sem bírtam, kezemben az S2, és győzköd, hogy vigyek egy minit. Mondom, kösz nem, maradnék a független vonalon. Akkor adna percdíj kedvezményt 2 évért. (Olyan díjcsomagom van, amiben 180 perc beszélgetés van, 180-200 perc között beszélek havonta, azaz a kedvezményüket nem tudnám kihasználni.) Megköszöntem, nem kértem. Akkor ugyanezt adná, de csak egy évért. Mondom azt sem kérem, nem akarok kötöttséget. Erre már nagyon érdekelte, hogy ott akarom-e őket hagyni, mire megnyugtattam, hogy jelenleg nem tervezem, de a műsorváltoztatás jogát fenntartom.
Mondjuk ha ajánlottak volna egy európai szintű adatroaming tarifát, azon már elgondolkodtam volna...[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Időről időre áldozni kell, ha haladni akarsz a technikával. Akik tavaly 120e-ért vették az SGS-t, most 60-70e-ért tudják eladni. (Ugyanez lesz jövőre az SGS II-vel is.) Ha azt nézed, akkor kb 30e-t "buktál" egy év alatt, viszont 1 évig használtad a telefont. Ez minden használati terméknél így van, nem csak a számtech cuccoknál. (Abba is gondolj bele, hogy jövő ilyenkor mennyiért fogod tudni eladni a Wave-et, szerintem 20e körül.)
Az meg tényleg jó kérdés, hogy 70-80e körül mit tudnál jelenleg venni...
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #40314 üzenetére
Igen, hihetetlen vagyok.
1. bár nem a szívem csücske, de a mostani böngészővel is tudok netezni, amennyire szükségem van,
2. az AB pedig egyáltalán nem érdekel.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #40310 üzenetére
Azért több alternatíva is akad még, mint az érzelem és a skótság.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3968