- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Aktív témák
-
creed2
csendes tag
válasz
csabám #12596 üzenetére
Mit paráztok ezen a kijelzőn... világosan elmondtam, kicseréli szó nélkül!
Nekem is kicserélték, ezt is elmondtam...
Nem ti okoztátok a foltokat, hanem gyártástechnológiai probléma, ami a kijelző sajtolásnál maradt vissza, és utólag jelentkezik. De ha gondoljátok, egy-két hétig még elkattoghattok rajta... hehe...
-
creed2
csendes tag
válasz
csabám #12268 üzenetére
Ez sajnos gyártási hiba... és, csak idővel veszi észre az ember, mert ugye nem napsütésben kezdi el az ember nyomogatni... Zárt térben, átlagos fény mellett alig észrevehető. Majd egyszer csak, észreveszed... és akkor agyalsz!
Jelzem, nem te okoztad.
Vidd a szervizbe! Szó nélkül cserélik...
-
TomWexX
addikt
válasz
csabám #12265 üzenetére
Szerintem nem attól van mert akkor kikapcsolna nem újraindulna! Meg nekem egyszer úgy csinálta hogy este letettem, reggel akarom feloldani és pin kódot kér! A többi az nekem is úgy hogy zsebben volt! (?) De mondom nekem eddig közel 3 hónap alatt össz-vissz 3x csinálta tehát elég ritka! Csak bosszantó...
De neked nem T-s szoft van rajta! Vagy igen? Én már nem tudom követni kinek mije van!
szer.: jó nekem is kikapcsol de maga a teló bekapcsolva van mert kéri a kódot! És utána bootol!
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
csabám #12027 üzenetére
Köszi! (de nálam nincs, korlátozott, csak Ékezetes, Ékezet nélkül, Automatikus)
Zenék, Beállítások, Rádió widget van valakinek, esetleg letöltött játékokhoz tudok magamnak csinálni vagy ilyesmi?
Fécbúk megoldást még mindig keresem, amit találtam itt fórumon az ismét megszivatott.
-
peterk
senior tag
válasz
csabám #11772 üzenetére
Ez nem fog menni némi meló nélkül. A csv formátuma ezer féle lehet, a probléma minden bizonnyal az, hogy a fájl első sorában levő oszlopnevek (név, telefonszám, email, stb.) nem stimmelnek azzal, amit a gmail vár.
Én azt csináltam, hogy kiexportáltam az üres gmail címtáramat, majd kiexportáltam a névjegyeimet is, megnyitottam a csv fájlt excelben, és az oszlop fejléceket átirtam a google-ből kiexportált csv-ben található megfelelő oszlop nevekre, a felesleges oszlopokat meg töröltem. Ja, és jobb nem megnyitni a csv-t excelben, hanem új, üres munkalapra adatként importálni, mert akkor beállíthatóak a csv tulajdonságai (elválasztó jel, első sor oszlopnevei, stb.)
-
csabám
addikt
válasz
csabám #10766 üzenetére
@user137: tegnap este mikor beszéltünk a mem kari ikonról be volt állítva az ébresztés reggel. reggel ébreszt kinyomom és nézem visszajött a mem kari ikon. wtf??? beállítom az órát megint és megint eltűnik a mem kari ikon. . . bug vagy szándékosságról van szerinted szó?
-
tzolta
tag
válasz
csabám #10811 üzenetére
Az Apps-ból tényleg kilép amikor progit töltesz, de aháttérben megy. Amikor már meglévő progit frissítesz, szintén kilép és a frissítés állapota látszik a program ikonján. pl mikor pohárba töltesz folyadékot, pont úgy néz ki.
Arra mondjuk nem gondoltam, hogy hibának ítélitek a program letöltését csak háttérben. Engem nem zavart. -
Varszegig
veterán
válasz
csabám #10576 üzenetére
a frissítés sebessége az szerintem sima fióknál sem lesz gyorsabb. 3g, vagy wifi ajánlott, meg hát persze nem tudom mennyi leveled van ott, mekkorák, stb.
Karma, nem tudod a samsungtól megtudni, mikor lesz kiess-el elérhető frissítés a magyar telókra? JH1, JH3 vagy ilyesmi? Köszi.
-
Varszegig
veterán
válasz
csabám #10555 üzenetére
exch: ugye a gmailben nem csak a pop kapcsolat van engedélyezve? (gmail webes felületén nézd meg.)
apps: én előbb letúrtam a layart, már napokkal ezelőttkrisi047: névjegyekben ..., ismerősök szerzése, kiválasztod a faszbukot, és akkor bekerülnek a névjegyeid közé. ha össze tudja párosítani őket (pl. telefonszám alapján) akkor jó, ha nem akkor kézzel kell összeláncolni a névjegyeket.
Rike: én eddig csak wifin használtam, de szerintem kell hozzá net gazdagon. -
magyarattila
tag
-
magyarattila
tag
Van egy kölcsönkocsid?
Tegnap megfogdostam a Galaxy S-t és akkorát röhögtem rajta, hogy betűre ugyanugy néz ki a rendszere minthogyha Bada lenne rajta. Pedig Android. Furán viszonyul a Samu a rendszeréhez. Egy készüléket ad ki a badával aztán kiad egy telót ami drágább a badásnál, mégis más rendszert tesz bele, viszont hasonlóra skinezi. Ennek elvileg pont fordítva kéne lennie nem? Legalábbis az LG-nél fordítva van (A-Class vs. S-Class).
-
magyarattila
tag
csak loptam kicsit az üzid stílusából
A Vitesse nevű progit ismeri valaki? A francia store-ból szedtem le ránézésre sebességmérőnek néztem, de nm beszélek franciául, ma délutáni kipróbálás során pedig nem akart működni, folyton 0 km/h-t ír ki. Majd rohangálok vele a kertben hátha akko észrevesz. Vagy egyáltalán nem is erre való?
-
magyarattila
tag
szerencséd hogy utána írtad ezt, mert majdnem balhéztam hogy hogy van pofád ilyen hangnemben beszélni. Szóval mázli hogy rájöttél hogy minek látszik a szöveg. Egyébként megnéztem a videót amikor megjelent a cikk, csak már régen volt. ÉS mivel kismillió dolgom van/volt, ezért simán előfordulhat hogy elfelejtettem. De most mondd hogy nem egészséges az aggódás bármi probléma miatt egy ilyen drága készüléknél. (fél az ember hogy potyán fizetettt ennyit)
-
cryingdr4g0n
aktív tag
A premium abból ismerszik meg, hogy ha az IM ikonra klattyintasz, nem a Palringo jön be boldogítani, hanem az a menü, amit a videón látsz.
Idézet:
"Check whether you are using Samsung Social Hub Basic version or Premium version.To check the versions, please follow the steps given below:
a. Press the menu button on the device and tap on IM icon.
b. Check if you are getting Palringo or not.If you see Palringo this means you are on Samsung Social Hub Basic version.
Sudhakar M
Samsung Social Hub Support"Aki nem prémiumos, az nem tudja használni a beépített msn-t, gtalkot, stb.
"@gmail.com ra van minden beállítva és simán megy az exchange!"
Örülj neki! Egy darabig nekem is simán ment, de nem sokáig. Elkezdett "úgy csinálni", mintha szinkronizálna, még prunnyogott is, hogy kész a szinkronizálás, de egy árva új levelet se tolt a szerver push-sal a telefonra. Ekkor tértem vissza a már korábban bevált @googlemail.com-os megoldáshoz, és most újra jó. -
user137
őstag
nekem pl 3db kovácsattilám van... azokkal mi legyen?
azért mondom, h ha FB-n publikálta a telefonszámát, és az egyezik azzal, ami neked megvan, akkor jó, ha nem, akkor nem fognak összetalálni a kontaktok. meg ha pl unokatesóknak a "home phone" ugyanaz, akkor azokat hajlamos egy kontakt alá besűríteni.
sync után egyszer át kell nézni a teljes listát. nem jó, de szükséges sajnos.
-
s4tch
veterán
Freemailnél működött, gmailnél kézzel kellett beállítani a titkosítást.
Na jöjjön egy kis fika, miért nem áll kézre a telefon elsőre. A kézikönyv-olvasás még csak most következik, tehát nem az a lényeg, hogy mit nem tud a telefon, hanem ha egy csóri, mint én, kézbe veszi, akkor mit fog szokatlannak találni. Lehet yóóól visszavágni, hogy bántom a kedvencet.
- szövegbevitel túl érzékeny, nem vált vissza automatikusan betűre, ha te átváltasz számra
- üzenetkezelés: miért vannak külön a mailek és az sms-ek?! Aki ezt kitalálta...
- e-mail kliens: beállítod, hogy 10 üzenetet töltsön le. Azt gondolod, hogy ez a legfrissebb 10 lesz. Minden lekérdezésnél letölti az _addig_még_le_nem_töltött_ legfrissebb 10 levelet, magyarul lekérdezésenként mindig letölt 10-et. Először a legfrissebb 10-et, majd a 11-20. legfrissebbet, és a többi. 10 lekérdezés után már a múlt havi leveleknél tart, állati érdekes.
- opera mini egy fos ezen a telefonon (ez természetesen nem a telefon hibája)
- e-mail kliens: csak törlésre lehet kijelölni több üzenetet?! olyan miért nincs, hogy "összes kijelölése", majd utána a júzer eldönti, törölni akar-e, vagy mondjuk beállítani olvasatlanként?! alap feature a világ összes e-mail kliensében. egyesével beállítgatni olvasottként az üzeneteket, ki hallott még ilyet...
- szintén e-mail kliens: így eldugni az automatikus letöltési beállításokat - kézikönyv nélkül nem is találtam meg
- widgetek: van itt kettős óra meg kiskutya füle, de két olyan dolog, ami más okostelefonoknál alap, hiányzik: óra, amit ha megnyitsz, ébresztőt tudsz állítani (minek ehhez menüben matatni?!; elég lett volna, ha a home screen fejlécében lévő órára rányomva megnyílna az óra alkalmazás), és egy olyan napi naptár nézet, ami nem csilli-villi, hanem csak szépen, egyszerűen kiírja az aznapi eseményeket
- jó lett volna, ha a profilváltás nem csak menüből, hanem mondjuk a kikapcsológomb megnyomása után menne1-2 óra nyúzás után röviden ennyi a sirám. Kegyetlen jó vas ez, iszonyat gyors, gyönyörű a kijelző, jó a fogása, a mérete, szerintem megszokom és csípni fogom. Csak legyen rendes szoftveres háttér, különben megy a levesbe.
-
zack
nagyúr
Passz.
Ha lejár az 1 hónap valakinek, akkor majd okosabbak leszünk. Elképzelhető, hogy amit le tudtunk szedni ingyenesen, az maradni fog, és amihez utalványt kér, az lesz csak fizetős. Tehát egy teljes értékű navi marad, de bizonyos dolgok fizetősek lesznek.
2-3 hét múlva okosabbak leszünk.peterk:
Alapértelmezettként lőjjön ki mindent, kivéve a widgeteket. Tehát 2 gomb kellene...
1. lőjje ki a futó progikat
2. lőjjön ki mindentDe így is jó ahogy van.
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest