- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
-
-
Varszegig
veterán
válasz
satomee #30653 üzenetére
ezen a héten te vagy az első, aki ezt megkérdezi, a múlt heti napi 1-2 után. Jutalmad, hogy megint leírom: telefon rádug, eszközkezelő, usp eszközöb, samsung mobil device, vagy valami ilyesmi, eltávolít, telefon lehúz, gép újraindít, telefon rádug, telepít, megvár, kész.
-
bexinho23
őstag
válasz
satomee #11537 üzenetére
Próbáld meg azt, hogy mielőtt csatlakoztatod a telefont a gépre kies-en keresztül, tartsd hosszan lenyomva a menü gombot, majd a futó alkalmazásokat zárd be! (kezdőlap, widgetek...). Ezután csatlakoztasd, várd meg míg feltelepíti az eszközdriver-eket a gép (ha még nem tette), és ezután elméletileg fel kell hogy ismerje.
-
Dans
csendes tag
válasz
satomee #11339 üzenetére
Ezt én is szoktam játszani
, de ha hozzáérsz egy gombhoz, azt látod is(pl sötétebb lesz a színe), de ha gomb lenti részét nyomom, akkor semmi.igazából azért érdekel, mert felmerült bennem, hogy hibás a teló, mert pl 6-7hangerőn telefonáláskor torzít de nagyon.ha ez a gombos dolog "szoftveres" akkor nem érdekel, csak a hardvernek ne legyen
-
csabám
addikt
válasz
satomee #11336 üzenetére
ez a melegedés egyrészt a fém hátlap miatt is van. télen hideg, nyáron meleg szokott lenni. de ha nagyon meleg akkor az cink.
wave előtt volt egy n6700c - m ami szintén fém hátlapos és ugye nincs oka h melegedjen a hatalmas proci miatt és volt már olyan h szabályosan sütött. . . -
F-ECT$
titán
válasz
satomee #10425 üzenetére
beállítások/kapcsolatok/hely menüpont alatt a helymeghatározás a teló bekapcsolása után automatikusan engedélyezve van és ezt érdemes kilapcsolni
Én úgy tudom, hogy ez csak annyit jelent, hogyha egy alkalmazás akarja a GPS-t használni, akkor tudja-e vagy nem. Ha nem indítasz ilyen alkalmazást, akkor ennek a beállításnak nincs köze ahhoz, hogy meddig bírja az akku. (Sokkal inkább annak, hogy felengeded-e 3G-re, mekkora a térerő, mik futnak a háttérben, stb.)
-
Jadro
veterán
válasz
satomee #10425 üzenetére
Köszi a tippet! Ebbe a menüpontba bekeveredtem amikor végignéztem az összeset és nem volt bekapcsolva már akkor sem. Azért ellenőriztem újra, most is ki van lőve.
Egyébként nem olyan vészes a fogyasztás, mert használtam is a készüléket, meg még csak az első töltésen vagyok túl. Az első hetekben bökdösi az ember ha kell, ha nem.
-
-
Kis@
tag
válasz
satomee #7461 üzenetére
Szerintem ne aggódj. Z_A_P kartárs a megmondhatója, hogy eléggé rá vannak pörögve Samsungék az Apps Store-ra. Lesz itt minden, ami csak szem-szájnak ingere. És mivel a készülék gyakorlatilag képes bármire, ezért elhiheted, hogy rengeteg fejlesztő pörög most a bada-n. Biztos vagyok benne, hogy mire kidobják a két kistestvért (wave pro és wave 2) addigra tele lesz az Apps Store...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
satomee #7461 üzenetére
Ha tudja a telefon azt, amire használni akarod, akkor ne az appstore jelenlegi állapota tartson vissza. Új készülék, új rendszer, naná, hogy kevés elérhető dolog van még(!) rá. De folyamatosan bővül, és szeptembertől várható egy nagy ugrás, amikor véget ér a fejlesztői verseny.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Goddess of Victory:Nikke
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- LEGO klub
- Egy óra, két rendszer
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest