- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Aktív témák
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést kérek mindenkitől. Megtaláltam amit kerestem a Palringoval kapcsolatban. Én voltam a szerencsétlen. Rosszul használtam a keresőt.
De valamit nem találtam meg. Mégpedig hogy az MSN-él muszáj új regisztráció vagy valahogy megadhatom a régit is, amit a számítógépemen használok?
Köszönöm a segítséget.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Először is elnézést kérek amiért olyan kérdéseket teszek fel ami már biztos volt téma itt a fórumon. De egyszerűen nem találom.
Az első kérdésem az lenne hogy honnan tudnám letölteni Palringo legújabb verzióját ami tudja a MSN-t is. Illetve olvastam itt a fórumon hogy már le volt írva a telepítése. Ha valaki adna egy linket vagy esetleg megtenné hogy újra leírja azt nagyon megköszönném.A másik kérdésem hogy melyik Opera böngészőt lehet feltelepíteni rá és esetleg egy letöltési linket is megköszönnék.
Mindenkinek előre is köszönöm a segítségét. És még egyszer elnézést hogy olyat kérdezek ami már biztos volt itt téma.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm a gyors segítséget. De sajnos új problémám merült fel.
A gép nem látja a telefonomat. Hiába csatlakoztatom. A telefonomon megjelenik az USB ikon kiírja hogy zárjak be minden futó alkalmazást. A számítógép is jelez hogy valamit rá csatlakoztattak az USB-re. Telepíti is de mégsem látja. Egyszer már csatlakoztattam amikor megvettem a telefont és nem volt ilyen gondom. A gépemen Win 7-t van.
Nagyon megköszönném a további segítséget. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam itt a fórumon hogy a Route 66 navigációs szoftver egy hónapig ingyenes a telefonra.
A telefonomra gyárilag telepítve is van a szoftver, viszont nincs egyetlen térkép sem rajta.
Segítenétek hogy miként tudnám letölteni hozzá.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodok egy ilyen telefon vásárlásán. Egyetlen dolog tart csak jelenleg vissza, mégpedig a navigáció. A tesztekben mindenhol azt olvasom hogy a megírás pillanatában még nem volt hozzá. Tehát a kérdésem az lenne hogy van-e már hozzá, hogy az magyar nyelvű-e, és hogy miként lehet beszerezni. Esetleg árban mit kóstál. Illetve hogy kell-e hozzá internet kapcsolat?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest