Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
Aktív témák
-
nazax
csendes tag
Én is ezért gondolkozok a GSM telón, nem szolgáltatóson, mert én is ezt hallottam, h lehet hiányoznak róla olyan dolgok amik GSM telókról nem... Ezért is kérdeztem, h van e valakinek erről tapasztalata, észrevétele, h ez mennyire van így... A kártyaváltogatós dolog engem nagyon nem érint, mert évek óta ugyanazt használom itthon is és külföldön is...
-
dogmacode
csendes tag
nekem a Beállítások/Alkalmazások/Telepítési beállítások pont alatt sikerült átnyomni kártyára, és onnantól minden program gond nélkül felment.
töröltem a telefonról a régebbi cuccokat is, és újra installáltam Kiesről, így nem pampogott a memória miatt.
remélem ezzel sikerül. -
jozf
tag
Ez még hagyján de mikor egy fizetös program csinálja ugyanezt az aztán a dühitö.
Ráadásul irtam a supportnak h mi van erre meg csak annyi volt a válasz h továbbitották az üzenetem a program fejlesztönek
Hogy nekik mi köze lehet a dolgoz azt nem tudom, inkább a saját házatájukon kéne keresgéleni a hiba után, amugy még semmi válasz már több mint 1 hete.
-
Bloody86
csendes tag
Igen, letöltöttem méga megjelenés napján!
Nem volt ilyen problémám! Simán lejött, első bökésre. Próbáltad már KIES-el is a telepítést?
Amúgy tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan tudom beállítani a hotmail ActiveSync-et? Mindenféle beálítással próbálkoztam már, de a szerver neve az nem tiszta számomra. A gmail tökéletesen működik. A hotmail meg nem! Valaki?
Előre is köszi!! -
cryingdr4g0n
aktív tag
Én letöltöttem, először nekem se jött le. Esetleg próbáld úgy, hogy más piacteret választasz (a böngészőben menj a samsungapps.com-ra, majd ott felül az országot kiválasztod pl. United Kingdom), megkeresed a Krollt, és -még mindig a böngészőben- GET.
Ekkor a Kies is odamászik az angol piactérre, és most már a Kies-en belül mondod még egyszer, hogy GET. Hátha így megy.Ja, még valami: esetleg nem lehet, hogy a telefonba akarod telepíteni és nincs elég hely? A memkártyára érdemes, mert jó nagy.
-
verser233
senior tag
Rohanj,csak elotte ne feledd megrendelni ,mert ha csak ugy bemesz koppanni fogsz mert ok webaruhaz es nincs keszletuk,viszont 1-2 oran belul hozzak a cuccost ha van a nagykereskedesuknek raktaron.
Amugy felkeltette az erdeklodesemet ez a telefon mar nagyon,csak meg mindig nem tiszta ez a basis es premium kozti kulonbseg...
Aktív témák
Hirdetés
- Warhammer 40.000
- Egér probléma
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AutoCAD
- Renault, Dacia topik
- Dolce Gusto
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest