Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Killerlaca
senior tag
"Hogy az a hetven lábú büdös talpú marsi pillangó zuhanna rátok..." ezt az életben nem találtam volna meg.
Ezt egy hülye laikus mint honnan kéne, hogy tudjam egyébként?
Vagy ti már így születtetek?Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
nazax
csendes tag
Én is ezért gondolkozok a GSM telón, nem szolgáltatóson, mert én is ezt hallottam, h lehet hiányoznak róla olyan dolgok amik GSM telókról nem... Ezért is kérdeztem, h van e valakinek erről tapasztalata, észrevétele, h ez mennyire van így... A kártyaváltogatós dolog engem nagyon nem érint, mert évek óta ugyanazt használom itthon is és külföldön is...
-
dogmacode
csendes tag
nekem a Beállítások/Alkalmazások/Telepítési beállítások pont alatt sikerült átnyomni kártyára, és onnantól minden program gond nélkül felment.
töröltem a telefonról a régebbi cuccokat is, és újra installáltam Kiesről, így nem pampogott a memória miatt.
remélem ezzel sikerül. -
jozf
tag
Ez még hagyján de mikor egy fizetös program csinálja ugyanezt az aztán a dühitö. Ráadásul irtam a supportnak h mi van erre meg csak annyi volt a válasz h továbbitották az üzenetem a program fejlesztönek Hogy nekik mi köze lehet a dolgoz azt nem tudom, inkább a saját házatájukon kéne keresgéleni a hiba után, amugy még semmi válasz már több mint 1 hete.
[ Szerkesztve ]
-
Bloody86
csendes tag
Igen, letöltöttem méga megjelenés napján! Nem volt ilyen problémám! Simán lejött, első bökésre. Próbáltad már KIES-el is a telepítést?
Amúgy tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan tudom beállítani a hotmail ActiveSync-et? Mindenféle beálítással próbálkoztam már, de a szerver neve az nem tiszta számomra. A gmail tökéletesen működik. A hotmail meg nem! Valaki?
Előre is köszi!! -
cryingdr4g0n
aktív tag
Én letöltöttem, először nekem se jött le. Esetleg próbáld úgy, hogy más piacteret választasz (a böngészőben menj a samsungapps.com-ra, majd ott felül az országot kiválasztod pl. United Kingdom), megkeresed a Krollt, és -még mindig a böngészőben- GET.
Ekkor a Kies is odamászik az angol piactérre, és most már a Kies-en belül mondod még egyszer, hogy GET. Hátha így megy.Ja, még valami: esetleg nem lehet, hogy a telefonba akarod telepíteni és nincs elég hely? A memkártyára érdemes, mert jó nagy.
[ Szerkesztve ]
• Flies around shit - bees around honey •
-
-
verser233
senior tag
Rohanj,csak elotte ne feledd megrendelni ,mert ha csak ugy bemesz koppanni fogsz mert ok webaruhaz es nincs keszletuk,viszont 1-2 oran belul hozzak a cuccost ha van a nagykereskedesuknek raktaron.
Amugy felkeltette az erdeklodesemet ez a telefon mar nagyon,csak meg mindig nem tiszta ez a basis es premium kozti kulonbseg...
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Robotporszívók