Hirdetés

Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz dufta #48417 üzenetére

    Menj be egy pl. Media M-ba, és fogd kézbe mindkét telót (Wave I és II) , nézd meg a menüjét, stb.
    Anno, - most wave I tulajként - én megtettem.
    Igaz, hogy úgyis csak 1 db telefon lesz végül, a mindennapok során a kezedben, tehát több lehetőséged nem lesz a folyamatos hasonlítgatásra - de azonos fényerő mellett a Wave II az MM-ben kb. szürke volt az I-hez képest, mikor én néztem.

    1. Szerintem a Wave I -nek szebb a képe, bár nyilván a másik is nézhető;

    2. Kis shop-okban megkaphatod garisan, kis szerencsével nagyon szép állapotban apróból, és míg a Wave III -at itt a topicban is 110-130k közé várják, a Wave I -re 40-50k-t írnak - ez a kettő nem ugyanaz az árszint. Ha és amikor már nem lesz full újdonság és hiánycikk a Wave III, akkor megéri majd megvenni, plusz, egy vadiúj termék esetleges hibái is rejtve vannak az első 10 felhasználó visszajelzéséig, hogy használatkor mi volt vele ?

    3. Kérdés, hogy pontosan mire használnád, van-e szükséged a Wave III esetleges gyorsabb(ságára) , egyéb pozitívumaira az egyébként nem buta Wave I -hez képest, és mennyid van rá (ha ár nem számít, akkor lehet, hogy a III lesz a jobb választás ;) ) ?

    4. Mekkora a kezed ? Hogy Miért ? Mert nálam a Wave I is határeset ahhoz, hogy kényelmesnek tartsam : ha 3 mm-el magasabb lenne, akkor már nem tudnám megfogni 1 kézzel stabilan, folyton aggódnék, hogy elejtem. Számomra még az I -es méreteit is nehéz volt megszokni, pedig volt anno 7650-em, és SE 715 -öm előtte, azok sem voltak annyira kicsik, mégis, szoknom kellett a termék méreteit.

    5. Ha a Wave I-re még mindig sokan hiányolnak egy marék alkalmazást, ami a Bada 1.2-re nincs meg (és talán nem is lesz ) akkor az újabb, Bada 2.0-s telcsin, amin még a már meglévőek között is lesz nem kompatibilis szoftver , hogyan lesz mindenre elég program, vagy mennyit kell rá várni ?

    Szerintem, ezeket gondold át, és akkor nem nyúlsz mellé :) :N

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Aktív témák