Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• unrealnoise

senior tag

válasz duvi #46612 üzenetére

Sebességre a wave tényleg jó, de nem kiemelkedő. Azért a wave-ben sem gyenge hardver van. Az meg hogy látszólag ugyanolyan hardver van a wave-ben és a SE Ray-ben, oké, így van, de ha megnézed a teszteket amiket a telefonon lefuttattak, akkor egyértelmű, hogy a Ray majd másfélszer gyorsabb (fogalmazzunk inkább, hogy másfélszer több pontot szerez mint egy sima Galaxy S vagy Wave I, II okostelefon...) A különbség nem égbekiáltó, de ami másfélszer jobb, az másfélszer jobb.

Oké, de a Ray most jelent meg hamarosan elindul az az ár majd lefele. Egyébként meg 58-ért sokkal jobb vétel szerintem a SE mini pro 2, 58ért, igaz csak 3 col, de szerintem jobb vétel az alacsonyabb felbontás ellenére is.

Egyébként meg sokan le vagytok ragadva azon, hogy a tördelés gáz a böngészőnél. Hol éltek ti? Beugráló címsor nem ciki egy év után? Az pedig, hogy lassú, nektek lehet nem mond semmit ha nagyon jó jel van a környéketeken, de itt pest alatt is néha (pl melóhelyen) katasztrofális a helyzet. havernak androiddal secperc bejött egy oldal, én meg ott szoptam mint a hülyegyerek, mert egyszerűen tetű lassú a másik telefonhoz képest... Aztán ha már böngészőnél tartunk, eléggé nem felhasználóbarát a cucc, körülményesen lehet az oldalak közt váltani (igen tudom, csak pár bökés, de ennél van már számtalan jobb megoldás is), az meg, hogy "túl nagy az oldal", vagy betelt a memória meg ilyenek tovább fokozzák az elégedetlenségemet. Ez nagyon nem egy hiba, vagy valami, ezek összességében eléggé gyenge böngészőt körvonalaznak. jah, hogy jön majd a 2.0, értem én. De egy évig képtelenek voltak legalább tök apró hibákat javítani a böngészőben, vagy legalább a böngészési élményt fokozni a majdnem nulláról? Oké, Budapest belterületén meg még pár helyen ahol jártam tűrhető a sebessége már, de gondolom ott az android megint csak gyorsabb...

nem akarok én senkit sem az "igazamról" győzködni, az amit fent leírtam mind tény, illetve személyes tapasztalat... jah, hogy az android bugzik néha. Hát lehet, de nehogy azt higgyük már, hogy a Bada nem, illetve soha nem fog...

nem vitát akarok szítani, csupán én már bánom hogy ezt vettem tavaly, bada 2.0 ide, wave 3 oda, én tényleg nem ajánlom most senkinek, hogy beugorjon ide... Persze aztán majd megint jön egy prohardver cikk, hogy mennyire fantasztikus a Bada 2.0 és a wave 3 mennyire jó telefon, mert ma még bőven elég ez a hardver, csak közben azért nagyon fáj, hogy a prohardver-es cikknél csomó mindent elfelejtettek akkor komolyabban említeni (illetve tesztelni...), én bizony még ajánlott plecsnit sem adtam volna neki, hardver és ár, ide vagy oda....

megj,: tudom túlragoztam, többször leírtam a véleményem - már nem sokszor fogom -, ígérem. :) aki meg nem akar, hát ne olvasson. :)

Aktív témák