Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz unrealnoise #46643 üzenetére
"én tényleg nem ajánlom most senkinek, hogy beugorjon ide"
Ezzel nem értek egyet. Vannak, akiknek a WaveI és a bada1.2 is bőven elég - vagy akár már sok is. Egyszerűen nincs szükségük se androidra, se iOS-re, se windows phone7-re, és még ki tudja mikre, egyszerűen el vannak a bada "okosságával". Nem akarok messzire menni, saját példákat hozok:
- párom: boldog WaveII tulaj, imádja a telefonját, nagyon tetszik neki az ezüst színű fém burkolat. Telefonál, sms-t ír, csinál 1-2 fotót/videót, tesz a telójára 1-2 filmet, amit mondjuk egy hosszabb buszozás alatt megnéz, zenét hallgat, néha megnézi az emailjeit, belép FB-ra, esetleg netezik is egy kicsit. Van 1-2 app, amit még használ, de biztosan van még pár, amit szívesen használna, ha lenne. Mindenesetre ő lényegében elégedett így is, nincs szüksége többre.
- öcsém: nála van most az én "régi" Wave-em. Tetszik neki a telefon, szereti használni is. A fentieken kívül még annyival kibővül a lista, hogy játszik is, meg msn-ezik. Magával a telóval és a rendszerrel nagyon jól elszórakozik, viszont örülne, ha több alkalmazás/játék lenne - érthető.
- és vagyok én: volt Wave-em, a WaveII-t is használtam pár hétig, mondhatni tudom mi az a Wave-sorozat és a bada. Nekem kevés - legalábbis a jelenlegi állapotában. Nem vagyok az a nagy buheragép, de szeretem, ha van lehetőségem a választásra. Az egyik legnagyobb gondom a jelenlegi helyzettel: a böngésző. Sokat netezek a telefonommal, és egyszerűen nem tudom elviselni, hogy állandóan "az oldal túl nagy..." hibát kapom. Androidnál eddig egyszer sem volt ilyenem - arról nem is beszélve, hogy az androidos böngészők fényéveket vernek a badasra. És akkor ott van még a skype, 200% testreszabhatóság a sok alkalmazásnak köszönhetően, stbstb. Nem titkolom, jelenleg egy Sensation boldog tulajdonosa vagyok, és nem is tervezem, hogy visszaváltok egy badás telefonra. Nyilván androidnál is vannak gondok, de nekem jelenleg sokkal jobban tetszik. Lehet, hogy számomra is elég lenne a WaveIIIés a bada2.0, de ez majd kiderül, ha végre elérhető lesz.Na de a lényeg: nincs mindenkinek szüksége androidra és egyéb más rendszerekre, van akinek a bada is bőven elég, és nekik bátran lehet ajánlani magát a készüléket, és magát a rendszert is.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
szimike79
őstag
Köszönjük a beszámolót. De azért lenne észrevételem vele kapcsolatban.
Van pár dolog amiben egyet értek veled, a hiányosságok kapcsán, csak talán az én tűréshatárom magasabb, hogy elviselem őket.
De! Ne hasonlíts már össze egy most kiadott készüléket egy több mint másfél éves telóval vérre menően, főleg annak fényében hogy nem is azonos rendszer fut rajtuk. Ha kijön a Wave3, majd azzal tedd meg. Eléggé badarság a legfrissebb Androiddal kiadott telót a WaveI-hez hasonlítani.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
duvi
nagyúr
Teljesen korrekt és tényszerű a leírásod.
Sajnálom, hogy neked ennyire rossz tapasztalataid voltak a Wavekkel és a badával. Remélem az SE Ray-ben több örömöd lesz. Minden jót![ Szerkesztve ]
Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hegesztés topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyaralás topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia