- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Photo
csendes tag
válasz
Obolony #6980 üzenetére
Kedves "Fo okos" ur!
A telefon romjanak modolasa nem warez tevekenyseg, ne etesd (vezesd felre) az olvasokat. Foleg miota a symbian is nyilt forraskodu lett. Egyebkent pedig bocs, hogy a paranojas jelzo helyett skrizofennel jellemeztelek teged es a hozzad hasonlokat! Udv.: Feri
-
TokLac
senior tag
-
TokLac
senior tag
válasz
Obolony #6926 üzenetére
Köszi! Oké, bocsi. Csak jót akartak a gsm boltban szerintem mert lámáknak jobb ha egyből ez van rajta. De a teló garantáltan zsír új. Alapból amúgy sincs rajta magyar sw. Gondolom ha már flashelni kell jobbnak látták ha a HX-et rakják rá. De én ráhúztam a gyárit amíg megismerem. A V5-öt már használom egy éve. Itt annyi ram van hogy nem hiszek a szememnek!
-
user137
őstag
válasz
Obolony #6889 üzenetére
nem kötekedni akarok, egy funkciót keresek. sokszor használom ezt a dolgot és rendkívül hasznos bárkit felhívni egyetlen gombnyomás nélkül (na jó, egyetlen gombnyomással), programokat indítani, BT-t, WLAN-t be/kikapcsolni.
nyilván belsős kooperáció, de a nokia kihangosítók tudják ezt a nokia telókkal, a telefon a csomagtartóban is lehet közben.
a "say caller name" c. feature is hiányzik?
-
TokLac
senior tag
válasz
Obolony #6708 üzenetére
Te szólsz le engem hogy senior tagként sokat írok? Én legalább tisztelem a másikat és nem érdekel hogy ki mióta tag itt. Nem vagy tisztában azzal hogy kinek írogatsz ilyen lekezelően.
Nem kívánok többet offolni és elnézést mindenkitől! Még mindig nem haragszom, nyugi....
-
muveszur
addikt
válasz
Obolony #6631 üzenetére
Ez egy erősen béta készülék, az első tesztek még ezzel a készülékkel készültek. Volt benne sok jó, ami kimaradt a végleges verzióból. FM-Transzmitter, álló QWERTY, fém hátlap. Sőt, a hírek először még HDMI csatlakozót is említettek. Utána kiderült, hogy a nagyfelbontású videók átvitelére "csak" DLNA áll rendelkezésre.
-
Hege-Zs
tag
-
-
expander
senior tag
válasz
Obolony #6417 üzenetére
nem neki kene odaszolni, ö eppen az ellenkezöjet akarja. gondolom hallotta, hogy mi ment itt, ezert idejött, regisztralt es elmondta, hogy nem az ö hibaja, nem ö linkelget. szerintem inkabb öt dicserd meg, es azt osszad aki nonamekent linkelget, mert mint latod ö legalabb nem fake-accal nyomul, hanem felvallalja a nevet es a munkassagat.
-
galusz72
tag
válasz
Obolony #5967 üzenetére
Egy fórum nem arra való hogy kibeszéljünk bizonyos témákat? Te is hozzáteszed a véleményed, meg a többi húsz ember és aki akar következtetéseket von le. A kb 4 hónap alatt 3 romot cseréltem, most nincs szándékomban de ha mégis megteszem csak is olyat fogok feltenni amit mindenki dicsér.
Ha semmit nem beszélünk ki akkor XXIL5 XEUIL3 Generic is csak egy noname rom lenne.
Nem a hozzáértésedről van szó hanem arról ahogyan azt közzéteszed, de ez is csak egy vélemény, ami nem biztos h így is van.
Minden jót! -
törölt tag
válasz
Obolony #5972 üzenetére
na még egy és befejezem az off -ot
én úgy gondolom lehet ő is szakmai, attől hogy itt csak pár hsz -a van, más fórumok is léteznek, vagy akár fórumozás nélkül is értheti a dolgátettől függetlenül én pl nem próbálom ki a rom -ot, meg vagyok most elégedve a legújabb magyarral
-
Obolony
senior tag
válasz
Obolony #5962 üzenetére
galusz72:
tenyleg megyoztel egy masik forumot linkelve amin egeszen 32 azaz harmioncketto hozzaszolast produkalo tag hirdeti a sajat szarjat... haaaat tenyleg.
amugy abba kene hagyni ezeket a lenyomozhatatlan eredetu, gagyi romoknak a hirdeteset. tul draga ez a telefon ahhoz, hogy ilyeneket ussunk ra, mert egy ujonc bedob egy linket ide, es esetleg egy masik ujonc majd ugyesen felteszi maganak.
aztan majd itt sir ri hogy szar a telo... tenyleg hagyjuk abba, amugy is a warez temat elegge erosen surolja amit meg nem is lehetne...
-
galusz72
tag
válasz
Obolony #5958 üzenetére
changelog
based on I8910XEJB1/JB2 russian firmware,
firmware is fast enough,
43mb free spcae in C,
all unwanted russian stuff removed
all default/original functions are there,
kastor effects--universal effects by dark knight
most stable and good battery life,
used imaging compression ratio from sev7en R7(75,85 and 95),
100% hackable,
added new wallpaper,
webbrowser in XEJB1 firmware is good,
removed most of default sounds(u can use ur tones),
searches music in both sounds as well as music folders,
video player changed to 1.0.0.88 for less/better subtitle display space
-
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Obolony #5440 üzenetére
Köszönöm.
De még él, és tovább szárad. Pillanatnyilag csak a kikapcsolási probléma van. Remélhetőleg száradással az is elmúlik.
Ja és persze épp le volt némítva, amikor a hó alatt volt, hívhattam a másikról nyugodtan...
galusz72 Törülköző + radiátor volt a bevetett módszer.
Most várok aztán megint próbálom.
Obolony A linket kösz, minden esetre elrakom, hátha mégis szükség lesz rá. -
törölt tag
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Obolony #4739 üzenetére
Fogalmam sincs milyen flash ic lehet benne, de inkább nem szedem szét emiatt.
Csak miután napi szinten dolgozom flash ic-kkel azt mondanám 10 és többszáz között bármi lehet gyártótól és minőségtől függően. Ha tudnánk mi van benne, meg lehetne keresni a neten a gyári adatait. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Obolony #4281 üzenetére
nem akarok itt vitatkozni, de
a btk 279: Visszaélés ártalmas közfogyasztási cikkel279. § (1) Aki forgalomba hozatal céljából olyan közfogyasztási cikket készít vagy tart, amely az egészségre ártalmas, vétséget követ el és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Aki ártalmas közfogyasztási cikket forgalomba hoz, bűntettet követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(3) Aki a (2) bekezdésben meghatározott bűncselekményt gondatlanul követi el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.mi köze ehhez?
nem a 296/A-ra gondolsz?
nem áll meg. higgyé' nekem. széleskörű, nyilvános tájékoztatásra terjed az ki.... ez polgári jogi kategória. ilyen miatt feljelentést tennél, szerinted nem utasítanák el kapcsiból?pont azért, mert pogári jogi kategória. hibás teljesítés. Ptk 305.
de ezen kivül tippem sincs, mire gondolsz a Btk-ból...
-
válasz
Obolony #4269 üzenetére
És mi van akkor? Ha garanciális a telefon, akkor az új tulajdonos elviheti, ha nála is gond lenne (feltéve, hogy nem egy telepített program vagy rossz beállítás a forrása mindennek, őszintén nem olvastam el az alapproblémát). Attól hogy eladja, még nem lesz csaló, főleg, ha odaírja, hogy mit tapasztalt.
Ha teljes áron, hibátlanként árulja, az nyilván más kategória, de akkor is: közöd?
Saint_: Akkor én vagyok a kivétel, mert én mindig leírom minden baját az áruimnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged