- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
nekem talán nem pont ilyen, de egy ehhez nagyon hasonló van:
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tartozek/tok_tarto/samsung_hoz/samsung_i8910_omnia_hd_autos_tarto_181337036.html
én még 5 kilóért vettem a vaterán
(e-bayon feleannyi lett volna, de ott nem vagyok járatos)
az átlagos magyar utakon néha annyira remeg, hogy alig látom a navit
de legalább a gégecső nyeli el a rázkódást a teló helyett
normális minőségű úton pedig tökéletes
összességében én meg vagyok elégedve vele -
hdman
őstag
-
user137
őstag
tegye mán fel az a felhasználó a kezét, aki maradéktalanul elégedett ezzel a telefonnal... egyelőre ahogy olvasom a topikot, félig üresnek tűnik a pohár, valamit mindenki hiányol... vagy csak rossz oldala csapódik le ide nekem?
más: hol lehet kapni újonnan áfásszámlára ilyen készüléket, ami korrekt bolt? speedshopban már nem forgalmazzák...
-
Obolony
senior tag
na ha még ketten beugranak, megrendelünk 4et egyben...
lehet jelentkezni
ma csak 3ezeré a tötősokosság
-
zack
nagyúr
Elég ha megnézed az X6 Nokia-t....150k. Mi tud? Dettó u.a. mint az 5800, csak az X6 kapacitív kijelzős, és alapban benne van a kinetikus görgetés. De ezeket leszámítva semmi fejlődés az 5800-hoz képest. Remélem most 2010-ben jó pár darab pofont fognak kapni a júzerektől, eladási statisztikát illetően. Megérdemelnék...
(#4101) Quasi_modo:
Furcsállom én is. Engem kis túlzással megköveztek, mert nem istenítem az agyon "hájpolt" Androidot...Őt valószínű azért nem, mert "úttörő" volt, és bevállalta az elsők között.
-
Angel78
aktív tag
Ha már Ős Nokiásokról beszéltek, úgy érzem meg lettem szólítva. Quasi_modóhoz hasonlóan én is felírhattam volna az elmúlt hat év jelentősebb típusait, de nem akartam senkit "majmolni". Mint többeknek nekem is ez az első symbian és egyben samsung telóm is, és azt kell mondanom nagyon jó döntésnek érzem. Sok mindent kell még megismernem\megtanulnom rajta, de jó érzés úgy használni, hogy nem fagy, nem nyikorog\ropog, minden benne van ami most kell, és még jól is néz ki. Hát csak ennyit akartam röviden.
A nokia csúcscuccai meg egyenesen LoL
-
Angel78
aktív tag
Thx a válaszokat, így érzem hogy bőven elég lesz a 8Gb. Én amolyan átlagos user vagyok, van órám az időnek-dátumnak, nagy tv a filmnek-játéknak, laptop a netnek stb. Hi-fi&cd a zenének.
A készülék mindezek ideiglenes helyetesítésére, és nem utolsó sorban telefonálásra kell főként mert sokat utazom. -
phaet0n
tag
Nem tőlem kérdezted, de válaszolok.
Ráflashelheted, de mint minden ilyen főzött rom flashelés előtt, formázd az E: meghajtót, meg a memóriakártyát is, ha van (vagy a memóriakártyát csak simán vedd ki), meg nyomj egy hard resetet (a tárcsázásnál *2767*3855# , a kód pedig nyolc darab 0). -
Gabenpetit
csendes tag
-
Machos
tag
-
muveszur
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest