- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege-Zs
tag
Mégegy kérdés.Az i8910hd.blog-ről leszedtem a Ferrari-s játékot.Azt hogyan kell feltenni a telóra?Simán felmásolom,és ott kitömörítem?
-
Hege-Zs
tag
Áhhh,meg is van.A jó "öreg" Quick Time player mogoldotta a problémát.Ennyit az eredeti Windows 7-ről...pfff.
-
Hege-Zs
tag
válasz
Quasi_modo #6642 üzenetére
THX a gyors válaszokért
Megpróbálom elsőnek a VLC-vel,az egyszerűbb,ha nem akkor jön a CodecPacket a Media Playerhez.
Üdv
-
Hege-Zs
tag
Hy.
Van egy olyan "problémám",hogy valamelyik nap csináltam egy videót a telefonommal,és amikor felraktam a gépre,rácsodálkozva néztem,hogy nincs hangja a videónak,de a telefonon lejátszva pedig van......ez hogyan lehet,és mi a probléma???
Előre is köszi.Üdv
-
Hege-Zs
tag
-
Hege-Zs
tag
Skacok.Most tudtam meg,hogy ha gyári garis a telefon,akkor a samsung honlapján regelve,2 hónnappal meghoszabodik a gari
Meg is csináltam egybőllNa szóval van olyan ember aki segítene megérteni a telefonomat személyesen,vagy pedig tudna nekem rakni rá valami jó kis programot/navigációt/játékot bp-en?
-
Hege-Zs
tag
Jah,és ehez ugye mini usb adatkábelé kell?nem tud hozzá valaki eladót?
Üdv
-
Hege-Zs
tag
válasz
muveszur #6132 üzenetére
Mindjárt kipróbálom a Garminos tanácsot,bár nekem "gyárilag" engedélyezve volt,ugyhogy csak szimplán kikapcsoltam.Így is jó vagy engedélyezzem újra,aztán reset,majd kapcsoljam ki?
Ha azt mondod szellemképek,akkor no para.Max ha nagyon "elszaporodik" akkor hard reset.
Köszi a segítséget.
-
Hege-Zs
tag
válasz
migabi24 #6126 üzenetére
Akkor azt mondod kolléga,hogy az lehet,hogy a probléma,hogy amikor feltették a Garmint rá,akkor ezt nem csinálták meg?az a probléma,hogy azt nem én,hanem az előző tulaj ragta fel.Akkor szedjem le?
ui.:eszembe jutott még valami,hogy a képek,és videók mappában vagy egy mikrofonnal ábrázolt valami aminek az a neve,hogy mission impossible,és nem engedi kitörölni,mert valami kulcs jelenik meg rajta,és azt írja,hogy nem engedélyezett.És amikor elhoztam egy darab ilyen volt,most meg kb 10 ilyen ikon van a mappában.szerintetek mi lehet?Vírus?Egy hard reset segíthet rajta?Ha megcsinálnám,akkor lehet,hogy az aksi probléma is megoldódna.van a hard resetnek valami veszélye?Vagy nyugodtan megcsinálhatom most is....?!?!?!
Köszönöm
-
Hege-Zs
tag
Hello.
Nekem ugyan ez a problémám,mint Peti kollégának,ha nyomkodom,egy napot se bír az aksija....Jól lenne valami tanácsot kapni,hogy miért csinálja ezt.Én még csak nem is csatlakoztattam usb-n a pc-re.lehet,hogy ez a probléma?Mit tanácsoltok?Vegyek új aksit?esetleg tud valaki eladó aksit hozzá?
Köszönöm a választ,és a segítséget.
-
Hege-Zs
tag
Sziasztok.
Esetleg lenne bp-en egy olyan jóindulatú i8910 tulajdonos kolléga,akinek vannak jó programjai,esetleg játékai,navigációs programja ehez a telefonhoz,és mondjuk ráérne ma és elmennék hozzá és tennénk az enyémre is valami jó programokat?!esetleg vinnék cserébe egy sört
Sajnos nekem nincs most otthon gépem és nem tudom feltölténi a 8Gb-os tárhelyetKöszönöm ha valaki segítene.
-
Hege-Zs
tag
Köszönöm Obolony.Nem azért kérdem mert titok,csak azt nyílván hamarabb észreveszem.
Nekem teljesen tökéletes,csak ha lehet tökéletesebbé tenném
.Na mind1,akkor komolyabban utánanézek.egyetlen problémám,hogy az aksija eléggé vékonyan bírja,kicsit több mint átlag használat melletkb egy nap.Szerintetek mit csináljak?Nem tud valaki egyébként hozzá adatkábelt?Mert engem érdekelne egy.....
Üdv
-
Hege-Zs
tag
sziasztok.
Ma vettem egy ilyen telefont.Szerinted elég szuper.az lenne a kérdésem,hogy mik azok,és mit jelentenek,hogy
őzött Rom,Rom,Fash,Modding?
mit érdemes rajta megcsinálni,hogy kicsit "jobb" legyen?!
előre is köszi ha pü.-ben kérhetem a válaszokat!
-
Hege-Zs
tag
sziasztok.
Ma vettem egy ilyen telefont.Szerinted elég szuper.az lenne a kérdésem,hogy mik azok,és mit jelentenek,hogy
őzött Rom,Rom,Fash,Modding?
mit érdemes rajta megcsinálni,hogy kicsit "jobb" legyen?!
előre is köszi ha pü.-ben kérhetem a válaszokat!
-
Hege-Zs
tag
Sziasztok.
Tudja valaki,hogy mostanság hol lehet Bp-en "megnyomkodni",kipróbálni egy ilyen i810-et?
Valamelyik M.M.-ben esetleg?Ha valaki tudja lécci pü-ben.Előre is köszönöm -
Hege-Zs
tag
válasz
muveszur #1894 üzenetére
Hát főleg olyanokat,hogy nem megy a wifi rajta,dög lassú,hívás közben furcsa dolgokat csinál stb.....De nekem akkor is ez a kedvenc telóm,mert ugye én nyomkodtam a MM-ben a Pólusban,és én semmi ilyesmit nem tapasztaltam,bár nem fénysebbeségű,de egy ilyen tudású,és ilyen méretű és minőségű kijelzővel rendelkező készülékhez képest,nem veszélyes,és általam teljesen megszokható.És még a wifit is kipróbáltam,bár telefonálni nemtudtam vele
)
-
Hege-Zs
tag
Sziasztok.
Nagyon sok jót,és talán egy kicsit több rosszat hallottam a HD-ről,nekem egyébként ez a kedvenc csúcstelefonom,és majd egyszer ilyet szeretnék.Szóval elhatároztam magam hogy kipróbálom.El is mentem a Media Marktba,és leteszteltem a kicsikét.És meg kell hogy mondjam,hogy ha szerintem az ember megbarátkozik a kisebb kézifegyver méretével,akkor azontúl szerintem egy nagyon jó kis készülék.Nyomkodtam már 3GS-t is de nekem ez jobban tetszik,és a sebbeséggel sem volt gond.
Úgyhogy Samsung I8910 Omnia HD 4EVER!!!!egyenlőre.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged