Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
-
-
-
hjanoo
csendes tag
válasz factory01 #3597 üzenetére
Nekem se sokáig bírta az aksi, még ki nem kapcsoltam a videómegosztást /köszönet a segítségért Quasi_modonak/. Én mindent kikapcsoltam, amire nincs szükségem: widgetek ki, hálózatmód gsmben, wlan elérhetős. megjel. ki, videómegosztás ki, adókörzet információk ki, szolgáltatói üzenetek ki. Így már 4 napja használom és még mindig megvan az összes vonalka. És estére nincs kikapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz factory01 #3801 üzenetére
Le tudnád írni,hogy a gyári magyar romnál(2009.05.22.) mire kell oda figyelni?
Pl.: ennél is ha usb felrakok valamit akkor utánna újra kell indítani?
Hát leginkább erre érdemes. Bár volt hogy elfelejtettem az újraindítást és mégsem ette az akkut. Abban sem vagyok biztos, hogy ez csak a magyar rom sajátossága.
Más extra nem is jut most eszembe.[ Szerkesztve ]
valami
-
válasz factory01 #3801 üzenetére
Még van egy olyan is (talán nem én vagyok az egyetlen elvetemült ), hogy ha szoftvert akarnál fejleszteni a telefonra, és magán a készüléken debuggolni, akkor mindenképpen frissítened kell valamilyen nem-magyar szoftverre. A magyar legújabb az IE7, az AppTRK viszont egészen IH-ig bugos, annál újabb kell.
“All nothings are not equal.”
-
hjanoo
csendes tag
válasz factory01 #3903 üzenetére
Ha már a háttérkép a memóriaegységen van /e:/, már akkor se fogja visszatenni a hátteret /de csak ha tárolóhely módban csatlakozol a géphez, mert ilyenkor a telefon nem tudja olvasni a mem.egységet/. Ha a PC Studio-t használod, akkor ez a gond nem jön elő. Vagy tedd a hátteret meg a témát a telefon memóriára /c:/.
-
szhunor
tag
válasz factory01 #4162 üzenetére
Nem lehet, hogy te WLAN-on DLNA-s megoldással teszed át a képeket (én akkor találkoztam ilyesmivel azt hiszem) ?
Vagy simán csak átmásolod a telefonról ,,adattárolás" módban ?
Nézd meg egy másik képnézegetővel a képet, pl EZZEL .
Vagy nézd meg, hogy mekkora a felbontása a telón a képnek, mi van beállítva a kamera beállításainál (pl. 8 Megapixel), majd ha átmásoltad akkor meg a gépen nézd meg, hogy ugynaz a felbontás marad-e, mert nem változhat meg, csak adatot másolsz át.Jiayu G4 Advanced Black 2GB/32GB
-
expander
senior tag
válasz factory01 #4169 üzenetére
ez valami bug vagy nemtudom micsoda, nekemis volt ilyen, a windowsos kepnezegetö csak akkor jeleniti meg normalis aranyaiban a kepet, ha diavetitesben nezed, akkor teljesen jo, ha csk ugy siman ahogy te linkelted, akkor torzitja... vagy diavetitesben nezed, vagy en pl. ajanlom az ACDSee progit
-
phaet0n
tag
válasz factory01 #4221 üzenetére
A böngésző beállításainál próbáld meg az általános résznél, hogy a kapcsolódási pont mindig rákérdez legyen.
Olvastam ilyet, hogy megeshet, hogy azt hiszi a user, hogy wifizik, közben meg a hálózati netet használja.#4220: Nálam nincs ilyen. Bármelyik ikonra rányomok, besárgul.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz factory01 #4224 üzenetére
Akkor kérj egy részletes elszámolást a Pannontól erről az időszakról. Illetve reklamáld meg a dolgot és akkor úgy is küldenek. Nálam is volt, hogy tünt el a pénz, aztán reklamáltam, nem ismerték el, viszont azóta nem tűnik a pénz. (a részletes listában ismeretlen számok hívása volt, szintén Pannon)
[ Szerkesztve ]
valami
-
törölt tag
válasz factory01 #4240 üzenetére
egy taskmanager -t lehet érdemes lenne feltelepíteni, olyan nincs, hogy wifi -n csatlakozol és közben elfogy a pénz a kártyáról, lehet valami program mégis fut a háttérben..
4248: kár lenne szerintem egy beállítási vagy programhiba miatt azonnal megválni tőle
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz factory01 #4249 üzenetére
ha még nincs rajta semmi, akkor egy hard reset -et is meg lehetne próbálni, mert mégis úgy tűnik, hogy valamilyen program a háttérben felmászik a netre, ha csak a wifi kapcsolat aktív, akkor lehetetlen, hogy eltűnik a pénz a kártyádról. rengetegen használjuk a wifi -t nap mint nap a telefonon, de ilyen probléma szerintem nincs/nem volt senkinek
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz factory01 #4248 üzenetére
persze,most találtam itthon egy vodás kártyát azt bele teszem és az lesz a teszt,ha arról is eszi a pénzt akkor sajnos eladás útjára kell bocsájtanom
Te sem gondolhatod komolyan, hogy a mobil eszi a kártyádról a pénzt.
Csak valami program (vagy annak hibás beállítása), illetve a szolgáltató lehet a ludas.
Ha pl. a szolgáltató, akkor lehet hogy a kiszedett kártyáról is fogyni fog a pénz mintha benne lenne a mobilban. (illetve akár erre is van esély. Bár ha a központjukban valamelyi operátor telefonál a te számládra, akkor azt úgy is csak aktív számmal teszi. Bár ezt nevezhetjü összeesküvés elméletnek is.)
De benézhetsz ide is.[ Szerkesztve ]
valami
-
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz factory01 #4305 üzenetére
Ebben nekem csak az gyanús, hogy a Pannon azonnal elzárja a csapot, ha minuszba megyek. Azaz ha lefogy a kártya, akkor még egy sms-t hagy küldeni és kalap.
Vagy nem feltöltőkártyáról beszélünk? Nálam Praktikum csomag van.
Vagy leginkább a fent belinkelt Pannon-os topikban kellene körülnézni.[ Szerkesztve ]
valami
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Path of Exile (ARPG)
- Politika
- Linux kezdőknek
- Házimozi haladó szinten
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest