- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
factory01 #6174 üzenetére
Hali Factory01!
Köszönöm a segítséged! Egyenlőre szenvedek mint írtam hogy legyen már netem. Amit Művészúr adot kódot beírtam már egyszer nekem olyasmit adot ki hogy milyen szoft. verzió található a telómon. Mikor volt telepítve és mikor kiadás. Ja pár napja vettem és még mindent ugy kell keresnem hogy megtaláljam. Elég láma vagyok még hozzá ezért elnézést kérek. A router: TP-LINK WR941ND. Még ezt is be kell állítani rendesen mert most csak annyira van hogy már van netem. -
Janoex
tag
válasz
factory01 #4325 üzenetére
Hello ezt máshol olvastam--->
- Ha wifin keresztül netezek, akkor ezzel nem fogy a pénz a kártyámon úgy, mintha az alap módszerrel tenném ugyanezt?
- Arra vigyázz, hogy mindenképpen a wifi legyen először csatlakozva és csak utána menj fel a böngészővel. Ha minden jól megy akkor a böngésző indítása után fel kell jönnie egy párbeszéd ablaknak amiben te választhatod ki a csatlakozás módját.A wifi-t kiválasztva elvileg azon fog kommunikálni és nem csinál plusz számlát.
Ha biztosra akarsz menni akkor Beállítások menüben Kapcsolat/Böngésző beállítások/Profil/wifi legyen beállítva. Illetve a Kapcsolat/Java beállítások/Profilok/wifi legyen. Ezzel a beállítással nem csinálhatsz magadnak fölösleges adatforgalmat(+költséget). Ha a későbbiekben nem csak wifi-vel akarsz netezni akkor állítsd vissza az alapértékekre mindkettőt.
<---- -
BitiOne
tag
válasz
factory01 #4309 üzenetére
Hát nem tudom, hogy segít-e?
Én kizárólag wifit használok (nem látom értelmét a mobilinternetnek, mert drága és ráadásul korlátozott letöltést engednek), ezért én kitöröltem az összes hozzáférési pontot (kivéve persze a wifit) és így nem kell flight módban használni a telefont, tuti hogy nem "mobilinternetezik". Ha te is csak wifit akarsz használni tedd te is ezt. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
factory01 #4305 üzenetére
Ebben nekem csak az gyanús, hogy a Pannon azonnal elzárja a csapot, ha minuszba megyek. Azaz ha lefogy a kártya, akkor még egy sms-t hagy küldeni és kalap.
Vagy nem feltöltőkártyáról beszélünk? Nálam Praktikum csomag van.
Vagy leginkább a fent belinkelt Pannon-os topikban kellene körülnézni. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
factory01 #4248 üzenetére
persze,most találtam itthon egy vodás kártyát azt bele teszem és az lesz a teszt,ha arról is eszi a pénzt akkor sajnos eladás útjára kell bocsájtanom
Te sem gondolhatod komolyan, hogy a mobil eszi a kártyádról a pénzt.
Csak valami program (vagy annak hibás beállítása), illetve a szolgáltató lehet a ludas.
Ha pl. a szolgáltató, akkor lehet hogy a kiszedett kártyáról is fogyni fog a pénz mintha benne lenne a mobilban. (illetve akár erre is van esély. Bár ha a központjukban valamelyi operátor telefonál a te számládra, akkor azt úgy is csak aktív számmal teszi. Bár ezt nevezhetjü összeesküvés elméletnek is.)
De benézhetsz ide is. -
törölt tag
válasz
factory01 #4249 üzenetére
ha még nincs rajta semmi, akkor egy hard reset -et is meg lehetne próbálni, mert mégis úgy tűnik, hogy valamilyen program a háttérben felmászik a netre, ha csak a wifi kapcsolat aktív, akkor lehetetlen, hogy eltűnik a pénz a kártyádról. rengetegen használjuk a wifi -t nap mint nap a telefonon, de ilyen probléma szerintem nincs/nem volt senkinek
-
törölt tag
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
factory01 #4224 üzenetére
Akkor kérj egy részletes elszámolást a Pannontól erről az időszakról. Illetve reklamáld meg a dolgot és akkor úgy is küldenek. Nálam is volt, hogy tünt el a pénz, aztán reklamáltam, nem ismerték el, viszont azóta nem tűnik a pénz. (a részletes listában ismeretlen számok hívása volt, szintén Pannon)
-
phaet0n
tag
válasz
factory01 #4221 üzenetére
A böngésző beállításainál próbáld meg az általános résznél, hogy a kapcsolódási pont mindig rákérdez legyen.
Olvastam ilyet, hogy megeshet, hogy azt hiszi a user, hogy wifizik, közben meg a hálózati netet használja.#4220: Nálam nincs ilyen. Bármelyik ikonra rányomok, besárgul.
-
expander
senior tag
válasz
factory01 #4169 üzenetére
ez valami bug vagy nemtudom micsoda, nekemis volt ilyen, a windowsos kepnezegetö csak akkor jeleniti meg normalis aranyaiban a kepet, ha diavetitesben nezed, akkor teljesen jo, ha csk ugy siman ahogy te linkelted, akkor torzitja... vagy diavetitesben nezed, vagy en pl. ajanlom az ACDSee progit
-
szhunor
tag
válasz
factory01 #4162 üzenetére
Nem lehet, hogy te WLAN-on DLNA-s megoldással teszed át a képeket (én akkor találkoztam ilyesmivel azt hiszem) ?
Vagy simán csak átmásolod a telefonról ,,adattárolás" módban ?
Nézd meg egy másik képnézegetővel a képet, pl EZZEL .
Vagy nézd meg, hogy mekkora a felbontása a telón a képnek, mi van beállítva a kamera beállításainál (pl. 8 Megapixel), majd ha átmásoltad akkor meg a gépen nézd meg, hogy ugynaz a felbontás marad-e, mert nem változhat meg, csak adatot másolsz át. -
hjanoo
csendes tag
válasz
factory01 #3903 üzenetére
Ha már a háttérkép a memóriaegységen van /e:/, már akkor se fogja visszatenni a hátteret /de csak ha tárolóhely módban csatlakozol a géphez, mert ilyenkor a telefon nem tudja olvasni a mem.egységet/. Ha a PC Studio-t használod, akkor ez a gond nem jön elő. Vagy tedd a hátteret meg a témát a telefon memóriára /c:/.
-
válasz
factory01 #3801 üzenetére
Még van egy olyan is (talán nem én vagyok az egyetlen elvetemült
), hogy ha szoftvert akarnál fejleszteni a telefonra, és magán a készüléken debuggolni, akkor mindenképpen frissítened kell valamilyen nem-magyar szoftverre. A magyar legújabb az IE7, az AppTRK viszont egészen IH-ig bugos, annál újabb kell.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
factory01 #3801 üzenetére
Le tudnád írni,hogy a gyári magyar romnál(2009.05.22.) mire kell oda figyelni?
Pl.: ennél is ha usb felrakok valamit akkor utánna újra kell indítani?
Hát leginkább erre érdemes. Bár volt hogy elfelejtettem az újraindítást és mégsem ette az akkut. Abban sem vagyok biztos, hogy ez csak a magyar rom sajátossága.
Más extra nem is jut most eszembe. -
hjanoo
csendes tag
válasz
factory01 #3597 üzenetére
Nekem se sokáig bírta az aksi, még ki nem kapcsoltam a videómegosztást /köszönet a segítségért Quasi_modonak/. Én mindent kikapcsoltam, amire nincs szükségem: widgetek ki, hálózatmód gsmben, wlan elérhetős. megjel. ki, videómegosztás ki, adókörzet információk ki, szolgáltatói üzenetek ki. Így már 4 napja használom és még mindig megvan az összes vonalka. És estére nincs kikapcsolva.
-
Quasi_modo
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobban várt Samsung az Omnia óta. Minden benne van, ami csak létezik.
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- Robot fűnyírók
- Google Chrome
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest