- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
szhunor #9571 üzenetére
Akkor már csak várni kell kb őszig és lemegy az ára.(Én pl, tavaly októberben 30.000 Ft-ért vettem az SGS-t a Telenornál előfizuval.)
Samsung I8910 HD-ra nincs valami jó zenelejátszó program? Ahol egyéni hangszíneket is létre lehet hozni. A gyári elég fapados, és nem is szól jól fülesen keresztül(pedig SGS-füles van hozzá).Fülesen keresztül keveslem a mély hangokat. Ha van erre gyógymód azt szívesen meghalgatom. -
Gabi 8906
senior tag
válasz
szhunor #9569 üzenetére
Ha törölted, akkor gondolom úgy ha újrarakod rajta ugyan azt a szoftvert.(Szoftverezéshez nemigen értek. Gondolom ha törölsz valamit a szoftver alap fáljából, azt csak úgy kapod vissza ha újrarakod.
)
Focis játékokat nem szeretem.Találtam ilyen kirakóst(puzzle), most azt nyüstölöm.
Angry Birds nincs rá? SGS-en sokáig letudott kötni az a játék.
SGS II ha bekerül a szolgáltatókhoz, hamar esni fog az ára.
Üdv. -
Senser87
tag
válasz
szhunor #9278 üzenetére
Van benne, csak külön kell telepíteni!
Ezt a pakkot kell bemásolni a telefon e:\ memóriájába:
Magyar qwerty
Nálam simán működik és mondhatom, hogy az eddigi legjobb rom
De hát, mindig fejlődünk -
-
phaet0n
tag
válasz
szhunor #9253 üzenetére
Nem állítottam 950MHz-re, nem akarom megölni a telefont, de amúgy nagyon jól sikerült szerintem ez a HXPatcher, mert Dynamic Scalingre állítva "Medium" szinten (az igényeknek megfelelően állítja be a processzor órajelét), még mindig gyorsabb, mint bármely, eddig általam használt másik rom, és az akkuidő terén sem tapasztaltam még ehhez hasonlót. Egyszerűen remek.
-
BitiOne
tag
válasz
szhunor #8410 üzenetére
Az előző tft paneles telefonomnál nem volt mindegy, hogy milyen a téma színe. Ha fehér volt, akkor jobban merült, ha fekete kevésbé. Megmondom őszintén, ennél a telefonnál még nem próbáltam, de biztos,hogy jobban merül fehér háttérrel, csak az a kérdés, hogy mennyivel. Lehet, hogy teljesen elenyésző a különbség.
-
xbalazs
csendes tag
válasz
szhunor #8404 üzenetére
Szia!
Ebben válaszolok az előzőre is.
Kikapcsolás helyett újraindul: van eg yilyen patch, ami ha ki akarod kapcsolni, ahelyett újraindítja a telefont. Ha azt akarod,hogy kikapcsoljon, nagyon sokáig nyomd a gombot, akkor szokott (nekem legalábbis így volt).
Hamar lemerül, kilépked, stb: Voda homescreen, nagyon szívja az aksit és nagyon bugos.
Valamint gyorsabban fog lemerülni, ugyanis megint kerültek bele újabb dolgok, amik gyorsabban merítik.
2 centis villogás: ötletem nincs, de valószínűleg valami szoftveres nem tetszik neki.
JC1 modem: legjobb -
Obolony
senior tag
válasz
szhunor #6977 üzenetére
annyira büszke vagyok, ennyi fel nem fedezett programozó zsenit rejt ez a kis ország, ez valami hihetetlen!!!
repdes a kis szívem, nem is értem miért nem megy ez a szánalmas koreai programozóknak... biztos picik és sárgák, ezért nem tudnak egy jó fw-t összedobni egy délután alatt, pedig itt aztán ez megy mindenkinek mint az ágybaszarás
egészen biztos én is használni fogom
-
muveszur
addikt
válasz
szhunor #5818 üzenetére
Nem elég "erős" a szignófájlod....A szükséges 19 hozzáférés helyett csak 17-et biztosít valószínűleg. Hackkel megoldható a dolog.
galusz72: Ez nem JAVA alkalmazás, itt nem tudsz hozzáadni virtuális billentyűzetet a beállításokból. Fel kell telepítened a Virtual Keyboard valamelyik verzióját, és futtatnod kell...
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Obolony
senior tag
válasz
szhunor #4159 üzenetére
Köszi szépen, ez így már jól látszik. Érdekes ez a tok, nekem is hasonló van, a tied a gyári utánzata. nem igen értem miért van kivágva a teteje
visszatérve az eredeti témára, én eddig nem láttam a kijelzőn ezt a rácsosodást, most megvizsgáltam erős fénynél, lámpánál, xeon fényben, de nem nem nem, nem látszik. szerintem ez egy hiba, és vidd vissza. nem kell ilyennek látszódnia.
-
zola-
őstag
válasz
szhunor #4141 üzenetére
Szia!
Persze, a kapacitív kijelzőnek látod a "rácsait".Én is látom de csak akkor, ha fullra törölgetem a kijelzőt,és lámpa alatt nézem. Az eddigi telóim rezisztívek voltak(puha a kijelzőjű) ott pöttyök vannak, de azokat láttam alapból is, ha nem volt bekapcsolva a kijelző.Szóval ennek így kell kinéznie. -
Land
veterán
válasz
szhunor #2960 üzenetére
Azt hittem olyan lesz, hogy elején csak a kijelző van kivágva, hátulján pedig a kamera. Van ilyen féle? Amúgy hamar ki lehet belőle kapni, ha hívnak? Mostanában veszek egy ilyen telefont és nekem is kell valamilyen tok... Túl drága és jó telefon ahhoz, hogy megkarcolódjon..
-
zack
nagyúr
válasz
szhunor #2723 üzenetére
Nekem se ment, a hiba szintén ez volt mint nálad. Szerintem megoldhatatlan. Win7 topikban se tudták a megoldást, pedig 1-2 szaki van ott is. Maradt az Xp telepítés, majd ghost-tal való lementés. Így amikor flash van, visszatöltöm az XP-t, majd amikor vége, visszatöltöm a Win7-et.
-
muveszur
addikt
válasz
szhunor #2665 üzenetére
Az 1.5-ös bulgár ROM Chinese alapú, és a Chinese pakk miatt nem tudod felrakni...Ha ki veszed a pipát a chinese pack elől, akkor tovább fog menni, de az ékezekek helyett csak téglalapot fog megjeleníteni.
Olasz alapú HX 1.62-vel vagy gyári rommal tökéletesen menni fog.
Remélem a HX 1.7-es már megoldja ezt a bugot!
-
muveszur
addikt
válasz
szhunor #2487 üzenetére
A HX 1.5 bulgár tartalmazza a hacket, ez az egyik újdonsága...Szóval nincs szükséged semmiféle szignófájlra, szignózásra.
Flashelés után egyszerűen csak tedd fel a mellékelt RomPatcher Plus programot, majd aktiváld és add hozzá az automatikus indítást a patchekhez, és bármit telepíthetsz ezután!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
szhunor #2394 üzenetére
Na erre gondoltam.
Erről meg hirtelenjében egy másik jutott eszembe:
*#0*# kód. A főbb funkciók (hangszórók, touchpad, szenzorok, kamerák, stb.) tesztelésére ad lehetőséget. Amiért eszembe jutott, hogy az első kamera tesztjében lefényképezhetjük magunkat az előlapi kamerával. -
muveszur
addikt
válasz
szhunor #2372 üzenetére
Mert nem a RealPlayer kezeli a feliratokat, hanem a beépített, gyári videolejátszó.
Menü--->Média-->Video lejátszóEzt ajánlom filmnézésre, ez mindent visz (kivéve mkv), és a feliratokat is kezeli. Akár külső, akár belső. Tudod kijelzőhöz igazítani, késleltetést is beállítani!
-
törölt tag
válasz
szhunor #2326 üzenetére
hali
nem kell aggódni, nincs semmi gáz (legalábbis magamból kiindulva). ugyanígy jártam én is, és a megoldás egy másik pc volt, ahol elsőre gond nélkül jó lett.
és most jön a lényeg, a két pc között nagyjából elhanyagolható a különbség, ami lényeges, amivel először próbáltam azon 1.0 USB volt, szóval valószínűleg ez lesz a gond!! próbáld egy olyan pc -vel amin 2.0 USB van, menni fog!!üdv
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szhunor #2297 üzenetére
kiszolgálja a Samu Mo.-t, MM-ben van, nyilván nem 120k alatt....
De a GSM boltok gyári garanciával veszik állítólag csak hát azt ők érvényesítik (lehet hogy kamu, azt mondták így olcsobban veszik meg)
sose fogjákök érvényesíteni
mindenestre a samsungok nem olyan nagy yarányban romlanak el szerencsére..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest