- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
-
muveszur
addikt
válasz
user137 #6487 üzenetére
A kezdőképernyőt lehet jobbra, illetve balra elhuzni. Balra a Photocontats jön be, jobbra pedig a Menü, tehát nem olyan mint az android. Viszont van a kezdőképernyőnek is 3 lapja, mindegyiket telerakhatod widgetekkel.
Mindenhol van kinetikus görgetés, kivéve a főmenüben, illetve a Videólejátszóban. Továbbá nem gördül a taboknál sem.
-
expander
senior tag
válasz
user137 #6462 üzenetére
ha tudsz normalisan qwertyn gepelni, marmint szamitogepen, akkor egy kis megszokas utan a telefonon is fog. sokszor irok enis ugy smst hogy közben masra kell figyelnem, de mivel tudom merrefele vannak a betük, es egesz pontos a kijelzön a tapi, ezert nagyon ritkan ütöm csak melle. ha meg odafigyelek a telefonra, akkor meg nem tudsz melleütni
legalabbis az elsö 1-2 hetet leszamitva, nekem azota nemvolt. ja es hozzateszem, hogy sportoloi multam miatt eleg mereted kezem ill. ujjaim vannak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest