Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is azt hittem, hogy profinak kell lenni a flasheléshez, de a nem hivatalos magyarra flashelés gyerekjéték volt (leszámítva azt hogy kétszer megakadt)
Én 1 hete nyüstölöm, kb 11,5Mb van szabadon a C:/-en, eddig semmi lassulást, akadást, fagyást nem tapasztaltam, bár GPS nem volt használva, de Hétfőn az is tesztelve lesz!
(Garmin XT, és a Sygic is)
Hétfőn jelzem, hogy volt-e bármi probléma! -
Quasi_modo
nagyúr
Örülj neki hogy a tiéd ennyire jó. Mindenki a saját tapasztalatait írja le.
Természetesen. ( Azért remélem elolvastad amit írtam). Amit leírok az az összes többire vonatkozik, amin ugyanez a FW van. Kivéve, ha valakinek egy hibás darab van a kezében. De tudtommal olyan nagyon kevés volt. Inkább a "user error" a gyakoribb, vagy a figyelmetlenség. -
Tökione
csendes tag
Ez azért különösen érdekes mert én is onnan rendeltem az enyém. Viszont a doboz oldalára nekem ez van írva:
Net Contents: 1 Main Set, 1 Battery, 1 Travel Adapter, 1 Strereo Headset, 1 Data Kit, 1 Navigation Map Kit, 1 Leather case, 1 TV out Cable
Ez alapján csekkolhatod hogy minek kellett a dobozban lennie és neked mi volt benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged