- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ViharVadász
őstag
-
sauser
tag
válasz
migabi24 #6252 üzenetére
Megnéztem az eredeti samut,majd ezután a Vivazt de különbséget nem nagyon vettem észre talán aVivaz-é árnyalattal jobb.Viszont most felteszem a JB4-et mert a kannan féle marha jó.2 féle rom:JB4 alapon és JB1 alapon.Most az eredetit akarom feltenni.Különben az új kannanhoz mind kettőhöz jó a magyar rom CS-je.Ha akarod felteheted be vizsgálva.
-
Hege-Zs
tag
válasz
migabi24 #6126 üzenetére
Akkor azt mondod kolléga,hogy az lehet,hogy a probléma,hogy amikor feltették a Garmint rá,akkor ezt nem csinálták meg?az a probléma,hogy azt nem én,hanem az előző tulaj ragta fel.Akkor szedjem le?
ui.:eszembe jutott még valami,hogy a képek,és videók mappában vagy egy mikrofonnal ábrázolt valami aminek az a neve,hogy mission impossible,és nem engedi kitörölni,mert valami kulcs jelenik meg rajta,és azt írja,hogy nem engedélyezett.És amikor elhoztam egy darab ilyen volt,most meg kb 10 ilyen ikon van a mappában.szerintetek mi lehet?Vírus?Egy hard reset segíthet rajta?Ha megcsinálnám,akkor lehet,hogy az aksi probléma is megoldódna.van a hard resetnek valami veszélye?Vagy nyugodtan megcsinálhatom most is....?!?!?!
Köszönöm
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
migabi24 #5750 üzenetére
Érdekes. Nyomok a linkre és tele van a lap azzal, hogy s60v5. Nálad nem?
muveszur: Más linket nem is néztem. Örültem mint majom a farkának, hogy kint van. De mondjuk nem próbáltam letölteni.
szerk: most megnéztem. éppen döglött. De legalább tudjuk, hogy érdemes keresni.
Szóljon aki le tudta tölteni. Aztán ha megvan, felrakhatnád a blogodra. -
Tanbá-apó
tag
válasz
migabi24 #5632 üzenetére
az újabb, kinetikus fwkben, ujj használata és full page főoldalelrendezés esetén valóban furanak tűnik a közvetlen üzemmódváltás, mert egy másodpercig rajta kell tartani az ujjunkat , h aktívalni tudjuk a naptárt ill a profilokat. Viszont, ha a 3d navigációt kikapcsolód a beállításoknál, újra úgy működik a közvetlen váltás mint rég. Viszont nem lesz fotókontaktok és menü, ha jobbrá és balra húzód a kijelzőt . Valamit valamiért. :-)
-
Tanbá-apó
tag
válasz
migabi24 #5222 üzenetére
CSak a real playerben tudod megjeleniteni az srt kiterjesztésű feliratokat. Nagyon fontos h a videofajl és a feliratfájl neve ugyanaz legyen! Pl ha Dexter_s04e12.avi a videó akkor Dexter_s04e12.srt kell legyen a feliratfájl neve, tehát csak a kiterjesztés neve más. Ha tv kábellel tvre kötöd, sajnos nem ta tv-n a felirat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 4
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged