- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Obolony senior tag válasz  galusz72

üzenetére galusz72

üzenetérejahogy ez a baj? nem erdekel hogy valaki micsoda. ujonc v ph addikt. ami erdekel az az hogy ne rakjunk be ide olyan moddolt romokat amirol senki nem tudja hogy hogyan mukodik, mi van benne. foleg azert ne, mert idejohet barki ujonc, es az ujoncsaga nem a ph rang, hanem a hozzaertese, es felteszi. aztan meg megy a siras. hogy el lett cseszve a teloja. es a romot a PH-rol toltotte le. vagy te Galusz Zoltan szemely szerint kezeskedsz ezert a romert? azert hogy a felhasznalo a 100ezres keszuleket nem cseszi vele haza orokre? anyagi felelosseget vallasz erte esetleg? en is idejovok, mint hecker, regelek, hozzaszolok 32-t, vagy 5ot, aztan bedobom a sajat szuuuuperRom 5.8.25.75 verziomat. a sok tök feltolti, aztan en meg rohogok. jobb esetben csak az osszes jelszavat tudom meg, meg banki azonositojat, rosszabb esetben kilottem a telojukat, mert az milyuen vicces. ki az az agyhalott aki egy par hozzaszolassal biro forumozo altal linkelt romot feltesz a telojara??? nem is ertem.... mert pl muveszur ha valamit letesztel, akkor mar tudom hogy tul nagy baj nem lehet, habar meg vele is elofordulnak hibak, amit nem vett eszre. de tenyleg a semmibol idecseppent user ne rakjon be fozott romot, hogy huuuu az milyen istenkiraly, mert nem tudhatjuk hogy az-e. lehet akar istenkiraly is, de el is cseszheti a telefont. es ez a borzalmas benne. ki vallal erte felelosseget??? szal keremszepen ha egy mod van ra akkor esszel, es korultekintoen forumozzatok... es foleg flashelgessetek minden noname szart.... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest