- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
Szia!
A melegedest tariattila irta, mint problemat, nekem nem melegszik (vagy ha igen, akkor annak okot adtam) az i8910, csak a fura pattogo hang a problemam, de hat ez vagy a jack hibaja, vagy talan sw-es. Garanciam van, ugyhogy nem leszek ongyilkos, ha a jack a hibas, csak hat bosszanto. Nokiaprogramok foruman van egy szerviz topic, majd ott megkerdezem, ha megtortent a flash es meg mindig pattog.
En egyebkent a Fringet nem nagyon szerettem regen, de nem melegedes miatt (azzal nem volt dolgom), egyszeruen a regi gyari WM 6.1-en nekem mindig fagyott. De ez masfel eve volt, ideje ujra kiprobalnom.
-
tariattila
veterán
A Fringet három éve használom ! (E51/E52/XM5800/N97) készülékeken...
egyiknél sem volt legenyhébb melegedés sem...ha csak háttérben futott mindig hidegek voltak a készülékek...reggel ráraktam rendes töltőre és ott tényleg nem melegedett...
szóval ez az usb töltéskori melegedés megoldódik új rom-nál???
ez jó hír... már csak a lejátszót kellene megoldani és örömködnék...tényleg az segíthet ha az E.-re rakom az mp3akat??
-
A Symbian Foundation által "kiadott" Symbiannak semmi köze a már telefonokon lévő szoftverhez, se jogilag se ténylegesen. Meglepő módon S^1 forrással nem találkozol sehol se.
Mindemellett egyetértek, a ROM módosítása nem warez (= szerzői jogsértés), az EULA-t viszont sértheti, de azt meg általában egyrészt ki nem szarja le, másrészt nem is biztos, hogy érvényes és törvényesen behajtható szerződés.
-
Tomeewap
tag
Csináltam egy tesztvideót a 720p patch-el.
Jónak jó, de a végén van benne egy kihagyás. Csináltam több videót is más-más helyeken, és ott is kb. 10sec után jelentkezett egy akadásNo majd HyperX megoldására leszek kiváncsi, hátha az fix lesz.
-
muveszur
addikt
Nem volt kötelező semmi sem, csak "jól volt eladva"
Tehát jó a marketing...
Igazán jó ROM-má meg 1.7-től váltak a Hx-ek, előtte elég instabil volt egy gyárihoz képest.
Gnusmas8910HD érkezésével váltak majdnem bugmentessé...Sokat tett értünk nagyon, ezért köszönet! Bár kicsit haragszok, hogy lokalizálni nem nagyon akar
Na sebaj
Az információ pedig innen volt valószínűleg: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest