Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
A múlti média az ami elsődleges szempont az alap (telefonálás, üzengetés) dolgok mellett. Ennyi ami a szoftveres részt illeti.
Viszont ha megbízható még hardveresen is az már fél siker számomra.
Kicsit ezért félek a Wave-től. Itt nem nagyon olvastam, hogy valami meghibásodott volna a telefonban.
-
llll
senior tag
ezexerint a többinek is ilyen a támogatottsága? (nemtom)
hát na
akkor ez az új trend
ha az apple és a nokia megteheti amit megtesz, akkor biztos a samsung is úgy gondolta, hogy nem kéne "lemaradni"
egyébként ha a samu ezzel a telóval búcsúzott a symbiantól, sztem ennél méltóbban nem is igen tehették volna
én legközelebb majd abból a készülékükből veszek, amivel az androidtól búcsúznak -
llll
senior tag
Quasinál tulképpen minden megvan 1 helyen és ő még tényleg nem warez
az egyetlen "probléma" éppen az, hogy nem 2 perc, míg végigböngészed a kínálatot
sztem a csúcsok:
girós:
-labirynth
-resco bubbles
autós:
-ferrari gt
-asphalt 4
-nemtommilyen rally, letöröltem (szép grafika, de nincs hangja az autónak...egy autós játéknál!!!)
3D-s mászkálós-ügyességi-sport-stb:
-lets golf
-prince of persia (már nemtom pontosan melyik, mert elakadtam és letöröltem ezt is, de a 3D-sek között keress)
egyéb:
-air hockey -
HENE
aktív tag
muveszur, Karma
Az USB volt a ludas. (át kellett volna adni az USB-t a virtuális gépnek) azóta fenn van a vmware, ott is ua-t kell megcsinálni. A frissítés sikerült. Kár, hogy elment vele a fél napon,
Ma este moziba kell mennem, holnap tudom folytatni a telepítést és az "átköltözést".
Köszi a segítséget!
-
Quasi_modo
nagyúr
Karma: Azt hiszem ott van a félreértés közöttünk, hogy én nem arról értekeztem, hogy mi a meghajtás módja, mert azt legtöbben úgy sem értik, hanem csak egy mezei tömör magyarázat akart lenni, hogy mitől hívják aktívnak, meg passzívnak.
Sőt még az is lehet, hogy nem fogalmaztam elég egyszerűen. Mivel az alap kiindulás az volt, hogy az AM nem a csökkentett pixelszámot jelzi.
(Na lehet, hogy ez sem volt eléggé közérthető. Fáradt vagyok) -
HENE
aktív tag
Mint jogász és informatikus
Utánanéztem, az integritás nem ide illik (de létezik):
"A szerző személyhez fűződő jogát sérti művének mindenfajta eltorzítása, megcsonkítása vagy más olyan megváltoztatása vagy megcsorbítása, amely a szerző becsületére vagy hírnevére sérelmes." - ebben az esetben nem erről van szó.Ami erre vonatkozik
"A szerző kizárólagos joga, hogy a művét átdolgozza, illetve hogy erre másnak engedélyt adjon. Átdolgozás a mű fordítása, színpadi, zenei feldolgozása, filmre való átdolgozása, a filmalkotás átdolgozása és a mű minden más olyan megváltoztatása is, amelynek eredményeképpen az eredeti műből származó más mű jön létre."A szoftverekre sajátos szabályok is vonatkoznak:
"Eltérő megállapodás hiányában a szerző kizárólagos joga nem terjed ki a többszörözésre, az átdolgozásra, a feldolgozásra, a fordításra, a szoftver bármely más módosítására - ideértve a hiba kijavítását is -, valamint ezek eredményének többszörözésére annyiban, amennyiben e felhasználási cselekményeket a szoftvert jogszerűen megszerző személy a szoftver rendeltetésével összhangban végzi." Na most, szerintem a vásárló nem a szoftvert szerzi meg, hanem a készüléket, és igaz annak elválaszthatatlan része a szoftver, de azt nem módosíthatja. Bűncselekmény nem valósul, de attól még nem jogszerű. Ez persze csak elvi kérdés, vagyoni jogokat nem sért - szerintem - a ROM átírása. Úgy, hogy én személy szerint várom az újabb ROM-okat! -
HENE
aktív tag
Nem szokásom beleszólni mások vitájába, de mivel ez több embert érinthet megosztom veletek az én álláspontom.
A ROM főzés, hack és egyéb beavatkozás a telefon szoftverébe sérti a szoftver integritását (sérthetetlenségét). Ugyanis a szerzőnek (szoftver készítőjének) joga van ehhez. A ROM főzők az eredeti szoftvert használják fel alapként (gondolom én) és azt módosítják. Ehhez pedig a jogtulajdonos engedélye nélkül nincs joguk. Az már egy másik kérdés, hogy az anyagi haszonszerzés vagy károkozás hiánya miatt nem valósul meg bűncselekmény. De a jogsértés akkor is fennáll és pl.: a bíróság kérelemre eltilthatja a cselekmény folytatásától. (esetleg nem vagyoni károkozás miatt kártérítést kérhet, de ez nálunk nem lenne életszerű).
Mindazonáltal az a véleményem, hogy az ilyen tevékenység a fejlődést szolgálja, még ha nem teljesen legális is. (Számtalan ilyen eset volt a történelemben)
A stílus pedig maga az ember!
-
Quasi_modo
nagyúr
Mondom a 3310-esnek több mint két hónap kellett, pedig az jóval egyszerűbb szerkezet volt. Itt meg BGA-k tömege látható, amik alól igencsak nehezen jön ki a nedvesség ha van. De én inkább a nyomógombok mikrokapcsolóira tippelek, hogy azokban van nedvesség. (azok is elég zártak)
Ha feldtam, akkor szervíz.
De úgy is be szoktam itt számolni. -
Tanbá-apó
tag
annyiban fejlesztői hiba, hogy valamelyik telepítés során került be ez a hiba, egy rosszul összecsomagolt sis miatt, ami a fejlesztő hibája. Ami lehetett bármelyik progi, nem tudtam visszanyomozni. A lényeg, törölni kellett a fajlt, és csak egymódon volt ez lehetséges. :-)de így nem kellett hardreset. :-)
-
muveszur
addikt
Itt viszont az első gyári firmware stabilabb volt, mint akármelyik konkurens gyártó telefonja... Igaz, fejlesztési célból nem a legjobb volt, de aki nem programozik rajta, annak teljesen bugmentes volt.
Azóta van már II1 Poland is, azzal a firmwarével senki sem panaszkodhat.
És most sírnak egyesek, hogy nincs kinetikus görgetés hivatalosan magyarra... Hivatalosan még sehol sincs, hova türelmetlenkedünk?Más istenített márkánál sem rózsás annyira a helyzet:
Nemrég láttam linkelve egy Nokia N97 és egy Iphone bug/kívánság listát! -
törölt tag
-
muveszur
addikt
Úgy tudom, ha felrakja a Java 2.02-t, akkor csak egy Java progit kell feltelepíteni, utána a többi is visszajön. Legalábbis a régebbi kiadásoknál így volt.
Új hír HyperX következő firmware-éről:
2.0-ás verziószámot fog viselni, kinetikus görgetést tartalmaz majd rendszerszinten!
További infók itt: [HyperX 2.0 Előzetes -
-
-
zack
nagyúr
Pont tegnap nyomkodtam meg egy HD2-öt. Az egyik szemem sírt, a másik nevetett. A Snapdragon procinak köszönhetően nagyon gyors a WinMo 6.5, tényleg villámgyors, és a nagy kijelző is kellően látványos. De! Olyan széles hogy 1 kezes használat nekem, mint nem túl nagy kezú embernek, szinte kizárt lenne. Ez nálam elég döntő szempont, a HD is még határeset, bár inkább határon belüli. A másik a külső hangszóró. Nekem gyengém a csengési minőség, az az a külső hangszóró minősége. Ebben a HD2 kb. a Nokia szintjét éri el kb. annyira torz, és dobozhangúnak éreztem. Kiábrándító volt, főleg úgy hogy 150-160k az ára. Mennyiből tartott volna egy jobb hangszórót beletenni? Sztem semmiből se...
Ettől függetlenül jó kis PDA, főleg akinek az említett szempontjaim nem fontosak.
-
muveszur
addikt
Mennyi az ára egy ilyen HD2-nek?
Most figyeltem fel valami érdekesre...Ha kapok egy sms-t, akkor eddig a telefon csak annyit jelzett, hogy Új üzenete érkezett. HX 1.7-es bulgár szoftverrel mostmár azt is írja, hogy honnan kaptunk az üzenetet! Ez hiányzott eddig a rendszerből.
-
muveszur
addikt
Erről jutott eszembe!
A HD2 mekkora egy tepsi!Na az már semmilyen nadrágba nem fér el...
Visszatérve egy kicsit a multitouchra...Szerintem az is nagyon fontos, hogy az ember tudja egy kézzel kezelni a telefonját... Na már most, ha csak két ujjal lehet zoomolni, az kicsit nehézkes, főleg egy olyan méretű telefonnál, mint pl a HD vagy a HD2.
Úgyh szerintem a multitouchos zoomolás mellett kellene lennie egy egyujjas nagyítási lehetőségnek. Nem tudom, hogy az iphone-ba vannak különböző megoldások a nagyításra? -
Quasi_modo
nagyúr
Milyen driverekre gondolsz? Amiket a Win telepít?
Egyébként miért ne mennék sokra az XP-kkel? A lényeges programok mind a kettő alatt megvannak. Mind a kettő látja az összes partíciót. Ha az egyik eldurran, csak a játékokat telepítem újra, a mentéseket meg átmásolom. Ha gebasz van, percek alatt van egy működő rendszerem, és folytathatom amit csináltam.
Ja és ha bekapnék valami vírust,akkor a másik rendszer alól indítom az irtót és leszedem. -
Quasi_modo
nagyúr
Nem. Image + duplikálás nem volt. Feltettem egyet a C-re. Aztán feltettem egyet a D-re (vagy E-re). Utána beállítottam a Boot.init 2 percben, és lett egy választható indításom.
Csak ilyen mezei módon. Csak mondom a Win7 eddig még nem ment nálam párban. Vista meg nem is volt. Linkeltem is itt nemrég, hogy hogyan néz ki a Boot.ini nálam.
Ja: és mindezt a Windoowson belül is be lehet állítani. Csak mivel mindig elfelejtem, hogy hol, ezért kézzel irkálom az ini-t. -
bences
tag
Köszi
Sikerült felrakni.
De azt, h lehet elérni, h a virtuális xp lássa a fizikai winyót? Próbáltam hozzáadni, de akkor induláskor hiábt írt ki, h nem éri el az ide eszközt, és abortáljam.
Így h nem látja a fizikai winyót, xp-n belül kéne letöltenem a hyperx fájlt.
Más: magyar HX 1.7, amivel megy wrt widget, nem létezik?
-
zack
nagyúr
Én se értem teljesen, mit is akart írni. Vagy a fogalmazási problémák miatt, esetleg rébuszokban beszél, vagy mert egyszerűen se füle se farka.
Quasi_modo:
A kérdés arra irányult hogy melyik a jobb. Én azért nem válaszoltam, mert I8510 nem volt, így nincs összehasonlítási alapom. Ez tudom hogy jó képet csinál, klasszisokkal szebbet mint egy LG Arena, de hogy milyen egy INNOV8-hoz képest, ezt passzolom. Gondolom egy szinten lehetnek. Minden mássban meg jobb az Omnia HD. Kb. ennyi a véleményem. -
JanoXP
aktív tag
Lehet, hogy újraír, de hogy nem formázza le, az elképzelhető. Márpedig akkor maradhatnak olyan file-ok a Mass Storage-en, ami bekavarhatnak a flash után. Nekem azóta stabil a teló. Már teszteltem kocsiban a GPS-t, SMS, képnézegetés, rádió beállítás is volt. Semmi hiba.
Egy kérdés: gmail-es email fiókot hogyan kell beállítani a telóra? Megcsináltam a beállítást (POP, SMTP, jelszó, minden), de nem csatlakozik a szerverhez. Határidő túllépéssel kilép.
Van valami, amit rosszul csináltam? -
zack
nagyúr
LG Arena topikban is volt olyan hogy a szoft. frissítés nem törölt mindent. Ott is az volt a javasolt, hogy frissíts, majd Factory reset. Volt olyan akinél ez is kevés volt, és külön a memória rekesz ürítést is kellett csinálnia. A flash progitól is függ maradhat e benne valami vagy sem. A tuti megoldás a hard reset. "Kenyeret nem kér", és 30mp alatt kész.
Mi ezzel a gond? -
muveszur
addikt
Iphon-on még nem próbáltam az új copy-pastet...
De azt tudom, hogy symbianon még soha nem volt vele problémám...
Kicsit olyan, mintha az i8910-et azzal reklámoznánk, hogy korlátlan név menthető el, olyan mezőkkel, amilyeneket csak akarunk....
Nekem érdekes volt a reklám...Jobb lett volna szerintem a játékkínálatával reklámozni. Mégiscsak abban a legjobb az iphone. -
muveszur
addikt
Hogy ne kelljen sokat keresned: [Dayhand input]
Én az ékezeteket nem tudom megoldani, csak kínai karakter látszik helyette.
-
muveszur
addikt
Ezért írtam hogy a borításnak van köze a görbíthetőséghez, nem pedig az kijelző technológiájának... Helyeseltem... Megvan?
Egy érdekességet vettem észre, lehet csak én vagyok hülye...Szóval a gyári naptárprogiban megjelent egy bejegyzés "Degree Party" címmel... Én ilyet nem írtam be. Viszont Facebookon van ilyen teendőm, de hogy került rá a telóra? A telómon van egy Facebook alkalmazás, és néha szikronizál PC Studioval... Valaki elmagyarázza nekem, milyen progi tette be a bejegyzést a naptáramba?
-
Quasi_modo
nagyúr
Dehogy ugyanaz a terheles
Tisztelettel megjegyezném, h én mindössze a kijelző igénybevételére gondoltam. Bocs ha ez nem jött le a hsz-ből.
Tehát kijezőileg ua terhelés.
Saint_ Tisztelt olvtársam! Egyáltalán nem akartalak bosszantani. Hogy 3x küldted el, pusztán megállapítás volt és számolás eredménye.
[I]ejj, mindig nagyon szimpatikusan irsz nekem[/I]
Most akkor írjak kevésbé szimpatikusan? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest