- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsa74
tag
Ha a hangerő fel+lezáró gomb és kikapcsoló gomb együttes megnyomására gondolsz, akkor azt próbáltam. Be is jön a szép kék képernyő. De ugy sem ismeri fel a gép. A problema az, hogy ha hálozati töltőre dugom, akkor is megkérdezi, hogy milyen usb modot választok, média átvitel, háttértár meg ilyesmi. Ugyanez usb-vel is, csak a gépek nem látják.
-
Bazsa74
tag
Szia. Egy valag drivert telepitettem, de semelyikkel nem ismeri fel. Plug&play-nek azért fel kellene alapból ismernie, de még a szervízben sem tudták felismertetni. Hardveresen tökéletes a készülék. Ezért mondták, hogy szoftver gondja lehet, cseréljem le. Na de hogy ha nincs usb kapcsolatom
Ezért kérdeztem van e más (sd karira irt megoldás), de nem találtam sehol, hogy lehetne.
-
tzatzikiii
tag
Főleg az akku idő jó.
Mennyi az a jo? Tudom, hasznalatfuggo, de kb.
Mas kerdes: a masik forumon lattam mar, hogy van, aki csak modemet frissit. Ekkor ugye nincs adatvesztes? Mondjuk backupot igy is, ugy is csinalok elotte, de nem mindegy, mennyi macera van vele, mert ha sok, akkor egybekotom egy ROM frissitessel is inkabb, ket legyet egy csapasra.
-
Bdanyy
addikt
Szia!
Nekem a telefonom akkuja megnőtt, recsegett is tőle a hátlap amikor elkezdett merülgetni. Gigatelnél vettem gyári akkut, majd ha lesz időm gariztatom az eredetit. Ma kb 10 órán keresztül ment az msn meg opera mobile a háttérben, használatm is őket 1-2 órát, de maradt mostanra is még 3 csíkom
-
-
muveszur
addikt
Szia!
1. Lehet, de csak egy kis trükkel: 3D Navigáció testreszabása
2. Nincs más módszer. Lényege, hogy a widgeteket 3 képernyőn lehessen rendezni. Így 3x9 widgetet tudsz kirakni a képernyőre, és lehet vinni bele egy kis rendszert is.
3. Bukest ROM-jában nincs benne a 3D Taskmanager, de telepíthető. Annak hiánynában az eredeti Taskmanager jön be.
Nálad telepítve van a JBakTaskman, ezért jön be az. Viszont ennek segítségével be tudjuk hívni automatikusan a 3D Taskmanagert a Jbak helyett... Segítség itt: [link]4. Nem programozhatóak egykönnyen...
-
Obolony
senior tag
a jobb oldali az amire szükséged lenne?
-
Obolony
senior tag
mit szeretnél? telefonálgassak helyetted?
más: én nem szórakoznék azzal h aksiidő. meg lekapcsolgatni az alkalmazásokat... a teló arra van h használd. akkor zavarna ha elmennek olyan helyre ahol napokig nem tudom tölteni. Nade ott már térerő sincs, nemhogy internet, így szintén bukós
vagy vennék egy napelemes töltőt. nekem ennyi tudás mellett az se fájna ha naponta kéne este dróton altatni (nem kell
) élvezzétek a telót, használjátok, és ne azon parázzatok, hogy lemerül-e
-
Obolony
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest