Hirdetés
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Készülőben az Apple AirTag 2
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obolony
senior tag
Bolgár 1.7
Honnan tudnek e-book olvasot szerezni ami kezeli a *.prc fajlokat? eddig a mobipocket readert hasznaltam n95-on, de abbol sajnos a tácsos verzio meg(mar) nem jott ki... mast meg nem talalok.
masik: hogyan tudnam alapertelmezett bongeszove tenni az operat?
köszi
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Obolony
senior tag
hali, buek.
vki belinkelne nekem a gyari viragos temat vhonnan? koszi
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Obolony
senior tag
vki belinkelne nekem a gyari viragos temat vhonnan? koszi
-
Obolony
senior tag
Quasi_modo, muveszur: Köszönöm szépen
-
Obolony
senior tag
válasz szhunor #4141 üzenetére
ez a link vmi bejelentkezos oldalra visz, nem hiszem h barki akarna regisztralni h a problemadat megoldja. esetleg hasznald a "uj kep feltoltese a szoveghez" megoldast
-
Obolony
senior tag
válasz szhunor #4159 üzenetére
Köszi szépen, ez így már jól látszik. Érdekes ez a tok, nekem is hasonló van, a tied a gyári utánzata. nem igen értem miért van kivágva a teteje
visszatérve az eredeti témára, én eddig nem láttam a kijelzőn ezt a rácsosodást, most megvizsgáltam erős fénynél, lámpánál, xeon fényben, de nem nem nem, nem látszik. szerintem ez egy hiba, és vidd vissza. nem kell ilyennek látszódnia.
[ Szerkesztve ]
-
Obolony
senior tag
-
Obolony
senior tag
válasz Magnum_ #4270 üzenetére
hogyne allna meg, rejtett hiba... megtevesztes... aki mast tevedesbe ejt vagy tevedesben tart es ezzel anyagi haszont szerez... btk 279
(termeszetesen ha nem szol elore...) de itt nem is azzal a felhanggal hangzott el a sztori
[ Szerkesztve ]
-
Obolony
senior tag
válasz Senser87 #4276 üzenetére
ez hoax... kar ilyen dologgal floodolni a forumot, meg ha joindulatuan is
Márton György, a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) szóvivője az Indexnek elmondta, mindkét lánclevél valótlanságokra épül. "Magyarországon fogadott, külföldi hívásért a mobilszolgáltató semmilyen esetben nem számlázhat, de nem is teszi, nem kaptunk még ilyen bejelentést. Az első lánclevélben szereplő szám egy angol mobilszám, a másodikban szereplő számok közül az egyik előhívó, a +393 olasz mobilra mutat [2], a többi pedig nem létezik. Amennyiben normál külföldi mobilszámot hívunk vissza - akár gyanútlanul is - a magyar mobilunkról, akkor tarifacsomagtól függően is maximum pár száz forintot fizetünk percenként. Az pedig, hogy ne lehetne megszakítani egy hívást, egyszerűen lehetetlen, ilyen nincs" - fogalmazott.
Sokaknak ilyen láncleveleket olvasva az a félelme, hogy a visszahívott szám emelt díjas, azt azonban kevesen tudják, hogy itthonról külföldi emelt díjas számokat nem lehet hívni. "És más országból a magyar emelt díjas számokat sem, gondoljunk a Megasztár példájára, ahol lehetett ugyan külföldről szavazni, de meg volt adva az adott ország emelt díjas száma. Elméletben lehetséges a külföldi emelt díjas szám hívása, de ehhez speciális előhívók szükségesek, és a lánclevélben foglalt számok nem ezek" - fogalmazott. Ráadásul a magyar mobilszolgáltatók nem is adnak meg a tarifatáblázatban külföldi emelt díjas számok hívására irányuló összeget, vagyis nem számolhatnak fel érte díjat.
A lényeg tehát, hogy a több ezer eurós számlát előállítani magunknak fáradtságos munka, talán úgy lehetséges, ha napokig lógunk egy nagyon távoli országban, mondjuk a Zöld-foki Köztársaságban bejegyzett mobilon, de ennek nincs nagyon sok értelme.
-
Obolony
senior tag
válasz Senser87 #4287 üzenetére
engem nem zavar a flood foleg mivel a jóindulat vezetett teged. sajnos ezek a hoaxok pont erre epitenek....
-
Obolony
senior tag
válasz muveszur #4373 üzenetére
lehet butasag a kerdes, de az hogy a 3G milyen frekvencian mukodik (amerikai v europai verzio) az szoftveres, vagy harveres kerdes?
-
Obolony
senior tag
sziasztok
tegnap beraktam egy uj sim-et a teloba, es az egesz menurendszerem eltunt. minden ikon kijott a fomenube, most van vagy 50 ikon a fomenuben. bolgar 1,7-es fozott rom. lattatok mar ilyet? neha ujra is indul a telo csak ugy, es a fokepernyo le van fagyva, nem mennek a widgetek.
-
Obolony
senior tag
tudna valaki linket adni a play lengyel romhoz? mert a rapidshare-n nem erheto el reggel ota, ezt irja ki:
Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later.
-
Obolony
senior tag
Hali
nos feltettem a Samsung-I8910_Omnia_HD firmware-XXIL5_XEUIL3 Generic_United_Kingdom ROM-ot
majd ha jon a "vegleges" magyar, akkor majd lecserelem. En igazabol rogton a gyari utan egy HX 1,7 bolgar fozott rommal kezdtem, mondhatjuk hogy ez az igazi elso gyari romom. egyelore hibatlan, pokolian gyors. a PC Studio updater azt mondja hogy NINCS ujabb verzio, a legujabb az amit en hasznalok.
ha valami galiba lesz a szoftal irok. egyelore viszont sokkal komolyabb mint a HX1,7 volt (maga idejeben jo is volt az ) es megy a rendszerszintu kinetikus gorgetes is.
-
Obolony
senior tag
szia,
innen szedtem le, nincs benne magyar nyelv, es tokeletesen mukodik... tegnap este ota fut. meg nem volt hibaja, a galeria gorgetesben sem latok hibat, van kb 250 fotom. nem tudom mi az ami nem jo benne, nekem megfelel :d
-
-
Obolony
senior tag
válasz Tanbá-apó #4536 üzenetére
persze, azzal. de nem sokkal durvabb mint az exe-s megoldas, 4 kattintas +
ami fontos a boot elol a pipat kapd ki
nekem behasalt a hx1,7bolgar. en is ezert leptem. a kovetkezo (es egyben utolso) a gyari magyar kinetikus lesz...
-
Obolony
senior tag
Tegnap az uj IL5 nem egesz 10 ora alatt leszivta az aksit. Ma meg tesztelem, de ugy tunik hogy bugos sajnos pedig nagyon jo kis cucc lenne amugy
-
Obolony
senior tag
se nem nyomkodtam, se nem beszeltem (vasarnap leven) csak ugy keszenletbe lemerulte magat.... de ejjel ujra feltoltottem kikapcsolva, es most meglatjuk.... lehet csak valamiert makacskodott (remelem...)
-
Obolony
senior tag
válasz BitiOne #4575 üzenetére
hmmm... de dugtam... lehet hogy igazad van. ma kiderül. ma nem dugtam. ha nem merül le ma, akkor ejjel megint feltoltom, es reggel szamitogepre dugom, es meglatjuk holnap... erre nem is gondoltam mivel nekem ez a magyar romom soha nem volt fent a gepen. de itt olvastam rola. ha valaki masnak van IL5 szinten tesztelhetne... mert egy teszt nem teszt
[ Szerkesztve ]
-
Obolony
senior tag
válasz Quasi_modo #4577 üzenetére
ebben a korban Draga Baratom... Heti eccer max...
-
Obolony
senior tag
hello.
na teszteltem, es nagyon erdekes dolgokat tapasztaltam az IL5-el
a telepites utan ahogy irtam is azonnal sikerult lemerulnie a toltes ellenere.
masnapra telitoltottem es nem dugtam fel usb-re, es estig gyonyoruen tele maradt. na ujra teletoltem ejjel, es reggel ratoltam par progit usb-n, majd lehuztam. meg mindig 5oson van, ugy hogy egesz nap megy rajta a 3G, meg nyomkodtam is egy kicsit.
szal innentol kezdve nem ertem... most ugy tunik hogy tokeletes a rom, nem szivja az aksit. nektek mi a tapasztalatok?
-
Obolony
senior tag
na ha még ketten beugranak, megrendelünk 4et egyben...
lehet jelentkezni ma csak 3ezeré a tötősokosság
[ Szerkesztve ]
-
Obolony
senior tag
válasz Quasi_modo #4733 üzenetére
amugy is, ha jatekgepet akarok akkor veszek egy PSP-t...
-
Obolony
senior tag
válasz Tanbá-apó #4734 üzenetére
a brit L5 az elso flash utan muvelt egy gyors hazafutast (lemerules) azota tokeletes. gyors, nem fagy, nem merul. szal klassz. csak angol. mondjuk engem nem zavar, ha teged sem,a kkor hajra de allitolag ket het mulva jon a vegleges firm. lehet ennyit meg ki kene birnid a hx1,7-el. Nem vagyok a felesleges flashelesek partjan.
-
Obolony
senior tag
válasz Quasi_modo #4738 üzenetére
szted kb mennyi? 10? 20? 100?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Yellow
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest