- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obolony
senior tag
válasz
BitiOne #7001 üzenetére
nemigen a te véleményed kedvéért vagyok itt. biztos ezt eddig nem érezted, nem értetted meg, de ez a szimpla valóság. majd legközelebb akkor szólj hozzám, ha én szólítottalak meg. köszi és használd a "Szerkesztés" gombot. Ne áraszd el a fórumot.
Karma hiába okoskodsz itt feleslegesen, ez igenis warez. A Samsung SOHA nem adott ki fejlesztői csomagot, vagy engedélyt vagy forráskódot a telefon szoftverének a fejleszéséhez, módosításához. Sőt egy jól lezárt "PC Studio" nevu szoftver segitsegevel lehet csak az általa hivatalosan kiadott szoftvert lecserelni. Igy ez nemcsak hogy warez tevékenység, hanem buncselekmeny is.
-
Obolony
senior tag
ezen a fórumon amúgy is TILOS a warez. a telefon szoftverének modolása warez tevékenység. többször szóltak, szóltunk hogy ne legyen ez az állandó téma. mert senkit nem érdekel. ha ezért vagyok elmebeteg, hát az vagyok. szerencse hogy te nem vagy az.
nem érdekel hogy hogyan warezolsz, az sem hogy hogyan kérkedsz vele. kérlek hogy hagyjál minket ezzel a warez témával békén a barátaiddal együtt. -
Obolony
senior tag
válasz
szhunor #6977 üzenetére
annyira büszke vagyok, ennyi fel nem fedezett programozó zsenit rejt ez a kis ország, ez valami hihetetlen!!!
repdes a kis szívem, nem is értem miért nem megy ez a szánalmas koreai programozóknak... biztos picik és sárgák, ezért nem tudnak egy jó fw-t összedobni egy délután alatt, pedig itt aztán ez megy mindenkinek mint az ágybaszarás
egészen biztos én is használni fogom
-
Obolony
senior tag
HX rom-al? esetleg telefonalj vissza nekik hogy ez azert pofatlansag...
amugy gratula, hasznald egeszseggel
Illetve megkérlek ne linkelj fájlmegosztókról noname programokat közvetlenül, mert elhisszük hogy az frankó meg minden, de nemigen etikus errefelé... meg amúgy sem...
-
Obolony
senior tag
bocsáss meg, de engem nem érdekel hogy ki vagy. pont lesz@rom. fórumozz kulturáltan, ne fenyegetőzz burkoltan, azt nem szeretjük, szeretem. tartsd be a szabályokat. ennyi. és azt is lesz@rom hogy haragszol-e... ha ezeket képes vagy betartani, akkor írogass ide. ha nem, akkor boldogítsál más topicot. és ezt a fórumtársaim nevében is írom.
#6713 Quasi_modo: így van... az is eltünt szerencsére
-
Obolony
senior tag
Figyuka! nem hiányoztál, nem unatkoztunk a uzeneteid nelkul sem. vagy forumozzal a szabalyok szerint, vagy menj mashova. köszi.
Sokan a Brandóra esküsznek fóliából. Nekem is az van, a szupervékony. Egyáltalán nem látszik, és nem zavar. És nyugodtan "alszom" hogy nem karcolodik össze... Azt a párszáz forintot megéri...
-
Obolony
senior tag
Figyuka, senior tagként 1 percen belül 3 hozzászólást generálni azért eléggé meleg... Esetleg próbáld meg a "Szerkesztés" gomb készségszintű elsajátítását gyakorolni...
Amúgy meg nyomkodj meg egy ilyen telót, és elfelejted a béna cerkádat... Teljesen felesleges. Ameddig a kapacitív cerkás bénaságok voltak én nem is használtam ilyen készülékeket mert idegesítettek. Most ezt imádom, mert tudom tapicskolni bárhol bármikor a beépített cerkával
Szal először tapasztalj, utána vélekedj! És Szerkesztés gomb
-
Obolony
senior tag
error
-
Obolony
senior tag
a jobb oldali az amire szükséged lenne?
-
-
Obolony
senior tag
válasz
phaet0n #6628 üzenetére
ezt a fém hátlapot láttam már nemegyszer képen. de valami teljesen más cucc lehet mint a mienk, mert nem is ott van "elvágva, meg nem is úgy. a gyári szerelési kézikönyvben sem ilyen a hátlap... szal ez valami tanulmány lehetett, vagy gyártás előtti tesztpéldány. valaki látott már ilyet élőben?
-
Obolony
senior tag
mit szeretnél? telefonálgassak helyetted?
más: én nem szórakoznék azzal h aksiidő. meg lekapcsolgatni az alkalmazásokat... a teló arra van h használd. akkor zavarna ha elmennek olyan helyre ahol napokig nem tudom tölteni. Nade ott már térerő sincs, nemhogy internet, így szintén bukós
vagy vennék egy napelemes töltőt. nekem ennyi tudás mellett az se fájna ha naponta kéne este dróton altatni (nem kell
) élvezzétek a telót, használjátok, és ne azon parázzatok, hogy lemerül-e
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #6591 üzenetére
rossz vagy
de nekem tényleg nagyon bejön az arany
-
Obolony
senior tag
válasz
chipi-85 #6589 üzenetére
van meg vagy masik 40 talalat
en csak az elsot betettem
lustaság félegészség
A fekete (8gb) gyonyoru allapotban van, remelem sokaig igy is marad
Szivesen cserelnem amugy egy aranyra (16gb)
Minden megoldas erdekel...
-
Obolony
senior tag
-
Obolony
senior tag
válasz
Hege-Zs #6531 üzenetére
ahogy már művészúr is megmondta, szó sincs arról hogy bármi le lenne tiltva...
a további tudnivalókat meg megtalálod ezen az oldalon.
én elsőként azt ajánlanám hogy használd a telót gyári rommal, aztán majd cserélgethetsz, de először tanuld meg kezelni, meg hogy mit tud... a legújabb magyar rom már nagyon jó... ezt ajánlanám feltenni első körben...
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #6483 üzenetére
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #6434 üzenetére
megmondja hogy a bal hatso hatos usb3 a jobb felso 2es meg usb2?
nekem alapbol van vagy 16 usb port az alaplapomon.... nem hiszem hogy ezt barmielyik program le tudna kezelni... vagy tevedek?
-
Obolony
senior tag
#6418 Peti567: gratula, nagyon örülök neki, hogy meggyógyult. azért jó lenne tudni mi történt vele... mert ez nem frankó hogy így csak elszáll az usb port...
#6419 expander: esetleg megtisztelnél azzal hogy elolvasod és értelmezed is amit leírtam, és utána újraformálod a véleményedet?
#6422 bukest: köszönöm szépen, köszönjük szépen hogy jöttél, és ilyen korrekten állsz hozzá a kérdéshez! sok kitartást, és sikert a melódhoz, maximális elismerés jár Neked!
#6426 Quasi_modo: sok sikert, és remélem hogy elkezd rendesen működni a kicsike, és kidolgozza magából a nemodaillő anyagokat....
-
Obolony
senior tag
némileg megszólítva érzem magam ezért reagálok.
1., te mit szólnál ahhoz ha idejönne valami soha nem látott tag, aki még soha nem szól hozzá egyszer sem a témához, és ismeretlen névtelen romokat linkelgetne be mindenféle noname fájlmegosztóról? se név, se change log, se semmi. csak egy link. "link" ez a tuti, told fel a telóra... fogalmad sincs mi ez... bukest, hyperx, samsung orgi, stb... semmit nem tudsz rola. egy dolgot igen, hogy rom.... te nem gyanakodnal?
2., arrol nem is beszelve hogy ez a forum nemigen akceptalja a warez temat, illetve a moddingot ami egy gyari szoftvert a gyar engedelye nelkul valtoztat meg. konkretan bunteti ezt, nemcsak a linkeleset, de a beszelgetest is rola. erre van egy masik forum.
3., személy szerint még, hangsúlyozom még nem próbáltam a romodat, és nem is fogm addig ameddig nem leszek róla 110%-ig meggyőződve hogy tökéletes. ezzel együtt akceptálom, és mindenki akceptálja a munkádat amit a közösségért teszel. ugyanígy tesszük mi is a magunk módján, legalábbis művészúr és jómagam....
4., és ezt tényleg csak zárójelben... ha idejössz te sk, ahogy most idejöttél, vagy bárki más, gipszjóskapéter, és közli: gyerekek van egy tuti jó új arc, aki úgy tünik jó kis romokat üt össze, van changelog, van support, van minden bőség akit erdekel, az a másik ismert ezeket a témákat befogadó fórumon ezt letöltheti, beszélhet róla, megtanácskozhatja. ez így tök korrekt. de az már elnézést hogy idejön egy tök új arc, aki frissen regisztrált és minden nap bevág egy direkt linket hogy ez a szuperrom mára, és tessék flashelni, hát kikérem magamnak a fórum nevében, és a magam nevében is. ez nem rólad szól, ez nem a te személyedről. kellemetlen hogy pont a te dolgodat rakta be. de ennyi erővel berakhatott volna valami kalózromot is, ami kiégeti a telót, vagy hackerek kezére játsza arról a jelszavakat, védett tartalmat... tudhatod te abbol, hogy megaupload/dsajdfijsdnf/safkflsakdmfc kattints ide es eleted legjobb romjat kapod. naneeeeeee aztan amikor kiégett a 100+ ezres teló, akkor? ki vállal érte felelősséget? senki... a párbejegyzéses újonc aki két hónapon belül a második néven regel és jelenik itt meg? vagy esetleg a prohardver? esetleg a samsungnak kéne gariban javítania? egyik sem. csak te szoptad be, mert rákattintottál egy fórumban egy meguplódban és lelkesen gazdagon megkináltad vele a telódat, amit amúgy sem tehetnél meg hivatalosan... na én ezért akadtam ki mint a kakukkos óra, és felnőtt fejjel, átgondolva remélem egyet is értesz velem...
-
Obolony
senior tag
válasz
galusz72 #6357 üzenetére
nalam a sajat wifim egy 8db-es antennaval meg van segitve hogy a lakas minden sarkaban tokeletes legyen a jel ezert ezt igy nem ereztem
viszont nehany szomszednak van a hazban, es pl se ezzel se a nokiaval nem lattam azokat, mig a notebookom latja oket. valoszineleg a te szobasarkad pont a ket ertek kozott van, igy tudtad tesztelni azt amit en mar nem. nagyon orulok hogy jobb a i8910 wifije, ez megnyugtato
-
Obolony
senior tag
igy van pakolgassátok csak fel a sauser által belinkelt warez romokat, aztán majd igy jartok mint egy masik forumon forumozo:
"Volna egy észrevételem a legutóbbi romoddal kapcsolatban. Már fel sem tűnt, hogy nem recseg,torzít, és elveszik a hang (régi rom, átkozott tulajdonsága GSM módban :duhos2: ), de most ez újra előjött. Mind GSM, mind kettős üzemmódban, sőt ma reggel már 3G-nél is csinálta! Ezzel nem tudsz valamit elkövetni? Az ezelőtti romodban, már nem volt ez a jelenség! És ha lezárom a bill. zárral, akkor egy pillanatra felvillan a képernyő. Nappal észre sem venni,csak éjszaka, de ez nem olyan zavaró, mint az előző probléma."
ennyit a szuper warezromokrol, amiből a madár esténként üt egyet össze, mint más a tükörtojást... szanalmas....
a samsungnál meg tuti idióták ülnek, és azért nem megy nekik a szoftverfejlesztés, mert ez ilyen egyszerű, esténként munka után a garázsban 2-3 óra alatt összeütök egy csodaromot....
de rakjátok, flasheljetek bátran, mert snaucer azt mondja....
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5978 üzenetére
ezért emeltem ki
mert ez volt a legkomolyabb érvük a warezrom mellett...
-
Obolony
senior tag
válasz
#35104512 #5973 üzenetére
igen, csak tudod aki komolyan linkel egy romot, az teszi mindezt change log-al, leirassal, telepitesi utmutatoval, esetleg videoval. es ha mindez megvan, azt mondom, ejha, ez igen. dejo hogy jott egy szakerto a forumra!! viszont nem egy noname fajlmegosztora linkel be valamit amire leirja: huuu a legfaszább, még a kamera is jó, dikk.
erted, erzed a kulombseget, nem? a szakmaisagot... na itt ilyenrol szo se volt, arc viszont van rendesen, abbol nincs hiány...
ezek utan a masik szerencsetlen rafut, hogy jooo ez, mert voltam annyira mafla hogy en fel is raktam rogton. es töccsétek. erre kérdeztem hogy vállal-e esetleg anyagi felelősséget a szavaira, hiszen nem 3ezer forintos telefonokról beszélünk.
vagy válall-e felelősséget arra, hogy esetleg a jelszavaim, banki adataim nem a kedves szakácsnál landolnak aki jóóól kifőzte ezt a leellenőrízhetetlen főzött romot...
mindezek után én vagyok a ritka bunkó természetesen... de nem baj, már hozzászoktam
-
Obolony
senior tag
válasz
#35104512 #5971 üzenetére
mint latod egyaltalan nem
amugy meg szakmailag igen. ha mar van parszaz/ezer hozzaszolasa, akkor lehet hogy megbizhatobb mintha egy-ket hozzaszolas erejeig regisztral par napja, es rogton warez romokat linkelget. ettol meg lehet jo, meg minden, csak mindenkeppen sokkal sokkal korultekintobben kell eljarni, mintha pl muveszur linkelgetne...
-
Obolony
senior tag
válasz
galusz72 #5966 üzenetére
jahogy ez a baj? nem erdekel hogy valaki micsoda. ujonc v ph addikt. ami erdekel az az hogy ne rakjunk be ide olyan moddolt romokat amirol senki nem tudja hogy hogyan mukodik, mi van benne. foleg azert ne, mert idejohet barki ujonc, es az ujoncsaga nem a ph rang, hanem a hozzaertese, es felteszi. aztan meg megy a siras. hogy el lett cseszve a teloja. es a romot a PH-rol toltotte le. vagy te Galusz Zoltan szemely szerint kezeskedsz ezert a romert? azert hogy a felhasznalo a 100ezres keszuleket nem cseszi vele haza orokre? anyagi felelosseget vallasz erte esetleg?
en is idejovok, mint hecker, regelek, hozzaszolok 32-t, vagy 5ot, aztan bedobom a sajat szuuuuperRom 5.8.25.75 verziomat. a sok tök feltolti, aztan en meg rohogok. jobb esetben csak az osszes jelszavat tudom meg, meg banki azonositojat, rosszabb esetben kilottem a telojukat, mert az milyuen vicces. ki az az agyhalott aki egy par hozzaszolassal biro forumozo altal linkelt romot feltesz a telojara??? nem is ertem....
mert pl muveszur ha valamit letesztel, akkor mar tudom hogy tul nagy baj nem lehet, habar meg vele is elofordulnak hibak, amit nem vett eszre. de tenyleg a semmibol idecseppent user ne rakjon be fozott romot, hogy huuuu az milyen istenkiraly, mert nem tudhatjuk hogy az-e.
lehet akar istenkiraly is, de el is cseszheti a telefont. es ez a borzalmas benne. ki vallal erte felelosseget???
szal keremszepen ha egy mod van ra akkor esszel, es korultekintoen forumozzatok... es foleg flashelgessetek minden noname szart....
-
Obolony
senior tag
válasz
Obolony #5962 üzenetére
galusz72:
tenyleg megyoztel egy masik forumot linkelve amin egeszen 32 azaz harmioncketto hozzaszolast produkalo tag hirdeti a sajat szarjat... haaaat tenyleg.
amugy abba kene hagyni ezeket a lenyomozhatatlan eredetu, gagyi romoknak a hirdeteset. tul draga ez a telefon ahhoz, hogy ilyeneket ussunk ra, mert egy ujonc bedob egy linket ide, es esetleg egy masik ujonc majd ugyesen felteszi maganak.
aztan majd itt sir ri hogy szar a telo... tenyleg hagyjuk abba, amugy is a warez temat elegge erosen surolja amit meg nem is lehetne...
-
Obolony
senior tag
hát bocsáss meg, de én ezt mind mind elhiszem. de se change log, se forum, se semmi, csak egy 5 beirast megélt újonc a PH-n.... egy noname fájlmegosztó, meg egy másik lelkes újonc akinek 2 napja sincs meg állítólag a telója... hááát, nekem nincs mégegyszer 100+ ezer forintom egy telóra. ha más kipróbálta, az dobjon egy mailt
lol
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5919 üzenetére
ne is mondd.... én biztos hogy felkötném magam...
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5914 üzenetére
nagyon orulok h gyogyulgat a kis beteg
es kerlek nyaron a medenceprobat mar ne hajtsad vegre
-
Obolony
senior tag
válasz
Hege-Zs #5908 üzenetére
szerintem eloszor hasznald gyari rom-al a telefont par hetig, olvass rola tobbet a neten. aztan ha ez megvan, akkor lehet fozott romozni, meg moddingolni. vagyis addig is lehet, de nem erdemes. a telod ugy jo ahogy van.
addig meg nagy lelkesen olvasgassal itt
szerk: es gratula a telodhoz, remelem annyi oromod lesz benne mint nekem, illetve itt a tobbi forumtarsnak!! (legalabbis aki nem adta el, vagy nem dobta a hoba
)
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5903 üzenetére
kb ugyanerre akartam utalni
-
Obolony
senior tag
válasz
galusz72 #5901 üzenetére
kérlek ezt olvassad át FIGYELMESEN
" Csinálj Hard Resetet a telefonodon!
Kikapcsolt állapotban a telefonon nyomd meg az előlapon lévő 3 fizikai gombot egyszerre!
(Hívás gomb + Menü gomb + Bekapcsoló gomb)" -
Obolony
senior tag
válasz
RenciDavid #5881 üzenetére
de most őszintén. ez kit érdekel???
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5526 üzenetére
a garmin tuti hivatalos, csak hogy megvette-e az a kerdes
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5464 üzenetére
lepényhal
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5437 üzenetére
itt azt igerik hogy azott keszuleget javitanak szegeden, budapesten gyorsan garisan.... amugy meg sajnalom nagyon
hajszaritot nem ajanlok, mert nagyobb kart tehetsz a keszulekben mint hasznot...
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5092 üzenetére
persze, az segit. de sajnos a samsung erre ugy tunik nem fordit tul sok energiat. nem is ertem hogy miert... es nem csak a mi nyelvunkon, azert a tobbiek sincsenek elkenyeztetve... de meg igy is nekunk van a legjobb telonk
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5086 üzenetére
azert ne feledjuk el hogy a szolgaltatos fw-k honapokat csuszva, vagy soha nem jonnek ki a nokiabol... szal sztem nem ezen mulik a dolog.
azon tul a lengyel play (aki vszinuleg azert eladott onmaga tobbet mint az egesz magyar piac) is csak egy fw-vel van beljebb hivatalosan mint mi
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5052 üzenetére
nem vagyok muveszur, de sztem a UK rom tokeletes, bug mentes. legalabbis felhasznaloi szinten. lehet hogy nagyon komolyan tesztelok talalnak tizedmasodperces keseseket benne, vagy hasonlo dolgokat, de egy nagyon jol hasznalhato, nagyon kellemes kis rom lett. eddig a legjobb es legstabilabb.
-
Obolony
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobban várt Samsung az Omnia óta. Minden benne van, ami csak létezik.
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest