- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Magnum_ #6717 üzenetére
Sajnos nem egészen. 3 problémás billentyűm még van (pl fényképezni csak teszt módban tudok, mert a kamera billentyűre csak ritkán hajlandó képet csinálni), de elkezdtem használni. Hátha a használatban tér magához mint a régi 3310 ami hasonlóan járt. Ha meg mégsem akkor nyáron szervíz. Ugyanis nekem egy Samu szervíz messze van, nyárig meg az időm egyéb problémák miatt nagyon ki van számolva.
Végül is minden funkció használható, de pl. flashelni nem tudok. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Magnum_ #5793 üzenetére
3 db gomb még problémás (hangerő fel, kamera exponálás, menü). Ezen kívül a rádiót kivételéve mindent végigpróbáltam és minden megy. (kijelző, GPS, kékfog, mikrofon, hangszorók, stb) Viszont mivel a hangerő fel még nem ok, ezért nem tudom Bootloader módba tenni flasheléshez, ha nem jönne hivatalosan a magyar rom. Asztalra fektetve mozgatás nélkül már próbálgatok játékokat is, de utána akku ki és tovább pihen a konvektoron 4 réteg törülközőn.
Várok "türelmesen"... -
-
-
Obolony
senior tag
-
JanoXP
aktív tag
válasz
Magnum_ #4149 üzenetére
igen, használtam azt is... Nekem annyi nem tetszik benne, hogy ahhoz szét kell csúsztatni azt az amúgy sem kis telefont, ami így még nagyobb lesz. Mi meg egyszerűen csak elfordítjuk a telót és már írunk is...
Ez a szétcsúsztatható teló nekem amiatt nem jön be, mert ha pl. kimegyek egy rally-ra, vagy olyan helyre, ahol por van, és ha ez bemegy a legapróbb részeibe is a telónak, akkor ez tud majd idővel gyönyörű karcokat majd produkálni az N97 QWERTY gombsorán... -
JanoXP
aktív tag
-
Varszegig
veterán
válasz
Magnum_ #4115 üzenetére
én pár éve eldöntöttem, nem veszek szolgálatótól telefont. Ugyanis nem kívánom odaláncolni magam egyikhez sem. 11 éve vagyok pannonos. Ezek után volt idő, amikor naponta kaptam sems.t, havonta egy postai küldeményt, hogy írjak alá 2 év hűséget, mert akkor milyen fasza lesz nekem, kapok percdíj kedvezményt. 11 év részben önkéntes hűség után piros szőnyegen kéne elém tolni a meztelen nőket, már elnézést. De legalább a 10 éves évfordulón önként adni azt a kedvezményt, amivel kínálgatnak. 2 év rabságért kösz nem kell. Nem akarok szolgáltatót váltani, mert kb. mind egyforma, de engem ne kóstolgassanak.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Magnum_ #4114 üzenetére
vagyis mégse ahogy Senser irta... Eccerüen a Nokiát éri meg... ugye a zokosteló kissebb részesedéssel rendelkezik itthon a szolgáltatóknál. a HD meg nem az olcsó telefon félefajta. Helyette van Hero (ami olcsóbb) N97 (ami szar), meg ipohne. iphone-t, nokiát viszik, mint a cukrot.
vagy a szolgáltatók nem hallottak netán az i8910-ről?
-
zola-
őstag
válasz
Magnum_ #4064 üzenetére
Remélem 2 hétnél tovább húzom....
Próbáltam már a fényképezőt, nekem kb olyan képeket produkál mint amik a tesztben vannak.Hát egy kicsit számítottam csak jobbra.... Nekem nincsenek akkora elvárásaim egy "telefonnal" szemben.Ha teljesen értékelhető képet szeretnék, akkor előveszem a pana lumixot.
A samsung omnia2 kijelzője rezisztív, és nagyon sérülékeny.Ez volt nálam az egyik kizáró ok, mert utálom a képernyővédő fóliákat....... -
NÓPARA
aktív tag
válasz
Magnum_ #3997 üzenetére
Helló Saint!
Néztem itt is a telót de a titán-silver nincs a honlapjukon.Tegnap még a B-tel honlapon virított és ma néztem már nincs ott. Telefonon még nem érdeklődtem mert még nincs meg a lóvé rá. A többi tapasztalt kolléga viszont a személyes átvételt részesíti előnyben. Bár már vásároltam neten és mind futár hozta ki és tényleg nem volt gond semmivel. Ezt csak azért szeretném mégis személyesen átvenni mert ha nem tetszene véletlenül akkor tudok mást választani. Bár kétlem hogy másik lenne ha csak az anyagi oldal bele nem szól. -
Angel78
aktív tag
válasz
Magnum_ #3958 üzenetére
Nos csüt.16:00 volt mikor feltöltött, azóta ugye az újdonság varázsa, plussz mindenféle beállítások szilveszteri sms-mms áradat, fénykép, általános tapogatás, wifi ugye az első hsz-om, a navival is "játszottam" és most van 1 vonás az akkuban. Éjjel sem volt kikapcsolva, most fogon feltenni tölteni. Így nincs okom panaszkodni az akkura.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Magnum_ #3871 üzenetére
Helló Saint!
Köszi az infót. Ezért szeretnék valami megbízható boltot találni Budapesten.Bár mesze lakom tőle és nekem a futár szolgálat jó lenne. Bár ahogy írod csak abba a boltba vihetem vissza ahonnan a garit katam és vettem a telót akkor érdemes lenne személyesen át venni. Van olyan bolt ami bolti garanciát kinál és van amelyik EU garit kinál a honlapján. Bocsi de már kérdeztem hogy mely boltot vagy honlapot ajánlanátok ( bocsi az OFF-ért) a teló vásárlásra. ezért kérdeznélek hogy Te mit ajánlanál? Köszi a választ.Szeretném én is elkerülni a kétes hírű boltokat.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Magnum_ #3847 üzenetére
ha nem is rövid időn belül, de te is android felé fogsz lépni
Ebben nem lennék annyira biztos. Kizárólag akkor, ha az új Symbian nem lenne jó. És akkor is lehet, hogy inkább a WM7.
Legi5Ahogy muveszur mondja. Ugyanis a reset nem pucolja ki a tároló memóriát és a kártyát. -
petrasgabor
csendes tag
válasz
Magnum_ #3430 üzenetére
Igen, az adatok természetesen megmaradnak, én úgy értettem, hogy a képmanipuláló program hagy benne nyomot, így tudják pl. kiszűrni, hogy fotópályázatra babrált képet küldesz e be. Régebben legalábbis így volt, és ha jól emlékszem a PhotoShop be is írta magát az EXIF-be, de ebben annyira nem mélyedtem el, nem éltem vele..
-
blt.62
őstag
válasz
Magnum_ #3331 üzenetére
Köszi,egyszerűen imádom! Soha ebben az életben nem gondoltam volna,hogy én az "örök" nokiás ennyire imádni fogok egy samsung telcsit. De hát symbiános és fényévekkel jobban csinálják mint a nokia.Gondolok itt az összeszerelésre,belsőre,kijelzőre.
Azt szeretném kérdezni tőled,hogy hol található meg a gyári demó videó mert én sehol nem találom,és azt írták a tesztekben,hogy gyönyörű a minősége. Lehet,hogy letörölte az előző tulaj,hogy üres legyen a telcsi. -
zack
nagyúr
válasz
Magnum_ #3230 üzenetére
Az az igazság, hogy 2 aspektus létezik. Az akinek nem tetszik, és az akit nem érdekel, hogy hogy néz ki. Mert olyan nincs a földön akinek tetszene, tehát a 3. lehetőség kilőve.
De ha nem érdekli a külseje, és a dizájn, akkor miért foglalkozik azzal ha a topiklakók 99%-nak nem tetszik? Ronda? Bűn ronda. Véd? Nem hinném hogy bármi nagyobb védelmet adhat mint ez.
Csak tényleg xar látni, hogy ennyire elveszti a jellegét a telefon, és ahhoz hogy karcmentes legyen, nem kell ilyen tok. Az eddigi telefonjaimat kabátból szabott finom bőrből készült házilag varrott tokban tároltam, de csak akkor ha kabátban, vagy egyéb más zsebben cipeltem. Az összes telómat szép állapotban adtam el, és nem kellett hozzá egy ilyen mimetikus polialoid.
Ha pedig a kedves fórumtársunk nem bírja a negatív kritikát, nem kell belinkelni a képet, és senki se fogja megszólni ezt a.....tokot. -
zed juron
aktív tag
válasz
Magnum_ #3219 üzenetére
Ok, el tudom fogadni. Én is vigyázok a dolgaimra, de tudom hogy néha vannak "balesetek". Két évre terveztem, az alatt egyszer-kétszer 200% hogy leejtem.
Mindegy, nem ízlést akartam formálni, hanem csak másokat is láttamban informálni esetleg érdekéődni hogy milyen megoldások vannak még.
üdv.
-
Senser87
tag
válasz
Magnum_ #3129 üzenetére
Igen értem én, ezt is kértem, miért mondod azt, hogy csak Tőlük? rossz tapasztalat esetleg?
Mindenhol kártyafüggetlen és bolti garis van csak, épp ezért nem mindegy hol veszedA gyári garist oda viszed ahovva tetszik, de ezt nem. És a Samsung szervízben azt mondták, hogy telefonból bolti garanciást semmiképp ne vegyek, de a gyáriknak nagyon el van szállva az ára, még mindig 170K
, támogatás nélkül ér ez ennyit?
-
zack
nagyúr
válasz
Magnum_ #3036 üzenetére
Semmi extra. Ki akarom próbálni a WinMo-t is, mert még nem volt. Valószínű holnap Omnia 2 tulaj leszek. Elégedett voltam a HD-vel, okom nem volt eladni. Kicsit aggasztó a Samsung hozzáállása a hivatalos frissítésekhez. Főleg a magyar régió ami érint minket...De nem ez volt az ok, hanem a WinMo iránti kíváncsiságom.
Te miért adod el? -
szhunor
tag
válasz
Magnum_ #2296 üzenetére
Már letettem a gyári garisról, mert azt mondták, hogy magyarországot nem igazán szolgálja ki a Samsung több ilyen készülékkel, mármint gyári Samsung magyar 1 éves garanciással,. de azt is hallottam hogy talán karácsony előtt érkezhet még pár db.
De most inkább veszek akkor 16 GB-os verziót olcsobban mint gyári garis 8GB-os verziót.
De a GSM boltok gyári garanciával veszik állítólag csak hát azt ők érvényesítik (lehet hogy kamu, azt mondták így olcsobban veszik meg) -
válasz
Magnum_ #2210 üzenetére
Meguntam a G1 kínosan gyenge akkuját, a kis képernyő (iPod Touch mellett) szintén nem mutatott valami jól, a szoftverellátottság (az engem érintő témában) nem nagyon akart javulni... Aztán a héten jött az ötlet munkában, hogy teszteljek nem-Nokia telefonokon is - fogtam egy LG KS-10-et (problémás jószág), Samsung i560-at (nyehe) illetve az i8910HD-t, ha már ott volt.
A Mobilarénás találkozón bemutatott példánnyal nem tudom mi volt, de ez most sokkal állatabb - valamiért must-have érzést generált
-
bugjack
tag
válasz
Magnum_ #1883 üzenetére
Üdv!
Egy kis segítségre szorulnék.
Adott ugye ez a telefon. Adott egy pannonos kártya. A telefon független.
Akár hányszor telefonálok valakivel, és közben engem hívnak, mindig átküldi a hívót a hangpostára. Pedig eddig ez nem így volt N95-el.
Megpróbáltam kiszedni az átirányításokat a telefonban, de nem ment. Mindig aktív marad.Van valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest