- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obolony
senior tag
válasz
Hege-Zs #6531 üzenetére
ahogy már művészúr is megmondta, szó sincs arról hogy bármi le lenne tiltva...
a további tudnivalókat meg megtalálod ezen az oldalon.
én elsőként azt ajánlanám hogy használd a telót gyári rommal, aztán majd cserélgethetsz, de először tanuld meg kezelni, meg hogy mit tud... a legújabb magyar rom már nagyon jó... ezt ajánlanám feltenni első körben...
-
Peti567
aktív tag
válasz
Hege-Zs #6139 üzenetére
Pár progi fel megy szignózás nélkül is, de sok nem!
Itt le van írva faszául hogy kell szignózniKövetkező progi ami kéne a telómra: email kezelő!
Olyan kéne ami több (3) email címet is tud kezelni, és wifiről is működik!
Hasonlóra gondoltam mint az outlook, de nem lenne muszály letöltenie az emaileket, ne terhelje a telefont, vagy azt mindenképp letölti? -
phaet0n
tag
válasz
Hege-Zs #6139 üzenetére
Szignózni magukat a .sis (ez a kiterjesztése a symbian telepítőcsomagoknak, ezt másolod a telefonra, és ezeket elindítva telepíted az adott dolgokat) fájlokat kell. Ez a művelet nem minden esetben szükséges, de ha mégis, akkor arra szolgál, hogy hitelesíted a fájlt, ezzel lehetővé teszed a telepítést a telefonon. (A telefon minden esetben ellenőrzi a fájlok eredetének hitelességét, és van, hogy enélkül nem megy a dolog.)
-
Peti567
aktív tag
válasz
Hege-Zs #6134 üzenetére
Hege-Zs:pl.: Vatera
Nagyon jó ez a Hack Proof Password Manager progi, ilyenre gondoltam!
Remélem én nem járuk úgy mint haverom:
( Olaszországba a repülőtéren akartunk kocsit bérelni amit bankkártyával akart fizetni, és egy ilyen progiba volt neki eltárolva a PIN kód, azonban a progi nem akart megnyilni, valami lett vele, kezdtett pánikba esni, de aztán szerencsére eszébe jutott a kód és 2-3 probálkozás után ki tudta fizetni a kocsit)
Ezt csak így érdekesség képpen osztottam meg veletek hogy mindig legyen B terv!A garminos engedélyezés, letiltás dolgot megcsináltam, (eddig nem volt), remélem jó lesz mostmár! Amugy az USB töltés utáni ujraindítást uye úgy értitek hogy kikapcsolom és bekapcsolom a telefont, nincs külön ujraindítás funkció ugye? Esetleg reset gomb?
Aranyat ér ez a fórum és a segítőkész emberek benne, nem győzök hálákodni!
-
muveszur
addikt
válasz
Hege-Zs #6129 üzenetére
A Garmin background service letiltásához csináld a következőket:
Garmin-->Beállítások--->Beállítás-->Rendszer--->Launch Backround service. Engedélyezd, Garmint indítsd újra, majd tiltsd le.Esetleg nem raktál bele memóriakártyát Nokia telefonból? Ilyen művelet után szoktak előjönni ezek a szellemképek. Nem vírus, ne aggódj...
A Hard Reset pedig teljesen legális, visszaállítja a telefont a gyári állapotba. Lepucol mindent a C:\-ről. Gyanítom a Garmin az E:\-n van, meg a szellemképek is, úgyhogy ha nagyon meg akarsz szabadulni tőük, formázni is kell az E:\ meghajtót.
A szellemképekre és az akkura is jóhatással lesz, mivel lejön vele a Garmin is.
De én nem csinálnék Hard Resetet ilyen helyzetben, 10 kép nem sok, a Garminra meg fentebb írtam a megoldást.
-
Obolony
senior tag
válasz
Hege-Zs #5908 üzenetére
szerintem eloszor hasznald gyari rom-al a telefont par hetig, olvass rola tobbet a neten. aztan ha ez megvan, akkor lehet fozott romozni, meg moddingolni. vagyis addig is lehet, de nem erdemes. a telod ugy jo ahogy van.
addig meg nagy lelkesen olvasgassal itt
szerk: es gratula a telodhoz, remelem annyi oromod lesz benne mint nekem, illetve itt a tobbi forumtarsnak!! (legalabbis aki nem adta el, vagy nem dobta a hoba
)
-
phaet0n
tag
válasz
Hege-Zs #1895 üzenetére
A sebesség relatív. A hívás közbeni furcsa dolgoknál szerintem a user volt a szűk keresztmetszet. A wifiről pedig csak áradozni tudnék, hogy olyan helyeken is találok jelet, amiken még én is meglepődök. (mármint azon, hogy milyen távolságra vagyok az adótól, és mégis "hasít"..)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Hege-Zs #1895 üzenetére
nem megy a wifi rajta,dög lassú,hívás közben furcsa dolgokat csinál stb
jelentem a wifi nagyon jól működik, jobban, mint az E71emben! és ez nagy szó.
Dög lassú? tényleg? nekem mákom van, az enyém hasít, ahogy kell.
Mit produkál telefonálás közben? komolyan érdekelne.
és a stb is érdekelne, csak hogy felkészüljek rá.és mielőtt valaki letámadna hogy elfogult tulaj vagyok, nem... komolyan nem.
-
kennystyle
aktív tag
válasz
Hege-Zs #1895 üzenetére
nincs még meg rég a teló nekem, de azt mondhatom biztosan hogy a WIFI jól működik, a lassúság az szubjektív, de szerintem nem lassú, a hívások közben viszont van hogy akadozik vagy nem az igazi a hangminőség, lehet ha nem GSM-re állítanám a hálózatválasztást akkor jobb lenne, majd még tesztelem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged