- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kviky
tag
Megküzdöttem a telepítéssel én is...
Először föl akartam tenni a TWRP-vel a legújabb a 14.1-es legújabb nightly verzióját, de hibával folyamatosan leállt a telepítés. Ez után elindítottam az experimentál verzió telepítését. Gond nélkül végigment, utána reboot és jött a GAPPS. Az is gond nélkül telepedett. Viszont beindulni nem akart a teló, folyamatosan a Galaxy SIII képernyő bootolt csak újra és újra.
Ezt követően újra megpróbáltam a legújabb nightly verziót, ami most rögtön fel is ment! Reboot után követte a GAPPS, ami szintén gond nélkül települt. Kikapcs, akksi ki, újraindítás és láss csodát, hibátlanul beindult!
(#93984) amoledus
Azóta gond nélkül működik, még nem találtam bug-ot benne! -
ebegab92
senior tag
Gyári recovery-t lecserélted már? TWRP-t tudom ajánlani, az tapasztalataim szerint többet tud, mint a CWM recovery. Odin fel kell flashelni, aztán tudsz TWRP-ből ROM-ot telepíteni
Bár 6.0-val nekem akadt problémám az összes ROM-mal,ugyanis szimplán bootloopolt. Végül egy 5.1-es ment rá októberi biztonsági csomaggal.
-
Alister71
nagyúr
Pedig működik, én is ezzel szedtem le az S4-re a rom-ot. Csak a tipust pontosan kell kitölteni, esetemben GT-i9505 és a Region XEH. Alatta pedig auto kell, nem manual.
pepe62: semmiképp. Itt van amúgy a független magyar 4.3-as, ezt a SamFirm-el le tudod tölteni. Model: GT-i9300 (ha ilyened van) a region: XEH, alatta auto legyen kipipálva. (ha közel vagy Miskolchoz, elhozod, rárakom neked)
-
törölt tag
Nekem jól bírta, de a 3 év rengeteg idő a mobiltelefonoknál, ez már tisztes kor a cserére...szerintem tedd a fiók mélyére vagy ragd fel HA-ra
Amúgy egy ilyen kaliberű teló mint az S3 már gyenge ezekhez az appokhoz, hiába a 4mag, nem csak az számít
Én is most cseréltem le az S3mam egy alcatel pixi4-re, és gyorsabb mint az s3 pedig specifikációkban gyengébb pedig és még ezek ellennére is gyorsabb az android6al,ezzel adták ki gyárilag, bár a kamera szépen mondva egy hulladék, de elfogadhagó képeket csinál
-
Dealer95
őstag
mycso logout Galaxy S3 összefoglaló
Most néztem, gépen nálam sem jó (404), de mobilon működött a link. -
-
Janou
őstag
- Ha bekapcsolod a zseblámpát majd megnyomod a Home gombot, lekapcsol a lámpa amit utána kínszenvedés visszakapcsolni. kb 10 mp-ig nyomkodni kell ki-be a "gombot" mire egyszer csak magához tér. De ehhez már nem kell megnyomni a Home-ot sem. Automatikusan kikapcsolja pár mp múlva. Idegesítő.
- A bluetooth... A telefont minden látja, de ez semmit. Ha én keresek nincs elérhető eszköz.
- a Bekapcsoló gombos a menüből kiszedték a némítást... Ez szerintem ultra gáz. Csak értesítési sávon lehet elérni és ott is egy nagy katyvasz van... Csak riasztás meg teljes némítás stb. Így nem lehet azonnal lenémítani a telefont.
- Nekem nagyon hiányzó funkció a csendes órák, ami a CM11-ben még megvolt. Így ha jön egy e-mail akkor egész éjszaka villog nekem. Tudom hogy van Repülő mód, de ha volt egy ilyen tök jó funkció miért kellett kiszedni?
Lassúnak amúgy nem nevezném. Illetve valóban a frissítéseket nem lehet telepíteni, de az már nálam CM11 alatt is csak recoveryből ment. Bár CM13-ban letölteni sem engedte (md5 hiba)
-
Janou
őstag
És milyen gappset tettél fel hozzá?
Mert én feltenném az open_gapps - arm 6.0micro 20151203.zip nevezetűt de folyamatosan Status 6 hibára fut.Ugyanez a helyzet a 20151113-ei dátumúval is.
Recoveryből a PhilZ Touch 6 Clockworkmod v6.0.4.7 verzió van fent.
Rom CM13 2015.12.23. Nightly. -
vinibali
őstag
3perc google ezt az eredményt hozta:
https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0AqTvctlW89DtdC1qVUlLeVFTV3ZOdUtDclpBdVRQOUE&pli=1#gid=0 -
-
-
DjBlero
őstag
-
davidcsaba93
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest