- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
válasz
vati182 #87887 üzenetére
A facebook leginkább csak a memóriát eszi, a messenger az, ami a procit kiakasztja. Mellesleg nem a swiftkey a legjobb alkalmazás szövegbevitelre. Szvsz. Nézd meg, melyik alkalmazás zabálja a procit. Vagy system panel, vagy gsam battery monitort töltsd le, ezek mutatják a frankót.
-
-
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz
vati182 #86951 üzenetére
A rootolas semmi mást nem csinál, mint rendszergazdai jogokkal ruházza fel a usert. Ha van root jog, rendszer szinten bele tudsz nyúlni a készülékbe. Root megszerzése után szoktam javasolni EFS és modem páros mentest, Titanium backuppal a felhasználi alkalmazasok menteset, és custom recoverben egy teljes nandroid mentest.
A wipe nem más mint törlés. Új rom telepitesekor célszerű full wipeot készíteni hogy semmi adata ne maradjon a régi rendszerből. A mega vagy giga wipe az szinte minden partíciót töröl, formaz beleertve a belső tarhelyet is. Tehát ha nincs sd kártyád és rekuldesz egy megawipeot az törli a belső tarhelyet és nem tudod honnan betallozni neki a romot. De vannak így is egyszerű megoldások. Írtam visszabb az adb sideload rol. Pont az ilyen esetekben célszerű alkalmazni. A philz recoveryben simán megvalosithato.
Természetesen nem fontos a mega vagy giga wipe használata, elég csak egy format/system, factory reset a rom telepitese előtt, de akkor okozhat problémát az új rom hasznalata...
Javaslom neked hogy először is minden mentest végezz el és ezeket pcre is másold fel! Mindig legyen biztonsági mentés mindenről! És szerezz be egy sd kártyát. .Gyári állapotra meg pillanat alatt vissza állítható a készülék.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
vati182 #86947 üzenetére
Szia!
1. Odint eleindítod, a telefonodat download módban rádugod, cf- autoroot filet betallózod Odinba, ráengeded. Ez rootol. Utána bekapcsolod a telefont, google playből leszeded Kelcsoca EFS managerért, elondítod. Az lementi az EFSt ls a modemet is a telefonod memóriájéba. Ezt érdemes akár a pcre akár a telefonod memkártyájára menteni.
Ha ezzel megvagy, download.módban Odinnal feltolod mondjuk a philz touchot. Aztán memkártyára felmásolod a liquid romot, esetleg a magyarítást és a mini gappset is. Aztán recovery módban futtatsz egy gygawipeot, majd mehet fel a rom és a gapps. Aztén bebootolsz, majd ismét recoveryből felteszed a magyarosízást. Reboot, kész. -
wdx
őstag
válasz
vati182 #86883 üzenetére
A legjobb dolog amit tehetsz vele, az az, hogy használod. Ha plusz perceket szernél szerezni, akkor vagy nyomsz egy gyári adatok visszaállítását, vagy romot cserélsz. Ezt neked kell eldöntened.
Egy tény: gyári adatra való visszaállás után látszólag nő az üzemidő, és nem kicsit. Még akkor is, ha minden azelőtt használt programot telepítesz egyből. Gondolom, leginkább a cache ürítése miatt, valamint ilyen esetben, tudtommal törli az akkumulátor statisztikáját is...
Sokan azt mondják, hogy ez csak placebo, nálam nem. Volt, hogy 1 órával többet bírt kb 1-2 héten kersztül -
Zol77
aktív tag
válasz
vati182 #86800 üzenetére
A nevébe még beletehették volna,hogy mega über brutál pro.
Komolyra fordítva,nem tudom mennyi lehet a valós kapacitása,de ha abból indulunk ki,hogy a mérete ugyanakkora,mint a gyárié,akkor szerintem nem sokkal több, vagy éppen ugyanakkora.
A nagyobb kapacitáshoz nagyobb méret szokott társulni. A nagyobb kapacitású akkuk meg már akkorák,hogy azokhoz külön hátlap kell,amitől vastagabb lesz a telefon. Kollégám vett ebyaról gold márkájú akkut,arra is jóval több volt írva,de kb hozza egy új gyári akku szintjét. -
Joshi
titán
válasz
vati182 #86802 üzenetére
Ki szoktad kapcsolni időnként a telót? Esetleg egy rendszer visszaállítás nem árthat igaz hogy akkor minden adatod ugrik szóval nem árt előtte lementeni a cuccokat. A One M8 azért más kategória.
Az aksira visszatérve azért kérdezz meg mást is mert annyira nem értek hozzá de én eddig csak olyan nagyobb kapacitású aksit láttam ami vastagabb volt a gyárinál és járt hozzá egy hátlap is.
-
havri1
félisten
válasz
vati182 #84669 üzenetére
Sok ilyen lista van, de nekem mind bugosnak tűnt. Voltak dolgok, amiket nem is találtam a listában, volt, ami a listában volt, de a telefonban nem. Volt, amit ajánlott, letiltottam, és jöttek a bajok.
Alapvetően én azt csináltam, hogy amiről tudtam, hogy mi, és nem használtam, letiltottam. Vrtam kis időt, használtam, ha nem okozott gondot, haladtam tovább. 1 hét után volt egy gyors rom így. Aztán persze jött az FR, mert valami mindig voltLegjobban a rom cleaner vált be. Ami alapban bele van integrálva a pucolásba, nekem csak azt szedte le. 80%.ban a samus szarokat kb..
-
scorpio74
tag
válasz
vati182 #84098 üzenetére
Bocsi, de én alapból le szoktam tiltani minden ablak animációt, minden effektust! nggabi-nál volt a telcsim, megcsinálta, első nap jól működik. Mellesleg hülyeség azon vitatkozni, hogy melyik jobb, a gyári rom vagy a nem gyári. Én a gyári romot jobban szeretem, habár a Tab 2 7-en pl a cyanogenmod romok jobban működnek, kevesebb a fogyasztása. Az S3-ason nekem gyári 4.3-as van, de semmi bajom vele, igaz néha kicsit akadozik, de nagyon ritkán. Nem értem, melyiket érdemes használni.
-
[P]laci
senior tag
-
apaszka
veterán
válasz
vati182 #73005 üzenetére
Lesz valamikor ,bár nem holnap,az biztos.
Viszont ha nem akar nagyon lemaradni a konkurenciától,bele kell húznia!
Sajnos ismerve őket szerintem az S5 tel vannak elfoglalva,és nem a " régi " telefonok frissítésével. -
törölt tag
válasz
vati182 #61255 üzenetére
Nekem a kompletten gyári rszr. Apex Launcherrel teljesen jó. Ám észrevettem, hogy a következők igenis befolyásolják a telefon sebességét, eléggé logikus okból:
-SD kártya mérete, telítettsége, egészsége (evidens)
-Appok száma, minősége (néha hajlamos némelyik beragadni, vagy óccó és xarul van megírva)
-Beragadt app (nálam FB, Skype és társai tudnak ilyet produkálni, ezeket zárogatom be használat után elég agresszívan)
-Szinkronizáció (nekem a legtöbb megy, de van, ami tényleg nem kell, és be tudja lassítani a rszr.t)
-Touchwiz -- no comment, nem sokáig maradtam annálNyilván van még, most hirtelen ez jutott eszembe. Remélem, nem gyári SMS/telefon app-ot használsz, az egyx kalap..., bár a mc4-es rom kicsit javítja. Nálam Contacts+ meg exDialer vált be.
(#61277) dancsuri: Dehát az nem klón, Galaxy S III, rá is van írva!
-
FrankMonzano
őstag
válasz
vati182 #61247 üzenetére
Be vagy jelentkezve a samsung account-ba ? Lepj ki belole es nezd meg ugy,esetleg inditsd is ujra a telefont a kilepes utan. Valamint az s-voice-ban kapcsold ki a dupla klikkelest,a fejlesztoi beallitasokon belul pedig kapcsold be a 2d hadrvergyorsitast es az animaciokat pedig kapcsold ki.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
vati182 #61230 üzenetére
nekem is ugyan ilyen hard reset utan... az xxemc2 szerintem a ludas... amikor megvettem sokkal gyorsabb volt meg a hard reset utan is. Most kb ha minden samus meg egyeb sallangot letiltok a feladatkezeloben lesz olyan mint kb telen alapbol. Szerintem a frissitesek tettek ilyenne,osztonozve ezzel is az s4 vasarlasara
.
-
roberto211
őstag
válasz
vati182 #61234 üzenetére
Csinálj teljes visszaállítást , rootold, takarítsd ki a gyári romot(root uninstall) ,greenify-al fagyassz appokat amit nem sűrűn használsz,cserélj launchert (nova launcherre), nekem ez mellé még felvan húzva a proci 1,7ghz re (de nem folyamatosan megy ennyit), és kernel lett cserélve(siyah) mivel a gyárin nem engedi húzni..mg4 et én nem próbáltam, mert bevált most nekem ez a c2 így nincs kedvem megint macerálni a telefont..De gondolom az mg4 se örökre "laggmentes".
-
[P]laci
senior tag
válasz
vati182 #57771 üzenetére
És itt tartunk 4.2.2 leak terén: I9300XXUFME7
dbius: kell a széthúzás és a zsörtölődés is, különben nem lenne értelme az egységnek sem.
-
törölt tag
válasz
vati182 #33951 üzenetére
Nem tudom, mire gondolsz pontosan, de ha jól tudom, a TW alapból nem tudja (már ha jól értem a kérdést). Van valami "autós üzemmód", abban elfordul minden ha jól láttam, illetve Apex tutira forgat indent, amitől már annyira golyózott a szemem, hogy le is állítottam. Amúgy a noti bar-ban aktiválva van a forgatás? Mert annyit azért tud a TW is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest