Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Pici telefon, óriás akksival?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domi392
tag
Sziasztok! van olyan jó és gyors rom ami stabil és külön van neki Ota vezetéknélküli rendszerfrissítés?
-
Domi392
tag
Nem tudok vásárolni a google playen. Már vettem telekom számlára és most nem enged a játékba error billing. Ki se írja hogy mennyibe kerülne. Valaki help? :/
-
Domi392
tag
Nem tudja valaki honnan bírnám letölteni a hivatalos gappsot paranoid android 4.4-re?
-
Domi392
tag
A letöltések nem működik. Állandóan leáll és a google play rol se bírok letölteni. Valakinek vmi ötlet?
-
Domi392
tag
Valaki a letöltések és a letöltéskezelő apk-t nem bírja felrakni?
-
Domi392
tag
Rátettem a telefonra az android 5.1-et és ugye rootolva volt és most nem működik. Mit tegyek? Cwm recovery van rajta. Ha lehet gép nélküli megoldás lenne jó
-
Domi392
tag
Már megoldottam
-
Domi392
tag
Valaki segítsen. Feltettem az amcha romot és pár plusz dolgot tettem bele zenejavító stb. A kamera patchet feltettem és a legújabb kitkatot és azt a kernelt amit alapból bedobott. A rom bugos a google play aruhazat ujra kellett telepiteni és egy csomoszor újra indul pedig nagyon gyors de bugos. Mit tegyek? Wipe data factory resetet csináltam csak. Kellett volna még valami?
-
Domi392
tag
Ki milyen stabil gyors romot tudna ajánlani? Az android revolution hd-t telepítettem és nem valami gyors:/
-
Domi392
tag
http://a4team.hu/jatekvezerlo/gamepad-c18177/m_tech/mt-2021r_vibration_usb_-_piros-p95499
Szerintetek ez kompatibilis lenne a telefonhoz?
-
Domi392
tag
Oke sikerült kirootlni
Valami ötlet hogy melyik a legjobb rom rá? Főleg játszani, használnám és legyen gyors.
-
Domi392
tag
Valaki el tudná mondani hogy tudnám rootolni géppel biztonságosan?
-
Domi392
tag
Találtam egy ilyet: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2352669 elvileg ezzel ki bírom rootolni. Valaki nem tudná elmondani hogy mit kell csinálni mert nem nagyon értem.
-
Domi392
tag
Sziasztok! Valaki nem tud gép nélküli rootolást? A towelroot sem működött.
-
Domi392
tag
válasz
mikesgabor #92147 üzenetére
Hát köszi szépen bár most inkább nem flashelnék
-
Domi392
tag
válasz
mikesgabor #92144 üzenetére
Tehát az a baj hogy amikor lehúzom az értesítő panelt akkor a wifi meg ezek nem ugranak vissza mint más samsung telón. Azokon úgy van hogy jobbról balra ugrik
-
Domi392
tag
Lenne egy olyan kerdesem hogy amikor lehuzom az ertesito panelt akkor a wifi meg ezek nem ugy van hogy visszaporog hanem csak all. Masik telon nem igy van. Meg lehet oldani?
-
Domi392
tag
Valaki gep nelkuli root? Tud valaki?
-
Domi392
tag
Nem tudom rootolni
-
Domi392
tag
Sziasztok! Többször beírtam ide több-kevesebb sikerrel de megkérdezem újra. Valaki nem tudja hogy hogy kell rootolni pc nélkül? Sehogy se tudom megoldani. 😔
-
Domi392
tag
Szerintetek mukodne ezzel a gep nelkuli root? :http://www.droidmen.com/2014/09/how-to-root-samsung-galaxy-s3-without-a-computer/
-
Domi392
tag
vki vmi otlet rootolni pc nelkul?
-
Domi392
tag
De ha megprobalom a cf rootot recoveryn nem lesz vmi baja atelomnak?
-
Domi392
tag
Kaptam egy linket amivel elvileg kibirom rootolni. Szerintetek mukodne ?http://download.chainfire.eu/498/CF-Root1/CF-Auto-Root-s3ve3g-s3ve3gzh-gti9300i.zip?retrieve_file=1
-
Domi392
tag
Na akk vki tud mondani pc nelkuli rootot?
-
Domi392
tag
Sziasztok! Tobbszor is beirtam ide eredmenytelenul
Az lenne a kerdesem h tovabbra sincs e megoldas gep nelkuli rootolasra? A towelroot sem mukodik -
Domi392
tag
Bocsanat h felteszem megint a kerdest de valaki nen tudja h hogy rootoljam gep nelkul? Nem jo a towelroot se es nem talaltam forumokban megoldast.
-
Domi392
tag
Na vki nem tudja hogy kell rootolni pc nelkul?
-
Domi392
tag
válasz
paganmantis #89920 üzenetére
Koszi de azt irja ki h failed error6# select another exploit. De nincs masik cs aragorn. Mas megoldas nincs a gep nelkuli rootolasnak?
-
Domi392
tag
Koszi de letudod irni a rootolas menetet es a linket?
-
Domi392
tag
De mondtam h a towelroot nem mukodik. Valaki mas nem tudja hogy kell rootolni pc nelkul??
-
Domi392
tag
Sziasztok! Valaki nem tudja hogy tudom rootolni gép nélkül? Kipróbáltam a towelrootot a framarootot de nem sikerült. Android 4.3. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest