- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
misirulez
senior tag
válasz
Strauss #91902 üzenetére
Csináltam sokszor végül, a recoveryban töröltem minden adatod és megy.
Azóta el is indul minden ok. Az 1hszből, meg az xda-ról töltöttem le "CF-Root-SGS3-v6.0" zip-et ezzel megkíínáltam odinban, ujraindul ok. De a root checker szerint nincs rootolva. Busyboxot se tudom feltelepíteni. Ez mitől lehet?
Továbbá *#197328640# code-ra semmi nem reagál a telefon, ezt sem értem. Előző rommal ment.
-
würzburger
aktív tag
válasz
Strauss #90566 üzenetére
Philz Touch jó hozzá...
-
-
bexinho23
őstag
válasz
Strauss #89362 üzenetére
Az volt az első és a legkönnyebb, amivel próbálkoztam, de semmi. Feldobtam egy gyári 4.1.2 független magyart, azzal megy, és az IMEI is visszajött
De most rootolnom kell, hogy töröljem a count-ot...
Amúgy gari érvényesítésénél mennyire számít, hogy T-mobilos telefonon gyári rom van fent?
-
bexinho23
őstag
válasz
Strauss #89360 üzenetére
Hogy érted? Nem értem, hogy miért csinálja. Mióta nyomtam egy efs visszaállítást, majd rögtön egy újraindítást, azóta van ez. Hiába tettem újra 3x a romot, nem akar beindulni. 2msp-re megjelenik a logó, majd fekete képernyő, majd megint 2msp logó, majd megint... és már percek óta ezt csinálja.
-
warezxts
senior tag
válasz
Strauss #85796 üzenetére
Az az aksis link nekem is jöhet, elég nagy a választék (sajnos/szerencsére).
Tudni kellene melyik az a max aksi ami még hátlap nagyobbítás nélkül belemegy, mert megszoktam már ezt a hátlappal egyberakott könyvszerű tokomat. Azt nem szivesen cserélném, márcsak a smartcover miatt sem.
Egyébként ha nagyobb aksit tesz bele az ember kell vmit állítani/kalibrálni vagy megy oszt csókolom?@Gabi: patchelt modem / custom vagy patchelt kernel segít, DE ahogy szunyi írta először tudni kell 000-val kezdődik-e az imei (én is így használom a telót annó elkúrtam).
Ezen a két linken mindent megtalálsz:
LINK LINK -
törölt tag
válasz
Strauss #85419 üzenetére
LOL, én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. GPS ma is kitűnően üzemelt az ebay-es fém hátlapommal (a gyári helyére pattan fel), de a térerő ill. a wifi 1, van ahol 2 csíkkal kevesebbet fog. Emiatt persze az akksi is kb. 25%kal kevesebbet bír... Ettől függetlenül mindig visszatérek ehhez, imádom a súlyát, meg a prőmium feelinget.
-
dbius
veterán
válasz
Strauss #85419 üzenetére
Saját tapasztalat alapján nem érdemes. Térerőn nem vettem észre változást, de a GPS használhatatlan volt, nem talált jelet szabad ég alatt sem. Pedig csak egy nagyon vékony, lyukacsos darab volt rajta. Nagyon jól nézett ki benne a telefon, de emiatt azóta nem is használtam.
-
szunyi777
őstag
válasz
Strauss #85356 üzenetére
Dokumentumok?! Nekem nincs is... Nem gapps tette fel neked?
Igen, a Theme chooser néha rosszalkodik, ha témát cserélek.Szerk.: Téma cserélés nélkül FC-ik?! Nekem nem...
Vagy ha ráklikkelsz a Téma kezelő menüre, akkor FC?Kapcsold ki a FC értesitéseket, és már nem is zavaró
-
szunyi777
őstag
válasz
Strauss #85304 üzenetére
A Szunyi Ranch az aktuális csatlakozott wifi hálózat neve. Egyszerű Xposed modul.
XSSID Indicator -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest