- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lecsek
tag
válasz
turbobusa #93827 üzenetére
Hát... Gyári rom nem megoldás szerintem, ha már gyáriszerű, akkor keres XDA-n 4.4.4 romot, vannak akik azt dicsérik, bloatware-k letakarítása alap, volt annó egy lista, hogy milyen gyári alkamazásokat lehet biztonságosan leszedni. Ennél sokkal többet nem lehet sajna tenni érte.
Boeffla kernel > CPU 1600 mHz, és egyéb opciók
Android = valami mindig van/marad a memóriábanEsetleg még a startup-s indulásokat lehet kiszedni, hogy a progik ne induljanak el automatikusan.
-
szunyi777
őstag
válasz
turbobusa #80129 üzenetére
mountolni nem kell semmit.
full wipe , format-system előtte, majd az install zip from sd card. és nem az sdcard1, ha a belső tarhely en van a rom.
odinos egyedi rommal meg nem találkoztam eddig erre a készülékre. .
odinnal általában csak recoveryt, modemet, root, és Stock romot cserélünk általában.fcbarca Szerinted miért álltam neki magyaritani?! Az összes aosp rom közül ez a legjobb szerintem.
-
törölt tag
válasz
turbobusa #61651 üzenetére
Hát ez nagyon furcsa. Nekem amióta megvan, ilyen. Engedi ugye hogy átvariáljam a gombokat, kiteszem szépen, amit szeretnék, erre ha akár csak kukázom az app-et home gombbal, vagy egy idő után magától leáll, akkor visszajönnek az eredetiek. Vajon egy full wipe megoldaná?
(Másért is érik...)
-
törölt tag
válasz
turbobusa #61643 üzenetére
Hát ha már így rákérdeztél: Például az a funkció, hogy megjegyezze a "gombokat" abszolút nem működik. Amint újraindul az app, kezdhetem elölről. Emellett az nagyon tetszik az S4 kamerájában, hogy nem kell végigböngészni a beállításokat. Sokat használok "havas" beállításokat, stb. és elég idegesítő folyton kikeresni őket. Mindez nem nagyon gáz, de annyi app van, hátha találok egy egyszerűbbet.
-
apaszka
veterán
válasz
turbobusa #61308 üzenetére
Én csalódtam a Samsung -ban.
Vagy is nem, mert gondoltam, hogy nem a vevő a lényeg, hanem csak pár góré zsebe a cégnél.Míg eltud adni minden zokszó nélkül több millió telefont, leszarja , hogy laggol mert a fejlesztő mérnök egy pancser, és nem tud optimalizálni rendesen, és mindenféle hülye szemmel verésen töri a fejét inkább.
Mert ugye halott ügy mint kiderült. -
-
törölt tag
válasz
turbobusa #61094 üzenetére
A genfin.
Amúgy: szerintem minden topik idejut a telefon egyéves szülinapja után.
Burgburger, no para, nem rólad volt szó.Az OTA tényleg egyike volt azoknak a kifejezéseknek, amiket az első droidos hétben megtanultam, a beállítások idióta névválasztásaival együtt. Még az a jó, hogy ezek majdnem verziófüggetlenek, igazi életreszóló tudás.
-
törölt tag
válasz
turbobusa #61090 üzenetére
Backup-földön nőttem fel, minden 3 helyen megvan. Volt már pár érdekes sztorink, azóta semmit nem bízunk a véletlenre.
(#61091) zoltan6 : Jahh, biztos, mert lány vagyok és mindigis kockák vettek körül, eszembe nem jutna bármit kérdezni, mielőtt nem nézem meg wikipediában/googleben, vagy nem keresek rá a fórumban. Persze lehet, hogy csak engem zavar, ha szőkének néznek. Meg ugye az egyetemen is kiborít, amikor a diákok úgy jönnek órára, hogy nem olvastak előtte... De mindenki máshoz szokott, az tény...
-
törölt tag
válasz
turbobusa #61073 üzenetére
Azt mondták, hogy a chip adatátviteli módszerére nem volt kellőképpen felkészülve a kártya. Simán lehet bullshit, de tény, hogy a fórumok tele vannak S3-ban kinyiffant azonos típusú kártyákkal. De hamar kiderül ám, az első 6 hónapig bírta, a 2. kettőig. Szóval ha halnia kell, hamarosan halni fog.
Gergosz2: Engem speciel egyik sem érint, nekem elég az OTA. De ez így igaz, a gyári szoftverek elég ramatyok, és feleslegesek. Mókolatlanra jön magától (csak várni kell), de ha más van root, akkor az ODIN evidens.
-
-
trobi28
addikt
válasz
turbobusa #61022 üzenetére
Feltettem és addig jó is volt de amikor belaktam második nap úgy merült mint a titanic.
Ugyan úgy használtam mint a gyárit és délután 2-re meghalt.
Tudom kell pár nap amire beáll de ez akkor is fele annyit bírta mint a gyári.Nem hiszek a csodákba,ennyit úgysem javult volna úgyhogy ment vissza a mentés.Kártyához: Én szoktam rajta filmet nézni+hordozok rajta sok melós dolgot+sok zeném van amiket hallgatok is úgyhogy van amikor fullon van mindkét tárhely ezért gondolkodom nagyobba nem mega mániából.
Mindenki akkorát használjon amekkorára szüksége van,megértem azt is akinek elég a saját tárhely -
havri1
félisten
-
Danny750
őstag
válasz
turbobusa #60895 üzenetére
Pont azért vettem most lte-t inkább , mert annyi pluszt nem ér az s4...
Durvàn smooth már a 4.1.2vel is az lte!
Balintkalman: simán az lte , főleg úgy hogy nemrég làttam a médiában a kijelzőjét a mininek és katasztrófa...
(nagyon pixeles és dúrvàn túlszaturàlt..)
Roberto211: S3 lte-t szeretne és ott már nem voltak az általad leírt hibák.... -
Danny750
őstag
-
roberto211
őstag
válasz
turbobusa #60261 üzenetére
Én meg addig alakítgattam amíg nem lett "hibátlan" mert első 1-1,5hétbe földhöz akartam vágni amilyen akadásokat csinált.
És úgy,hogy nem volt teleszemetelve semmivel csak alap appok+ a samu hülyeségei tehát gyári állapotban. Na meguntam. Először szintén nova. Utána kernel csere,utána fölösleges cuccok eltávolítása amit biztonságon el lehet távolítani, procit kicsit felhúztam,greenify,seeder, és most mondhatom azt,hogy vééégre jóóóó,és teljesen megfelel.
(#60263) kovicska :
Semmi, már leesettOkés, de miért akarsz ics nél maradni? 4.1.2 jelly bean nem jó?
-
törölt tag
válasz
turbobusa #59552 üzenetére
Nade pont ez az. Miért adnád el most, hogy ennyit esett az ára?
Szrintem mostmár pont hogy nem érdemes. Én akkor pláne nem vennék almát, ha sokat akarod váltogatni, mivel kb. csak évente van mire, és a fele esetben csak 2 évente van igazi ugrás (5ről nem váltanák 5Sre, stb.)... De te tudod.
-
kelzsoca
félisten
válasz
turbobusa #59550 üzenetére
Amennyiben kihasználod, és valóban használod a telefont, akkor lényegtelen, hogy mennyit esik az ára, mert az árát úgymond "visszahozza"
Viszont ha gyakran cserélgeted a telefonod, valóban jobban megéri az almás termékek fele nézegetni, mert azok jól tartják az árukat. -
kelzsoca
félisten
válasz
turbobusa #45083 üzenetére
Üdv!
Első körben ezt olvasd át alaposan, ha ez után még maradt kérdésed, tedd fel nyugodtan.
(#45085) HUTCHDB
Vannak még gondok vele, több mindenhez kell hozzányúlni, így még nem tudom adni.
Debrecen helyett Debreczeni-t ír.
Erre van valami javítás?Ezt gondolom valami online szerverről kérdezi le, ha esetleg mégis alkalmazáson belül, azt szerintem lehet orvosolni.
-
dancsuri
veterán
-
Yeffy
veterán
válasz
turbobusa #22163 üzenetére
én nem vennék class4es, v egyáltalán 10-es alatti memóriakártyát, főleg nem csúcstelóba. volt egy cl4-es 8 hb-os kingstone-om, és bizony videórögzítésnél, ill lejátszásnál, v nagyobb képek megnyitásakor érezni lehetett, h lassabb, nem bírja a tempót. én 10es alatt nem vennék. azt a kb 2k-tsztem krvára nem éri meg. ott a Samu cl10es 32 gb-os, tökéletes.
de te tudod... -
törölt tag
válasz
turbobusa #20203 üzenetére
En MixZinget hallgatok (mert vannak mappak es en anelkul nem tudok elni, bar gondolom, ez Neked nem problema), masok meg PowerAmp-pal toljak. Amugy ha a lezart kijelzore kirakod a cucc ikonjat, akkor egy mozdulattal belephetsz. En fulest hallgatok, amin a felvevo gombot megnyomva ott folytatja a lejatszo, ahol abbahagyta. Restart utan asszem nekem is valami google here/now/mitommenmi jon be, de ez a kombo nalam igen ritka, nem kell sokat restartolnom.
-
koxminator
senior tag
válasz
turbobusa #19948 üzenetére
Nem szívtam mellre, csak rá akartam világítani finoman, hogy mennyire nem lehet ilyen kérdésekre válaszolni
kivéve persze ha valaki delphoi jós, de azt meg várom privátban az említett nyerőszámokkal.
Emberek, a mai világban azt nem lehet biztosan tudni, hogy 2 nap múlva mi lesz, nemhogy pár hónap múlva (főleg az árakat, a technológiát és ezek fejlődését figyelembe véve, de akkor kuszaszemről és a tolvaj bandáról (nem, nem az alibaba és a 40 rabló) már nem is beszélve)...
Na mindegy, én ezt soha a büdös életben nem fogom megérteni...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest