Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Pici telefon, óriás akksival?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
Mi most úgymond a legstabilabb stock rom? Még mindig a svájci? Egy ideje nem követem az S3-as dolgokat.
-
Lefty
addikt
Sziasztok!
Barátnőm S3 telefonja vízbe esett, kiszáradt ma reggelre és működik rendesen, viszont a kijelző kicsit kékes, kicsit elszíneződött. Milyen lehetőségek vannak, tud valaki segíteni? Hogy lehetne ezen javítani, mert a szervizes kijelzőcsere annyiba kerül, mint a telefon maga. Köszi!
-
Lefty
addikt
Üdv,
most a tavaly legfrissebb 4.3 stock romok közül melyik jobb, AUT vagy XEH rom? Anno a GND5-ös AUT rom sokkal gyorsabb és stabilabb volt, ez még mindig így van? Köszi.
-
Lefty
addikt
válasz
VegyesTamás #90822 üzenetére
Jólvan, köszi mindent, szerintem veszek egy ilyet
-
Lefty
addikt
válasz
VegyesTamás #90818 üzenetére
Hm, akkor lehet nem makacskodom, ez értelmesebb megoldásnak tűnik. Viszont a fél év gari nem sok, míg a newteq.eu-nál 1 év van rá.
-
Lefty
addikt
válasz
VegyesTamás #90816 üzenetére
Amúgy nem hülyeség, köszi a tippet, megnézegetem ezeket is. Működik faszán?
-
Lefty
addikt
válasz
VegyesTamás #90814 üzenetére
hogy legyen egy csereakksi, amit a telefontól függetlenül is fel tudsz tölteni.
-
Lefty
addikt
válasz
VegyesTamás #90810 üzenetére
Külső akkumulátor készletet keresek, nem töltőt, ott a link, amit beszúrtam (felső sor). EZT találtam amúgy.
-
Lefty
addikt
S3-hoz vajon létezik külső akkumulátor készlet? S4-től felfele látok csak: link
itt nincs, vagy egyébként sem létezik? -
Lefty
addikt
válasz
hombember #90763 üzenetére
Az S4 topikba tegnap tettem be képeket egy eBay-ről vett akksiról, más mAh szerepelt az akksin, mint a borításon. Talán még az akksi súlyából is meg lehet mondani, vannak videók youtube-on, én mindenesetre nem kockáztatnék eBay-el. Inkább kicsit drágább, de egy megbízható boltot választanék, úgyis 1-2 akksit vesz csak az ember. Viszont ha azt látod, hogy feltöltés után a telefon nagyon hamar merül, vagy fel se tud töltődni 100%-ra, akkor tuti hamis az akksi.
-
Lefty
addikt
válasz
hombember #90748 üzenetére
Kívülről teljesen ugyanazok, le kell szedni a külső borítást, ami rá van ragasztva, majd meg kell nézni, hogy az akksira mi van gravírozva/írva. Az eBayen vettem nem rég egy akksit, eredetinek volt feltüntetve, több ezer vásárlás, kívülről nem volt eltérés, majd leszedtem a külsejét, ahol egyből világos volt, hogy hamis. Nem volt ráírva, hogy samsung, illetve kevesebb mAh volt, mint az eredeti. Csomagálosan sem ez volt feltüntetve.
-
Lefty
addikt
Eredeti akkumulátort S3-hoz hol lehet venni? Valami itthoni boltot/webáruházt keresek, ebay-en mindegyik fake szinte.
-
Lefty
addikt
Sziasztok,
ha a telefon nem kapcsol be, illetve nem lehet download módba tenni, szóval abszolút nem reagál semmire, akkor mi van? Van valakinek ötlete?
-
Lefty
addikt
válasz
kisbrekes100 #88000 üzenetére
Uj akksi kell.
-
-
Lefty
addikt
válasz
AllTheBest #87840 üzenetére
En arra gyanakszom, hogy az akksinak vege, milyen idos?
-
Lefty
addikt
Frissitettem az uj stock AUT romra, nekem semmi valtozas.
-
Lefty
addikt
sziasztok,
ha a telefon internet bekapcsolasa utan mindenfele FC-ket dob, mint pl. google...com es stb. leallt, akkor mi a megoldas? kb semmit nem lehet csinalni, ezt az uzenetet dobalja. gyari visszaallitas segitene?koszonom.
-
Lefty
addikt
válasz
szunyi777 #85722 üzenetére
arra gondoltam igen, azt hittem az a mérvadó, nem a home gombos alkalmazáskezelő. na jólvan kipróbálom, kíváncsi vagyok pár nap távlatában mit ad. én root után minden gyári fölös dolgot letöröltem, de még jó lenne ha azok sem futnának állandóan, amiket amúgy használok, nem sok ez az 1GB ram.
-
Lefty
addikt
válasz
szunyi777 #85717 üzenetére
de most ez pontosan mit jelent, hogy jegeli? mert ha megnyitok most valamit, amit hibernáltam, akkor ott van a memórában futó alkalmazások között. kikapcsolom a képernyőt, várok kicsit majd megint megnézem a memiróban futó cuccokat, akkor már nincs ott. nekem ez nagyon olyan, hogy ki-be tölti.
a kísérleti funkciókban érdemes valamit bepipálni? -
Lefty
addikt
KIES most már feldobta, hogy frissült a svájci rom, OTA-n nem tudok frissíteni, mivel rootolva vagyok. KIES-en keresztül nyugodtan rá lehet engedni a frissítést?
-
Lefty
addikt
-
Lefty
addikt
na meg is vagyok.
feltettem a philz recoveryt, csináltam egy kelzsocás gigawipe-ot, utána feltettem a GNA5-ös svájci romot, nyomtam egy factory resetet, majd CF autoroot. még kigyomlámom a gyári alkalmazásokat.
-
Lefty
addikt
#85123, #85117
-
Lefty
addikt
sd kártyáról akartam futtatni a megawipe.zip-et, de azt dobja, hogy "E: signature verification failed"
mi lehet a gond? -
Lefty
addikt
szoktátok mondani, hogy rendszer újrahúzáskor érdemes 4 fájlos romot használni, mert, hogy az legyalul mindent. egyrészt a svájci romból nem találtam csak egy fájlosat, másrészt ha gigawipe-al gyakorlatilag formázom a telót, akkor nem mindegy hány fájlos rom megy fel utána?
-
Lefty
addikt
le akarok szedni egy alkalmazast de ezt dobja: RPC:S-3 hiba, letoltes nem sikerult. soha nem talalkoztam meg ezzel, valaki tudja mi a megoldas?
-
Lefty
addikt
kicsit off, de havernak az S2-je most olyat csinalt, hogy eleg meleg volt a telo, majd ujrainditotta es 40%-rol hirtelen 3%-ra esett az akksi. otlet?
-
Lefty
addikt
fejlesztoi beallitasoknal az animacio skalazasok visszabb allitasat probaltatok mar? kikapcsoltam mindharmat es rendesen megdobta a sebesseget!
-
Lefty
addikt
válasz
VegyesTamás #84359 üzenetére
nekem gyári rommal ma pl. 4-5 órás folyamatos nyomkodás mellett úgy 30%-ot merült. én speciál a fogyasztással nagyon meg vagyok elégedve, az S2-őt 3 óra alatt le tudtam meríteni.
-
Lefty
addikt
letoroltem a gyari galeria appot, mert nem birtam mar idegekkel. helyette tettem quickpic-et, az megy, mint a szelvesz. a bokkeno csak az, hogy fenykepezes utan a kamerabol az iment keszitett kepre kattintva nem tortenik semmi. ugye mert default volt a gyari galeria ehhez.
lehet ezt orvosolni valahogy?
a bongeszos valaszokat koszonom. a chrome megy frankon.
-
Lefty
addikt
bongeszo teren mi a legjobb? a gyari neha felidegel, amikor nem reagal egy-ket linkre kattintasra, csak ugy negyedjere...
-
Lefty
addikt
az S jegyzetben egy-ket alapertelmezett kepet osszefirkaltam es ra is mentettem sikeresen. vissza lehet valahogy varazsolni az alap semakat?
-
Lefty
addikt
válasz
Poca141 #84153 üzenetére
ITT a lista, hogy mi a safe to delete, én titanium backup-ot használtam, tudsz biztonsági mentést is csinálni róluk ha esetleg később mégis kellene valamelyik progi. ezek a samsungos hülyeségek simán törölhetőek, csak eszik a memóriát meg a helyet. samsung apps, hub, chaton, s suggest, újságos meg a többi play alkalmazás (elég maga a play áruház), stb, stb. nekem még dropbox meg deezer is volt.
-
Lefty
addikt
samsung link app es samsung account kell barmire? torolnem ezeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest