- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Wiz Khalifa
veterán
Ő nála érdeklődj. Úgy emlékszem hogy 35k-ból megvan. De egyébként a TeleMax-is kicseréli 35k-ért 6hó garral.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
havri1 #81971 üzenetére
A gyári ram figyelővel nézem.
Alkalmazások nekem amik a telón vannak az sok. De nem futnak folyton. És ha kiléptem belőlük akkor a ramfigyelőbe ürítem a tárt. És akkor megy le 300-ra kb. És ha el is indítom a GTA SA-t akkor is 500-nál megáll.
Egyébként gémek ezek:
GTA III, VC, SA
Subway Surfers
NFS Most Wanted
Meg még jó pár.Appok:
Total Commander
Facebook, Facebook Messenger
Firefox
Fordító
és még pár cucc. -
Wiz Khalifa
veterán
Egyébként a N4-en a 4.4.2-es rendszer mennyire stabil? Meg arra várhatóan mennyi ideig jönnek még frissítések? Na meg egy fő kérdés. Ami hülyén fog hangzani. alul nem lehet a vissza gombot átpakolni jobbra?
-
Wiz Khalifa
veterán
Akkor szerintetek S3 után egy N4 jó döntés lenne? Még az Amoled sem érdekelne.
Egyébként azt tudni kell hogy én imádok telón játszani. (GTA SA és a társai) Szóval ezért keresek minél erősebb hardvert.
-
Wiz Khalifa
veterán
Köszi a HSZ-eket.
Azért N4 lenne ha azt lenne mert N5-re nincs pénz. De akkor a fejembe el kell döntenem hogy iPhone 4S vagy N4.
Persze az N5 lenne a jobb a kijelző felbontás, proci miatt. e akkor is ott van benne hogy nem amoled kijelző van...
-
Wiz Khalifa
veterán
Mi olyan jó ezekbe a Nexus-okba? Azon kívül hogy teljesen úgymond "oem" a rendszer rajta?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
olahroberto #81789 üzenetére
Nekem behozza elsőre.
De látom rátaláltál.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
olahroberto #81787 üzenetére
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Donzoo #81749 üzenetére
Pont ma voltam szervizbe az én telómmal! Ugyan ez a probléma volt. Az IMEI újranullázódott! 00-val kezdődött. A rom nullázta le nekem. Nekem Xperia Ze rom volt!!! Mivel garis volt a telóm a számlálót lenulláztam, újraraktam a szoftot ás beadtam gariba. Így nincs probláma. Amúgy meg átírni lehetséges ezt arra az IMEI-re ami a dobozán van. Ez nem tudom mennyi de biztos 5k vagy felette.
-
Wiz Khalifa
veterán
Na nézzük hogy hogy fogom fikázni az Ace3-az az s3 után.
Hülye S3... Minek ilyenkor szarik be....
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
warezxts #81701 üzenetére
Köszönöm az eddigi segítségeket. Amit írtál progikat nem is kellett feltennem. Mert van benne egy Témák nevő cucc ami olyan min egy Play áruház csak témákkal. Ott találtam egy jóféle iOS témát de egy a bajom. A lezáró képernyőn kínaiul van a szöveg meg a dátum. Ezt hol lehet beállítani?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
warezxts #81694 üzenetére
Ha az a lényeg hogy a saját igényeimre állítsam be a MiUi-t akkor az mennyi fog. És aztán csinálok egy backup-ot CWM-ben. És aztán felrakom a WSM-et. Ez eddig oké. De ha felraktam azon belül mit kell beállítani? Hogy feltehessem a MiTheme-t?
Egyébként Wipe data/Wipe cache-ot csináljak CWM install előtt? Odin-ból raknám rá.
Amíg 4.1.2-ő volt a telefonon a CWM az egy progival is ment a telefonon... Túrósnak kellet megbolygatni ennyire!
-
Wiz Khalifa
veterán
-
-
Wiz Khalifa
veterán
Hi all!
Valaki tudna segíteni? Nem tudja valaki hogy ezt a rom-ot hol tölthetem le?
[link]
Előre is köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest