- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
koxminator #51456 üzenetére
sógi is LG-re váltott, és ahogy néztem a topic-ot, több ismerős arcot látok.
szívesen megnézném én is, de a t nem árulja, és igazából máshol sem igazából láttam még.
lehet kézbe kéne venni, megnyomkodni....
egyébként sok jó időtöltést az új telóhoz! -
student
őstag
válasz
koxminator #51452 üzenetére
és miért történt ez a downgrade ?
-
roberto211
őstag
válasz
koxminator #51452 üzenetére
majd írj beszámolót hogy milyen az eldzsííí
-
Ambavir
aktív tag
válasz
koxminator #49603 üzenetére
Függetlenített.
Ez ügyben nem lenne gond. Azt én is letudom. Csak nincsen kedvem hozzá. / Lásd lentebb /
CM-t nem akarnék rá, mert a Stockkal hosszab ideig bírja az aksim. Az előző telefonom rommá romoltam...
Mentések is megvannak : TB, nandroid, EFS
Viszont a kozmóság létrehozásakor akadtak gondjaim: valami kódot kért amit nem tudtam. Még szerencse, hogy helyi telefonboltos fiatalember segített. Viszont a pi...ok nem adta meg a kódot.Csak beütötte.
Azóta sem jártam utána, honnan tudnám megszerezni...Azt gondolom, FR után kezdhetném előről.
-
koxminator
senior tag
válasz
koxminator #49603 üzenetére
esküszöm, jártam nyelvtan órákra, véletlenül elírtam, tehát jav: csinálnék!
-
apaszka
veterán
válasz
koxminator #49580 üzenetére
Én is tiszta telepítést csináltam!
Viszont nem egyformák a telók szerintem! Nem egyformán szeretnek dolgokat!Ezt már az LG-s korszakomban is észrevettem! Joestone ROMja nálam hamar merült,és a másik meg tökéletes volt!
Ez most így muzsikál! [link] Ez gyári 4.1.2 kis pluszokkal ,belakva 97 appal!
-
válasz
koxminator #49490 üzenetére
köszi,olvastam
hát én egy kicsit specifikusabban (több feladatot csinálok rajta) használom a telefont mint Te
de hogy 6 óra alatt lemenjek 10%-al ,az azért keményomegát dobtam, visszaraktam a rootolt,kipucult 4.2.2
ezzel most kb 50%-os aksin vagyok a tegnapi használat mellett
nem tudom mi lehetett,mert én is omega / neatrom párti vagyok -
válasz
koxminator #49374 üzenetére
S3on kb 40mbites sávon communicált wifin keresztül , a többin 3G
-
válasz
koxminator #49235 üzenetére
thx
nekem amúgy is 1 hete a XXUFME3 4.2.2 leaked van fent
lehet feldobom omegát egy backup után,hogy miben változik a dolog... -
Black Phone
senior tag
válasz
koxminator #49033 üzenetére
Én is kíváncsi lennék miket használsz,mert én is használók egy jó párat és még nem sikerült megakasztani.
sone 5.5 rommal -
student
őstag
válasz
koxminator #49033 üzenetére
de mikor szokott történni nálad a laggolás?
-
Anulu79
addikt
válasz
koxminator #48612 üzenetére
Persze én is arra gondoltam ami lehetséges csak az fog jönni.
w333 Ezért írtam, hogy szerintem nem a 4.2-vel jönnek az "extrák" mert akkor nem érné meg 4-et venni.
-
pusihusi
addikt
válasz
koxminator #48024 üzenetére
Köszi szépen, akkor 4.1.2 a gyári amit ad az OTa? Mert még nem kapcsoltam be a telefont csak a német meccs után! Független!
-
trobi28
addikt
válasz
koxminator #48008 üzenetére
Közben este nekem is jött frissítés,hát nem vagyok elszállva tőle.
Nem lenne rossz de az gáz hogy nem lehet látni ki van bejelentkezve éppen,remélem javítják hamarosan. -
MurdR
veterán
válasz
koxminator #48000 üzenetére
Isten Éltessen
-
dancsuri
veterán
válasz
koxminator #47809 üzenetére
ez annál érdekesebb, két azonos rom az egyiken megy a másikon nem
nálam a flashplayer verziója: 11.1.115.12 -
mgTerminator
veterán
válasz
koxminator #47603 üzenetére
Én nem akarok megbántani senkit, de kelzsoca romjában a hátteren meg a statusbar átlátszóságán kívül mást nem vettem észre a hivatalos cmhez képest
Mondjuk nem nyomogattam sokat csak átnéztem... Még a csengőhang hiba is ugyan úgy benne van és akkor elmondásod szerint még a merülős hiba is :/
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
igazad van.
kb. 2 napja megnyomkodtam a note2-őt.
sokkal gördülékenyebb volt, sehol nem volt az az indulási röccenés, mint itt az sIII-nál.
a samsung lenne hibás?
nem hinném, hogy a note-ra jó a tw, sIII-ra meg nem.
szóval ez rejtély marad számomra.... -
FrankMonzano
őstag
válasz
A rom temara reagalva : En egy het alatt kiprobaltam vagy 15romot. Mind1ik laggolt,merult. Az egyetlen ami smooth erzetet adott az a cm 10.1 nightly volt. Eleg elszomorito h meg a fozott romok sem hozzak azt amit kellene.
Szerk.: valaki mondta milyen jo a wanamlite + siyah kombo. Az sokszor volt fent,de rosszabbol futott mint a gyari telenoros rom...
-
válasz
tehát ha higgadtan végig gondolod az esetedet mit lehet megállapítani ?
nem az S3 hwje a "gyenge",hanem az sw "nincs" jól optimalizálva a hw-re (rom)nem feltétlenül s3 hiba,hanem inkább adroid "hiba"
persze ez csak az én véleményem....
nekem is az első telefonkönyv megnyitása gyári rendszerrel 3-4 másodperc (közel 300 névvel),de ha felrakok rá egy külsős telefonkönyv kezelőt (ami intelligensebb is mint a gyári) azzal már rögtön bedobja (memóriából természetesen)
-
Lacko84
aktív tag
válasz
koxminator #47123 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
kelzsoca
félisten
válasz
koxminator #47143 üzenetére
1. nem is néztem, de megnézem.
2. természetesen benne van a fejlesztői beállítások, csak elő kell hozni, a build-szám-ra nyomogatva tudod előcsalni ezt a funkciót, és vele a teljesítmény menüpont is láthatóvá válik.
3. erre nincs ötletem.(#47145) mgTerminator
Friss build után megnézem.
(#47148) apaszka
Aki akarja megérti, aki nem annak úgyis hiába mondom.
(#47146) Silenzio
Egyelőre jó lesz szerintem is a gyári szoftver.
ui: a gyári szoftveren viszont érződik, hogy akkor még náluk dolgozott Steve Kondik:
Foglalkozás
Software Engineer
Munkahelyek
CyanogenMod
Founder, 2009
Like a boss.
Samsung
Software Engineer, 2011 - 2013 -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
koxminator #47031 üzenetére
kelzsoca romjat is ajanlom cm fronton.
kipucult, sajat kernelu, pazar rom! -
mgTerminator
veterán
válasz
koxminator #47031 üzenetére
Baromi egyszerű, minimális angol tudással pár perc alatt megcsinálható, nemértem miért fél mindenki tőle
Meg minek hozzá leírás, videó? Ha ránéz az ember akkor minden magától érthetődő...
-
válasz
koxminator #46853 üzenetére
A Promo appnak nem épp ez a lényege hogy ingyenes legyen? Keress rá, van belőle fizetős
-
Frozzy
őstag
válasz
koxminator #46832 üzenetére
Jártas vagyok dualboot ügyben
ha érdekel írj privit és segítek szivesen
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
koxminator #46847 üzenetére
Én is így használom a telót.
Mondjuk nálam a CM10.1 az elsődleges és főleg a gyári alapú romokat tesztelgetem, hogy melyik lenne jó másodromnak. Nekem is az a célom hogy megtaláljam a számomra megfelelő gyárit és ha kell a hosszabb üzemidő és a tökéletes kamera akkor azt használom. Más esetben meg pörgős CM10.1
-
lafaty80
addikt
válasz
MDM alatt mit értesz?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Siyah kernel és a hozzá való STweaks a playből, a többi menni fog
cassius.clay: nincs mit!
-
zoltan6
addikt
válasz
koxminator #46703 üzenetére
nekem nem akad semmi,pedig semmit nem piszkáltam még vele,mondjuk én zte blade-ről váltottam,tehát ahhoz képest nekem látványos a fejlődés,nem is fogom rom-olgatni,a bladet érdemes volt,de ezen mindennel megvagyok elégedve a gyári cuccokkal is
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
koxminator #46703 üzenetére
igen, en is valtogatva hasznslom a miui-t es kelzsoca cm romjat.
ordogi kor ez, de tudjatok ti ezt.
vannak elvarasaink, de ugye ez sem jo, meg az sem jo...
kompromisszumokat kell kotnunk, es talan itt ennel y keszuleknel a legkevesebbet! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
koxminator #46699 üzenetére
android....
ez ilyen.
van win, IOS es symbian.
ezek nem akadnak, viszont mas szempontbol nem valasztanam egyiket sem! -
mgTerminator
veterán
válasz
koxminator #46553 üzenetére
Én kipróbáltam a TF300asommal hogy milyen lenne vele telefonálni.... Hát király! A szemem sarkából közben látnám a számlálót és a fényképet!
(persze ha nem kapcsolja ki a kijelzőt)
-
apaszka
veterán
válasz
koxminator #46470 üzenetére
5-10 ezert nem néznék, de én nem veszek előfizetéssel telefont! Undorodom tőle, hogy kiszolgáltassam magam nekik kényük kedvük szerint!
Feltöltős készülék árra, és ahol én vettem arra értettem!
Én 119 ért vettem, egy feltöltős meg vagy 2 kiló volt akkor!Kali
Igen, igazad van,,, tilt már más is! Viszont itt a fórumon nagyrésze trémobilos volt, hiszen nála lehetett mostanában nagyon "kedvezően" elhozni telefont , hajléktalanok nevére , hogy aztán olcsón melengessen venni a neten!
-70 ért egy hetes telefon eladó családi okokból...... -
Yeffy
veterán
válasz
koxminator #46460 üzenetére
remekül összefoglaltad, én is így gondolom.
és továbbra sem értem meg - bár csak személyes vélemény - h egy ilyen "kaliberű" telefonnál miért kell a 15-20k-t sajnálni a gyári garira, amiben itt még házhoz megyünk szolgáltatás is van. amit ugye, ahogy írtad, kb sehol sincs, még a nagy nyugaton sem...
én már csak tudom, hogy a pénz az pénz, de ha nagyobb értékű cuccot veszek, nem fogok spórolgatni a garancián... inkább gyűjtök még + X hónapig. de biztos velem van a baj...fl0verstar: köszi, aranyos vagy
hát, ez van, beszoptam. ennek ellenére szeretem a telót, elégedett vagyok vele, csak a Telemax tehet egy szívességet...
-
horseface77
tag
válasz
koxminator #45970 üzenetére
Szia. Egy hete hajtom, nem sikerült benne hibát találnom. Ami nagyon fontos, eddig nem lassúlt be mint sok főzőtt rom egy idő után. Atomstabil, pedig én hajtom rendesen. Igaz, hogy no-wipe rom, de én a tiszta telepítés híve vagyok úgyhogy fullwipe után raktam fel. Eddigi legjobb.
-
nordican
tag
válasz
koxminator #45401 üzenetére
Skacok, segítsetek már rendbe tenni ezt a garanciás dolgot. Szóval tegnap konkrétan felhívtam a T-mobilet (1470), hogy ha szervízre szorul a teló, akkor mi van, és ő azt mondta, hogy mivel 8 napon túl vagyok, be kell vinni személyesen egy üzletbe. Mondom neki, hogy úgy tudom, háznál is javítják, meg még cserekészüléket is adnak, erre ő gyakorlatilag azt hitte, hogy rossz számot hívtam, majd fél órára eltűnt és egyeztetett az illetékes kollégákkal, majd megerősítette, hogy ilyen szolgáltatás biztosan nincs. Erre mondtam, hogy márpedig jónéhány ismerősöm (ezek ti vagytok
megesküszik rá, hogy cserekészülék is jár, meg háznál történő javítást is lehet kérni, erre ő azt a konklúziót fogalmazta meg, hogy az ismerőseim valószínűleg vezetékes telefonra gondoltak. Na itt fejeztük be a beszélgetést. Szóval segítsetek: Pontosan mikor jár a cserekészülék, és mikor lehet kérni háznál történő javítást? Én online vettem a készüléket két hónapja, 1 év garanciával, és semmi kiegészítő garanciát nem kértem, lehet, hogy ez a baj? Annál is érdekesebb a dolog, mert volt itt valaki, aki kibontás után el sem tudta indítani a telóját, és neki gyakorlatilag ugyanezt mondták.
-
apaszka
veterán
válasz
koxminator #45184 üzenetére
Persze! Nekünk is a megnövelt van!
-
Zsolaf
addikt
válasz
koxminator #45179 üzenetére
Szerintem akkor ez azért kapod, hogy ha elveszik az S3-ra adott 50 Gb maradjon megint az 50, végül is hosszabbítja csak gondolom.. kössz én már nem tom mikor regeltem az enyémet.
-
mondomén
őstag
válasz
koxminator #45179 üzenetére
Kipróbáltam, nekem is megadta a plusz gigákat.
Kösz a tippet!
-
mondomén
őstag
válasz
koxminator #45173 üzenetére
Gondolkodom, hogy romoljak e egyet ezért.
Jól jönne még 50 giga, csak nem biztos, hogy megadják...
-
Zsolaf
addikt
válasz
koxminator #45173 üzenetére
Mire adott meg néznéd? ott az összesítésben asszem..
-
maxim01
aktív tag
válasz
koxminator #45028 üzenetére
Ez engem is érdekelne, na meg az is, ha utána megjelenik egy frissebb verziója a play-nek, akkor automatikusan frissülni fog?
-
Yeffy
veterán
válasz
koxminator #43822 üzenetére
ránézek, köszi
esetleg még ötletek?
-
kengyel
nagyúr
válasz
koxminator #43483 üzenetére
Nem is volt borsos ára
Köszi
(#43485) apaszka Ez valami nagyon jól néz ki
-
kengyel
nagyúr
válasz
koxminator #43471 üzenetére
Csak csupán kíváncsiságból ,mennyiért vetted ?
-
maxim01
aktív tag
válasz
koxminator #43026 üzenetére
Ja nem gyenge!! Sőt még én is elírtam a program nevét cserébe... True helyett ture...
Amúgy a program nagyon zsír! Nem olyan mint a fordítása szerencsére...
-
apaszka
veterán
válasz
koxminator #38883 üzenetére
Köszi ! - Ez a forrása!? De máshol is láttam ezt az infót!
Látom beelőztél ezért szerkesztettem!
Gyors vagy! -
RAID 2
aktív tag
válasz
koxminator #38883 üzenetére
Ma linkelték
Más: Az 5-ös android már fogja kezelni a 4 magot? Úgy hallottam, hogy az S3 sem 4 maggal üzemel, mert a rendszer nem kezeli. Ha ez tényleg így van, akkor sebesség szempontjából nagy előrelépés lehet az 5-ös android, aksi ügyileg viszont ez akár aggasztó is lehet.
-
eladogeppc
veterán
válasz
koxminator #37555 üzenetére
Nekem az akkuidő nagyon fontos. Nem játszok vele, így az sem érdekel, ha 1000 ponttal kevesebbet kap a telefon.
Csak jól menjen a GPS, Blútúsz meg ilyenek. -
válasz
koxminator #36917 üzenetére
háromszög????
-
apaszka
veterán
válasz
koxminator #36454 üzenetére
Mi is ezt használjuk, mivel még az új alapja is bug-os. Igaz marhajó lesz ha jó lesz,ill. kiadják!
-
válasz
koxminator #36454 üzenetére
A V43 igazi klasszikus típus. Nem egy igazán szép darab, de bőven lehet szeretni.
Bár én a dieseleket jobban kedvelem, főleg a jó öreg NOHAB-ot.Bocs.....
MaCS
-
lafaty80
addikt
válasz
koxminator #36255 üzenetére
Köszi, pedig full wipe-al tettem fel, mégis pár app csak pittyegett egyet aztán fc.
-
apaszka
veterán
válasz
koxminator #36251 üzenetére
Én is vissza tértem a gyárira! Nem szívok az Omega .és társaival!
Bár vannak szép dolgok benne,de mikor csicsásan közli,hogy nem vagy elérhető ...... na szétvág az ideg!
Jó nekem a gyári! -
lafaty80
addikt
válasz
koxminator #36251 üzenetére
Mielött megteszed a cserét, megtennéd hogy felteszel egy quadrant-ot és elindítod, mert pár alkalmazással együtt ez sem indult el...
-
MIKE123
csendes tag
válasz
koxminator #35209 üzenetére
Köszi a tanácsot. Jól átrágom a dolgot. De lehet a végén feldobok egy érmét. :-)
-
sid87
senior tag
válasz
koxminator #34573 üzenetére
Azok közül melyik a legjobb rom?
-
Zsolaf
addikt
válasz
koxminator #33432 üzenetére
nem kell semmicsak a billentyűzeten a fogaskerék helyén hangra állítsd nyomva kell tartani.
-
törölt tag
válasz
koxminator #32049 üzenetére
OnavoCount
Iszonyat jó.
-
Zsolaf
addikt
válasz
koxminator #32041 üzenetére
Ha az adathasználatba bemész ott írja milyen app mennyit fogyasztott gyárilag benne van.. az nem jó? igaz ha az intervallum újra kezd számlálni akkor az is újraindul, de akkor is látni.
-
RAID 2
aktív tag
válasz
koxminator #23005 üzenetére
4.2 mikor jön?!?!
-
lafaty80
addikt
válasz
koxminator #22253 üzenetére
Jaja, persze mit hagytam ki amikor néztem az oldalt, persze hogy ezt, pedig kiszúrja az ember szemét. De tehették volna az "installation" részbe (is) igazán
Köszi
-
Laraxior
titán
válasz
koxminator #22125 üzenetére
Minek van ket audiorendszerrel szerelve? Beats meg az AC!D.
Ebbe benne van mar az az ablak váltó? Mert nekem most TSFShell launcherem van, ott nem latom. -
MrTwister
őstag
válasz
koxminator #21995 üzenetére
Az uccsó az nagyon király, de nem csak Note 2 -höz jó? Mert lehet, hogy felismeri a telefon a dokkot, de ha a naptárt nem hozza be ill. a HDMI sem fog működni csak a töltés és még a telefon sem passzol bele mivel jóval keskenyebb mint a Note. Hát akkor nem sokat ér nekünk.
-
Laca 012
őstag
válasz
koxminator #21971 üzenetére
Én igazából ilyen dokkolón gondolkozom, mert ezt lehet forgatni úgy van kiképezve mint egy "csonka négyzetalapú gúla" és ha a súlya is elég nehéz, akkor működhet fektetve..
Annyi, hogy még nem tudom eldönteni, mi a jobb..
1.verzió: Ez az előbbi megoldás,
2.verzió: Vagy inkább olyan dokk amin 3,5mm-es jack hagkimenet van és arra dugnék egy HDMI adaptert.. Az úgy működhet egyáltalán??
3. verzió: Majdnem ugyan ez, csak a note-hoz készült dock-on vannak hangerő gombok is ez működhet s3-mal, beleférhet egyáltalán??
Ami még tetszene:
A csúcs pedig nyilván ez lenne (lesz, ha működik s3-mal is):
Ebből a legutolsóból kiindulva, mit szól az s3 ha rádugok egy USB HUB-ot??
-
Laca 012
őstag
válasz
koxminator #21844 üzenetére
"fordult vele a kép is.."
Ezt most nem értem... fordult vele a kép is, tehát maradt álló tájolású, vagy elfordult a kép a telefonhoz képest és fekvő lett??
Milyen dokkolód van egyébként? Ezek szerint, ha csak gépre dugom, vagy a microUSB - USBátalakítóba dugok egy pendrive-ot, azt másképp érzékeli mint egy dokkolót??A #21877 videós problémájára nem tudtok valamit, vagy másnál ez nem jelentkezik??
-
tragabi
tag
válasz
koxminator #21765 üzenetére
köszönöm!
-
Yeffy
veterán
válasz
koxminator #21740 üzenetére
őőő.. oké. köszönöm az infót
megpróbálom nem elfelejteni majd feltenni a dl-t. kösziakkor nincs más? marad az MS Team rom?
-
Laraxior
titán
válasz
koxminator #21735 üzenetére
és milyen gyorsan lejön.... minden rendben van akkor vele?
Ha megszervizelték a telomat fel is teszem ezt -
Yeffy
veterán
válasz
koxminator #21735 üzenetére
óóó, igazad van!
ezt nézegettem már a javításom után, meg is tetszett, le is van mentve. kösz az emlékeztetést!
ha nem találok semmi "megfelelőt záros határidőn belül", akkor ezt bepróbálom...
egy hülye kérdés: mi az a bloatware?lafaty: igen, ez elég rossz hír... sóhaj...
pedig jöhetne már, nagyon jó munkát végez...
ja, azaz sose, mi? -
gyuri2008
veterán
válasz
koxminator #21709 üzenetére
Most olvastam,hogy a marslakók is megkapták a JB.
-
Piwi
veterán
válasz
koxminator #21563 üzenetére
köszönjük Emese
-
Piwi
veterán
válasz
koxminator #21550 üzenetére
nálam az S1 és az S2 is beeégett 1 év után,amit a samsung korrekten ki is cserélt
-
Zsolaf
addikt
válasz
+1 nekem S2-m volt előtte 1 éves korára semmi nem volt még folt sem. Az tény h nem nyomkodom állandóan és autón van a fényerő is.
-
válasz
átlag júzernél én sem láttam még képernyő beégést!!! kiállított S3 -at pedig csak beégettet láttam
-
Varszegig
veterán
válasz
+1. Nekem mostanra ez a 4. amoledes telefonom, de még egyik sem égett be.
-
GrooveHero
addikt
válasz
koxminator #21359 üzenetére
de gondolom a sanyi erikszonra meg nincs gyártói gari, innentől kezdve miről beszélünk? Azért is írtam, hogy gyári gari esetén (samsung
) semmi köze a boltnak a telefonhoz
-
Yeffy
veterán
válasz
koxminator #20553 üzenetére
issstenem, sírok a fogalmazásodon, de komolyan...
nagyon nagy forma vagy... XD
ki kéne rakni 1. hszbe... -
turbobusa
senior tag
válasz
koxminator #19946 üzenetére
kíváncsi voltam csak, azért kérdeztem. nem tudom, miért kell mellre szívni.
-
Piwi
veterán
válasz
koxminator #19946 üzenetére
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
koxminator #19772 üzenetére
-
Piwi
veterán
válasz
koxminator #19772 üzenetére
apa kezdőőődik
-
gyuri2008
veterán
válasz
koxminator #19482 üzenetére
Rendben
És még egyszer bocs. -
lafaty80
addikt
válasz
koxminator #19482 üzenetére
Jelen, én voltam
Minden levél megnyitáskor van, ha a levél "hosszabb" mint 1 oldal. Ugyan ki lehet iktatni a "bug"-ot azzal ha kikapcsolod a "Force GPU rendering"-et, de ez nem szép így, pláne hogy már több verzió óta fenáll.
-
törölt tag
válasz
koxminator #19181 üzenetére
Köszönöm az információt,valóban segítettél,egyébként nem magasabb a bizalmatlanságom az átlagnál,de szeretem alaposan körbejárni a dolgokat,mielőtt cselekszem,főleg a piszkos anyagiakban
Magam is az OTP-nél vagyok,úgyhogy intézni is fogom a dolgot,és még egyszer köszönöm a segítséget!! -
bazs.88
csendes tag
válasz
koxminator #19181 üzenetére
Kösz a választ! Már is töltöm...
-
p06
senior tag
válasz
koxminator #19024 üzenetére
Kell javítaniuk a RAM kezelésen, mivel ehhez az elosztott képernyős dologhoz (ami nekem tetszik), kell majd ram szerintem. De majd kiderül, alvásfigyelő meg teljesen jó szerintem (kivéve este
) de hasznos.
-
baladam86
aktív tag
válasz
koxminator #18873 üzenetére
Köszönöm szépen, figyelek, nehogy megkavarodjak
-
zozyk
addikt
válasz
koxminator #18648 üzenetére
Én inkább a data/app mappát nézném át,eleve a gmail-nál nincs odex file,viszont ha frissült a gyári gmail app,akkor a data/app-ban van...
Az új gmail app-ot nem telepíteni kell,csak bemásolni a system/app mappába,majd beállítani a jogokat így:
x x o
x o o
x o o -
kzkz
őstag
válasz
koxminator #18598 üzenetére
Köszi a választ! A prime-ot én is megvettem amikor 55Ft volt
. Bár én szeretem a TW-t, és ezért nem akartam egy másik progit feltenni, de majd kipróbálom, ha újra JB romolok...
-
kzkz
őstag
válasz
koxminator #18518 üzenetére
Ez ugye TouchWiz-es?
Megnéznéd, hogy ha létrehozol egy mappát a programok között (nem az "asztalon"), és beledobsz mondjuk 10 játékot, akkor azt névsorrendben jeleníti-e meg? (Nekem egyik JB-se jelenítette meg úgy
)
-
Yeffy
veterán
válasz
koxminator #18521 üzenetére
áá, világos, maximális köszönetem...
na, ha leteleik a kb egy hónap türelmi időm, akkor sztem ezt pakolom fel Siyah-al, meg esetleg még hozzácsapom a MegaBassMod-ot...
várós, várós...az lesz, lesem is a vidit
-
Yeffy
veterán
válasz
koxminator #18518 üzenetére
ez tetszik nagyon, rohadt jó a témája is, bár az gondolom stock JB.
meg jó funkciók vannak benne. Siyah. jeeee... akkor Voodoo powaa'egy kérdés: az, h deodexed, az mit jelent?
-
zzola
titán
válasz
koxminator #17946 üzenetére
Köszi, megnézem amit írtál...
-
Sógi
addikt
válasz
koxminator #17590 üzenetére
Hjaj...Ennyi romot...
Most omegát próbálom, aztán feldobom az MS HD 5.0-át is, meglesem..Ez az omega V31 ígéretesnek tűnik
-
Sógi
addikt
válasz
koxminator #17588 üzenetére
Most dobtam fel a v14-et és ez a második rom, amely jobban kezeli a ramot, a ronan után!
De nem olyan smooth, mint a ronan, sajnos és gyári, de nagyon, kinézetre és alkalmazásokra is, annak ajánlatos, aki szereti a gyárit...Viszont egy pozitív történet, h a TBP-vel lementett appokmat 4.1.1-en gond nélkül vissza lehet állítani az a lementett adatokkal/beállításokkal együtt, lehet már 4.0.4-nél sem volt gond, de eddig én csak az appokat állítottam vissza és újra beállítottam őket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest