- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
p06
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudom ellenőrizni, hogy független e a telefon anélkül, hogy másik szolgáltató sim kártyáját tennék bele?
Előre is köszönöm!
-
p06
senior tag
válasz
kelzsoca #82741 üzenetére
Köszönöm! Akkor hagyom a gyárit.
Poweramp-ot használok (még az S-nél vettem meg) meg egy közepesen jó AKG fejhallgató + ha lehet akkor Flack. /persze tudom így sem profi sőőt, de amit anno a voodoo sound-al el tudtam érni az hiányzik egy kicsit.
Olvastam, hogy ebben is Wolfson DAC-an és ezért gondoltam hátha van hozzá valami hasonló mint a voodoo-s volt. -
p06
senior tag
Köszönöm!!!
Felraktam ezt a "módot": Enjoy Better Audio Quality on Galaxy S3 & S4 with MegaBassBeats Mod
Annak ellenér, hogy nincs root jogosultság a telefonom felment és működik is, úgyhogy marad ez egy ideig .
-
p06
senior tag
válasz
havri1 #82736 üzenetére
Hali,
Igazából nagyobb gond nincs, csak tegnap nézegettem, hogy az I9000-es hez hasonlóan erre is létezik hangzás javító mint anno ott a Voodoo sound igazából erre lennék kíváncsi, mert ott nagyon tetszett.
A másik, hogy sokat fogyaszt de erre remélem elég volt a factory reset (bár nem vagyok benne biztos)
Köszi!
-
p06
senior tag
Sziasztok!
Gyári T-s 4.3-as ROM-hoz (szó szerint) milyen Kernelt ajánlotok? Nagyon nem vagyok képben most S3-hoz (I9300 nem LTE) melyik a legjobb. (Hangzás+fogyasztás miatt kellene)
Előre is köszönöm!
-
p06
senior tag
Sziasztok!
A 3,5-es csatlakozóm valószínűleg kezd tönkremenni (forgatom a fülhallgató csatlakozást akkor a hang szakadozgat..., az autó csatlakozójával meg nincs "stereo" csak az egyik oldalon szól).
Lassan (nyáron) lesz 2 éves, szerintetek a garanciális szerviz játszik még vagy azt mondják, hogy bocsi ez nem a mi hibánk, erre nincs garancia........
Előre is köszönöm!
-
p06
senior tag
válasz
Zsolaf #33483 üzenetére
Igen az is volt már, battery stat wipe is + 0-ra merítés és 100%-ra töltés. De egyszerűen ha használom akkor nem tölt. Ez abból is látszik, hogy ilyenkor maga a töltőfej se melegszik.
(A képen a kis tőrés a végén azért van mert töltőt cseréltem, de ott sem lett sokkal jobb a helyzet, tehát az nem hiszem, hogy hibás)
Múltkor beakadhatott valami, elég sokszor volt ébren a telefon, és egész este alatt kb 30%-ot töltött. De ez csak a 4.1.2-óta van.
-
p06
senior tag
Sziasztok!
Van megoldás már arra, hogy a gyári T-s rom (4.1.2) töltésközben ne merüljön ha használom?
Mert azért ez durva: KépElőre is köszönöm!
-
p06
senior tag
Pont ma 200 napos és 218 órája megy
Kíváncsi leszek megadja e magát
-
-
p06
senior tag
válasz
modd3r #30845 üzenetére
Akkor nem tudom. Én a héten váltottam 4.0.4-ről 4.1.2-re és nálam határozottan gyorsabb. Nem tudom akkor mi lehet.
amuba: Mondjuk ezt tudnom kellett volna
de teljesen elfelejtettem.
De a lényeg tényleg megy és jó is. Még egyszer köszi!!
A másik + a JB-vel kapcsolatban, mintha jobban bírná az aksi is, jó lett ez.
-
p06
senior tag
válasz
modd3r #30839 üzenetére
Task Manager van feltelepítve? Vagy milyen gyakorisággal törlőd a RAM-ot?
Mert pl. én csak este szoktam "RAM törlést" csinálni és piszok gyors a rendszer.amuba: köszi a múltkori tanácsot! Kivettem az aksit vártam egy kicsit és miután visszatettem közel 40%-ot esett a töltöttség
Ilyet anno az S csinált cyanogen alatt
. De most már jó, köszi
-
p06
senior tag
Sziasztok
JB alatt lassabban tölt hálózatról a telefon? kb. 2-3 órája van fenn a töltőn és kb 30%-ot töltött, ami az LH1-hez képest elég gyenge.
Köszi!
-
p06
senior tag
válasz
norbert0929 #30052 üzenetére
Hát több pénzt rajuk költeni
De ahogy nézem nem csak a T- Hungary a szánalmas hanem maga a T...
-
p06
senior tag
Ezt nem hiszem el:
21 Jan 07:10:26 Hungary (T-mobile) GT-I9305 I9305XXBLL5
már a 2. frissítés..... Nem baj csak a sima vacak S3-al mi lesz
-
p06
senior tag
-
p06
senior tag
Na meglett az államvizsga mostmár jöhet a T-s JB
.
Amugy kapható már a környéken a gyári nagyobb aksi? Mert az Ebay-en nem láttam..
-
p06
senior tag
válasz
Zsolaf #28438 üzenetére
Könnyen lehet sőőőt.... Csak az is fura, hogy az T-s angolok sem kaptak 4.1.1-et. Ott is volt hőbörgés a facebook-on, és ugyanaz a válasz a T-től csak nem a Samsungot szapulták hanem elismerték, hogy még tesztelik ez volt elvileg 2-3 napja ma meg kiadták. Ezután még szánalmasabb a magyarországi képviselet
-
p06
senior tag
Na talán az jelent valamit a T-s frissítés kapcsán, hogy az angol T most adta ki a 4.1.2 és ott sem volt 4.1.1 talán akkor egy fél hónap és itt is lesz valami.
-
p06
senior tag
Ha kérdeznek akkor se
foleg miutan emeltek a havi dijat anelkul, hogy errol engem mint nagyon kedves ugyfelet nem ertesitettek...
Mondom szerintem meg 1-2 honap es megkapjuk a lengyel 4.1.1-et
. Ha nem a 4.1.2 akkor szegyeljek ossze magukat bar nem hinnem, hogy erdekelne oket ez a dolog, mivel mar megszereztek ...
-
p06
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #27748 üzenetére
kb.
Szerintem is, de csak valamikor szeptember környékén
Biztos ütközik az origo ikon a 4.1-es design pakkal. Így teljesen át kell reformálni az a logot.... -
p06
senior tag
-
p06
senior tag
válasz
ibenny #27319 üzenetére
Számomra ez nem akkora probléma
Persze nem mondom, hogy nem lenne jobb 2gb mert jó lenne, de szerintem ez nem olyan nagy probléma (szerintem), ettől még szépen működik, legalább is a 4.0.4 rendesen működik iT.
.
Ez az én véleményem persze ahogy írtad is, valakinek meg probléma.
+Hát nem tudom mi lehet de 1-2 próba:
-Mobilnet vagy Wifi ?
-Volt factory reset?
-Az első indításnál elfogadta a fiók jelszót és felhsz. nevet?
-Talán ProxyDe nem tudom, ha nem telepítettél még fel mindent és nem állítottál be semmi komolyat, vagyis nem probléma ha újra kell "csinálni" akkor én egy factory resetet csinálnék.
-
p06
senior tag
válasz
Maffia91 #27317 üzenetére
Az Origo a böngésző.
A beállításoknál melyik verziót mutatja? LH1 ? Ha nem akkor ott tudod is frissíteni. Ha letiltod a T-s appokat és a következőket (ami nekem nem kellet)
Allshare Controller, Allshare Play, Árfolyamok, Címkék, DirectShareManager, Felhasználói kézikönyv, Fényképfal, Game Hub, Google+, Hírolvasó, HRS Hotels, Időjárás, iWiW, MCM, Mobilvásárlás, PocketGuide, S Suggest, S Voice, Samsung Apps, Samsung Data Relay, Samsung Push Service, SNS, Utasbiztosítás, Windy weather, Yahoo! finance, Yahoo! finance Daemon, Yahoo! News.
Persze azokat nem amiket használnál.
Nekem így augusztus óta factory reset nélkül, szépen megy max 450Mb a foglalt a ramban (persze ha netezel több), ha pedig nem nézed akkor (én legalább is) nem veszed észre, hogy nagy hátrány lenne az 1Gb. Max néhányszor újratölti a böngészőben az oldalakat..
-
-
p06
senior tag
3-4 órája meg azt, hogy még a teszt szoftvert sem kapták meg a SAMSUNG-tól... most meg már elfogadták de a SAMSUNG nem adta ki... komolytalan egy banda.
Yeffy DJ: bocs, ha sírásnak tűnik, de eléggé bosszantó, hogy kifizettem nem két fillért, és a másik szolgáltató, rendesen adja ki a frissítéseket. Igazából nincs nagy elvárásom csak az alap dolgok legyenek meg, de úgy tünik ennek a kicsi abszolút nem nemzetközi cégnek ez is nehezére esik (kellene egy külföldi igazgató, vagy több vezető az "élre2 talán lenne változás). (legalább dolgozik egy kicsit a kapcsolat tartó osztály is
) . A másik, amekkora szerencsém van rom csere után tuti olyan dolog megy tönkre ami miatt nem tudom vissza állítani, ilyen a szerencsém
-
p06
senior tag
válasz
Zsolaf #26253 üzenetére
Írtam nekik, egy szívhez szóló Email-t ( csatolva egy zsebkendőt ) amiben megemlítettem, hogy a verseny társak kicsit aláznak. + Biztonsági problémák miatti frissítési problémáról, és, hogy hasznos lenne a frissítés mert az javítja ezt.
+Csak rákérdeztem, hogy hivatalos Magyar gyári szoftvert felrakhatok-e gari vesztés nélkülKíváncsi leszek mit írnak
Közben
28 Dec 09:12:33 Hungary GT-I9300 I9300XXELL4 I9300OXFELL1
Gondolom ez a 4.1.2 Alakúl ez csak nem T-mobile
-
p06
senior tag
válasz
penell1234 #26245 üzenetére
Nem azon már a 4.1.2 fut...
Majd rákérdezek, hogy legközelebb a telenort vagy a vodafon-t válasszam e mert akkor valóban megkapok minden telefon mellé járó szolgáltatást az elevenem kevés pénzért. De ugyis a sablon dumát kapom majd, de 1 próbát megér.
-
p06
senior tag
T-mobile elmészte tudod hova....
26 Dec 18:35:43 Hungary (T-mobile) GT-I9305 I9305XXBLL3 I9305TMHBLL3 Uploading
A vacak I9300-al meg nem foglalkoznak, sunyi banda.
Mindenesetre érdekes a dolog.Vagy ennyire jó a 4.0.4 ?
-
p06
senior tag
válasz
toto0569 #25443 üzenetére
Ez is
a T jóvoltából már több hónapja megy gond nélkül ugyanazzal a rendszerrel
Egyébként igen az előzőeknek igazuk volt, ennyi példányból van ez a kevés hibás amit (! cserélnek garanciában nem tudom a többi gyártó mit tenne) akkor még nem nagy probléma....
Lényeg van gyári garancia, a sufni GSM nem tudom mit csinálna, gondolom barmol valamit
De köszi az infót, remélem ez kimarad nálam
-
p06
senior tag
plejik, Yeffy DJ köszönöm!
Ha legyőzött a kíváncsiság akkor rakom is fel
-
p06
senior tag
Na most már több mint 2 hét telt el a független megjelenése OTA, kiváncsi leszek, hogy a héten kiadják e a magentás srácok a JB. Ezután már tényleg a 4.1.2 lenne a fair de gondolom úgyis a sima 4.1.1-et adják ki, ha kiadják ebben az évben
Ezért kérdem mennyire jó és stabil a lengyel 4.1.2 , ha netán kedvem támadna a romolásra.
-
p06
senior tag
válasz
lajki7 #23630 üzenetére
Hát ti tudjátok
mind kettő SuperAmoled csak az S2 az SuperAmoled+ (a + jelentése:hagyományos RGB elrendezésű pixelek). És mind a kettő OLED
A többi betű halmaz valamelyest a felhasznált technológiát takarja, de a nagyrésze 140% Marketing. Mert hogy hangzana, hogy: Az új Galaxy S3 Amoled kijelzővel, lásd szebben a világot. Samsung.....(csak amoled miért nem Szuper
Én így tudom
-
-
p06
senior tag
válasz
-Maci- #23576 üzenetére
Hát úgy vettem, észre, hogy csak amikor érzékel akkor olvas, persze azt is érzékeli, hogyha elveszed, de azok a programok amiket én próbáltam azok csak akkor hajtottak végre valami utasítást amikor oda érintettem a kártyát. Viszont valóban az olvasó programok egy része úgy működnek mint amire te szeretnéd használni, de ,hogy a beállításokat így kezelje olyan programmal én nem találkoztam, de azért lehet van ilyen.
Meglehetne valósítani, egy olyan programmal ami mondjuk másodpercenként ellenőrizné (vagy más időközönként), hogy az a kártya ott van e vagy sem. Lehet létezik ilyen, én még nem találkoztam vele.
-
p06
senior tag
válasz
-Maci- #23572 üzenetére
Hát ilyennel még nem találkoztam, mindig érintésre aktiválódnak ezek, pedig próbáltam sok ilyen programot, mert ez a szakdolgozat témám
.
Amúgy ha folyamatosan ott tartanád a címkét és azt várnád el, hogy folyamatos legyen a kommunikáció akkor szépen megenné az aksit, hiába kicsi de akkor is van teljesítmény leadás.
-
p06
senior tag
válasz
Alma123 #23356 üzenetére
Hát a sávosodás a nem RGB elrendezés miatt, nem pedig a technologia miatt van. A többi meg szerintem teljesen szubjektív, (nállam pl. , hogy a színhelyesség nem 100% de igen közel van az nem számít mert ha fotózom akkor sem a NatGeo-nak fotózok és nem is ezen végzem az utómunkát és hát a szürke hétköznapokat legalább ez tőrje meg
)
Az LG tv-je gyakorlatilag egy LCD tv OLED megvilágítással (és azért a válaszidőben és egyébb tulajdonságokban közel sem olyan jó mint egy "Led"). De ahogy néztem ott sem minden pixel mögött van tehát van benne egy kis ferdítés. Nem a szubpixelekkel (vagyis azzal de nem teljesen így) van probléma, hanem azzal, hogy természetes anyagokat használnak fel amik öregednek és a sok világitásaban egyre jobban elkopnak. Én így tudom...
-
p06
senior tag
válasz
Alma123 #23347 üzenetére
Azt kösz nem.
Nekem ez így jó ahogy van, csak ha tudnának valamit tenni a beégés ellen (amit nem hiszek mivel Organikus a dolog) akkor az jó lenne. Bár már az S-em jó 2+ éves és nem égett még be, tehát annyira nem zavaró. Csak jó lenne.
(#23342) amuba: csak akkor meg gondolom jobban karcolódik, de csak megoldják a srácok ott koreában
-
p06
senior tag
válasz
South Velen #22846 üzenetére
Hova ?
Mert a lengyelek megint kaptak valami ismeretlen nevű vackot (LKC)
-
p06
senior tag
válasz
South Velen #22011 üzenetére
Igen de azt tényleg javították a 4.0.4-el ha jól tudom
-
p06
senior tag
válasz
Zsolaf #21913 üzenetére
Hát igen, csak kedvelem az ilyen látásmódot ha nekünk itthon valami probléma van akkor tuti, hogy a nagy cég a vacak nem az itthoni részleg mert az tuti tökéletes. Ez sajnos nem csak ennél a gyártónál, szolgáltatónál van így, sok esetben az itthoni hozzáállás nagyon nagyon durva... Amikor viszed garanciára akkor még a szerelő flegma és ideges, hogy megint dolgozni kell, és ha nem típus hiba akkor meg nagy ívben le vagy, és sajnos ott vágnak át ahol tudnak
DE TISZTELET A KIVÉTELNEK -
p06
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #21900 üzenetére
Ez nem hinném, hogy a SAMSUNG hibája lehet.... inkább ITTHON keresném az okokat.
Vagyis miért sikerült kiadni a Telenor - Vodafone párost..
Biztos még nem olyan tökéletesek az új romok mint az ország és ezért nem hajlandóak (lustaság) kiadni azt..
-
p06
senior tag
válasz
Intel q8200 #20524 üzenetére
Szia
Mit ad a tárcsázóba a *#1234#-re?
Azóta újraindítottad?
-
p06
senior tag
válasz
Leonardo91 #20268 üzenetére
Logikusan ezek után igen arra számítottunk, de a lényeg logikát nem szabad ebben az esetben keresni
gyuri81: [link] én igen
-
p06
senior tag
válasz
Leonardo91 #20264 üzenetére
Már fenn van: [link]
-
p06
senior tag
válasz
gyuri2008 #20229 üzenetére
Hát ez elég autó specifikus dolog, csak gondolj bele 130-al mész egy 1.2-es Benzinessel vagy egy 2.0 Dízellel..
Ilyen programot nem láttam
(Megnézed a gyári fogyasztás értékét hozzá adsz +2-3 litert teletankolsz megvan mennyi üzemanyagod van az autóban, kiszámolod kb.ra a megtehető kilométert és izgulsz amikor eléred az a kilométer számot
)
-
p06
senior tag
Na az SII is 4.1.2 ot kap akkor mar mi is
-
p06
senior tag
válasz
maxim01 #19515 üzenetére
Az oké, engem is zavar, hogy én is fizettem ugyanúgy értem mint egy német vagy angol vagy egy pingvin és még sincs JB. Lehet tartalmazott olyan magyar nyelvet zavaró dolgokat is ami a 4.1.2-ben javítottak bár ebben nagyon nem hiszek, mindegy jöjjön a 4.1.2 mondjuk a héten
aztán nem szóltam semmit
,
Ha már 3-4 hónapja sikeresen szenvedek a 4.0.4-el akkor ennyit még kibírok.
-
p06
senior tag
OFF Ha a mi JB sírásunk a durva akkor nézzétek meg a Lumnia920-as topikot
OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest