Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
horseface77
tag
Jó estét mindenkinek! A telefonom másfél éve lett vásárolva Ausztriában és Média Markt-os számla van hozzá állítólag ez szolgál garanciaként is. Azt nem tudom viszont, hogy ebben az esetben mennyi gariidő van a készüléken illetve lehet e Samsung márkaszervízbe vinni? Prémium garj nyílván nem játszik mert nem hazai vétel. Az infókat köszönöm.
-
horseface77
tag
Üdv! Négyfájlos stock 4.3 van a telefonomon googy kernellel. Az érintőgombok világítását hiába állítom bármire akkor is folyamatosan világítanak. Mi lehet ez? Köszönöm.
-
-
horseface77
tag
válasz
koxminator #45970 üzenetére
Szia. Egy hete hajtom, nem sikerült benne hibát találnom. Ami nagyon fontos, eddig nem lassúlt be mint sok főzőtt rom egy idő után. Atomstabil, pedig én hajtom rendesen. Igaz, hogy no-wipe rom, de én a tiszta telepítés híve vagyok úgyhogy fullwipe után raktam fel. Eddigi legjobb.
-
horseface77
tag
válasz
apaszka #33851 üzenetére
Jobb reggelt! Küzdelmesen indul a mai nap. Tesztelem ezt az új lightforce romot. Rendesen ki van pucolva gyors meg minden egyedül a jkay-t nem tudom felizzadni rá. Framework fent van amikor telepíteni az apk-t azt mondja nincs elég hely, ami nyilvánvalóan hülyeség. Ha valakinek van ötlete megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest