- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
znagy69
őstag
válasz
GrooveHero #23967 üzenetére
Én sem bántam meg a váltást. (S2)
-
gyuri2008
veterán
válasz
GrooveHero #23967 üzenetére
Nem bánod meg
-
Bilux
veterán
válasz
GrooveHero #23944 üzenetére
igen
-
törölt tag
válasz
GrooveHero #23829 üzenetére
Ezért is jegyeztem meg,hogy nem zavar!
-
South Velen
addikt
válasz
GrooveHero #23823 üzenetére
A recovery azonnal megnézhető. 3 gomb azt' kész.
Simán ki is lehet belőle lépni, semmi bonyolult nincsen benne. -
törölt tag
válasz
GrooveHero #23825 üzenetére
Az biztos,hogy sok embernek nem apró pénz az S3 ára,de akkor miért ezen a fórumon vagy,na persze nem mintha zavarna
És ha teszem azt eladó sorba kerülne a makulátlan S3-am,érdekelne? -
spawn21
veterán
válasz
Egész végig rosz helyre írtál?
-
törölt tag
válasz
Te S2 akarsz venni?
-
South Velen
addikt
válasz
GrooveHero #23821 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbb recovery-ben megnézni -a gyári recovery rögtön kiírja, amint belépsz-, de ez a program is elárulja.
-
pepito46
csendes tag
válasz
GrooveHero #23704 üzenetére
Köszi a segítséget, úgy néz ki megoldódott a probléma!
Neked is köszi a választ realmadrid!
-
Piwi
veterán
válasz
GrooveHero #23704 üzenetére
ilyesmit nem szabad írni mert megköveznek a gyúrósok
-
fuximaxi
senior tag
válasz
GrooveHero #23376 üzenetére
Úgy gondoltam emlékszel a korábbi hozzászólásaidra is. Tegnapi nap folyamán beesel a topicba egy vaterás hirdetéssel, hogy mekkora lehúzás, akkor sem vennéd meg, ha lenne pénzed stb. Majd valamivel később közlöd, hogy kedved támadt trollkodni, és majd te megmented a világot az ilyen eladóktól. A legnagyobb baj ebben az egészben annyi volt, hogy a hirdetésben alapvetően semmi kivetni való nem volt. Valaki el akarja adni a készüléket, és ehhez egy igen részletes leírást is társított. Ha nem olvastad el a hirdetés szövegét csak részben, majd véleményt alkottál az igen szomorú, ha elolvastad és utána sikerült ezt a következtetést levonnod, az még szomorúbb.
Arra próbáltam célozni az egésszel, hogy előbb tapasztalj és utána alkoss véleményt. Köszi
-
Gizmo94
veterán
válasz
GrooveHero #23365 üzenetére
Ez csak egy kósza érzés volt néhányunknál, emiatt ne vágj eret..
Másrészről, ha te "poénkodsz", veled is fognak.. Ez evidencia... A megoldás pedig amúgy is egyszerű lesz. Két dolgot veszel: SIII-at, arcból vissza és problem solved.
mycso LOL
-
Gizmo94
veterán
válasz
GrooveHero #23359 üzenetére
Szívesen segítek neked is, ha tudok, mint bárkinek ebben a topikban. Nos, ha nem érted, arra próbált utalni a kolléga, hogy sokkal kisebb arc is elég lesz az SIII topikban SIII nélkül..
-
fuximaxi
senior tag
válasz
GrooveHero #23280 üzenetére
Nagyon szépen köszönjük, hogy szabadidődet nem sajnálva és energiát nem kímélve ide jársz trollkodni.
Szép dolgok az álmok, de ahhoz, hogy valóra váljanak nem csak beszélni kell róla, hanem tenni is érte.
Kérlek oszd meg tapasztalataidat a tokról és úgy általában a készülékről
Na peace
-
Zsolaf
addikt
válasz
GrooveHero #23313 üzenetére
Igen, de a szélvédőt védi erősen
nekem is van mondjuk nem mindig van fent csak akkor ha olyan helyre megyek. Azért nem árt ha van egy ilyen is ha kell.
-
-
lajki7
senior tag
válasz
GrooveHero #23280 üzenetére
Jah!! Amit elfelejtettem. Mediamarkban 4ezer penz...ebayen szallitassal egyutt ennyi.. szerinted hol eri meg ezt megvasarolni
ebay vagy MM ?
mars kolleganak szolt
-
Yeffy
veterán
válasz
GrooveHero #23237 üzenetére
mondjuk ezt nem is figyeltem...
passz. nem tudom...szerk.: én is így vagyok vele. ilyen kaliberű telót nagyon max megbízható ismerőstől, de inkább ofisöl boltból/szolgáltatótól...
-
Gizmo94
veterán
válasz
GrooveHero #23234 üzenetére
Más az ha segítesz neki, vagy helyreigazítod, de te trollkodást emlegettél, illetve mást kértél volna fel erre. Jahh, nem vagyunk .
Egyelőre olyanok okosítanak itt, akiknek csoda, hogy a JB fejlettebb mint az ICS, holott ez már kb. lassan két hónapja egyértelműen kiderült a nem kies fanatikusok számára.. Igaz, egy újszülöttnek....
Hát segíts az embereknek, légy káosz kapitány és állj ki az igazságért.
Másrészről olyan dolgot írt, ami nem lehúzás, hanem amúgyis egyértelműen faszság annak a számára aki megveszi, nem egy döntő tényező,mert szoftverhiba esetén a szomszéd pistike is megflesseli neki, nyilván nem garis dolog.
Ez szerintem nem egy átbaszós hirdetés, de mentsd meg az emberiséget, ha úgy érzed..
-
tucsok.
senior tag
válasz
GrooveHero #23232 üzenetére
valaki már írt neki, olvasd el az utolsó hozzászólást, ma 16. 45 órakor született sántít a dolog. a 4 év garancia sem kutya...
Ez a hirdetés több sebből vérzik.
(#23225) vagyula : A 4.1.2 lengyel rom nagyon jól működik nekem is, kenterbe veri a 4.0.4-et
-
Gizmo94
veterán
válasz
GrooveHero #23232 üzenetére
Remélem,hogy nincs. Ez olyan cigánykodás, hogy ha nem akarsz venni valamit, de valami nem tetszik, és belefikázol a hirdetésbe.. Hülyeségeket irkál részben, ez tény, de nem látszik lehúzósnak az eladó, úgy tűnik a telefon is korrekt, tiszta, papiros. A hárombetűset meg anno amikor árultam az SGS-t, én is beírtam extraként, mert androidra nincs is normális, akkor meg vessen magára a fejlesztője. Amúgyis eléggé sakál egy cég a gyártója.. Nem rossz ajánlat az a telefon, kár basztatni az eladót szerintem...
-
Varszegig
veterán
válasz
GrooveHero #23228 üzenetére
A szép az benne, hogy a full warez IGO-t mint extrát hirdeti
Nem is beszélve a Zagg shieldről, ami már a képeken is szar narancsbőrös. -
fuximaxi
senior tag
válasz
GrooveHero #23228 üzenetére
Elvileg olyanokra lenne, hogy szoftvert frissítenek neked meg ilyesmi. Amúgy az android is tönkre mehet, ettől függetlenül egy nagy átb..... az egész.
update: Megnézve a hirdetést, elég korrektnek tűnik az eladó. Le van írva a két év gyári gari igazolt garanciajeggyel és számlával.+ 2 év szoftver gari. Ettől függetlenül lehet, hogy ő nem ért valamit, de akkor is érdekes.
-
nggabi
félisten
válasz
GrooveHero #23091 üzenetére
nyertem a sapkát, villámjáték volt.
piwi is akart, de ilyen nagy fejre nincs megfelelő méret...
-
vagyula
senior tag
válasz
GrooveHero #23001 üzenetére
Igen, azért lett a javított alverzíószám a 4.2.1
-
nggabi
félisten
válasz
GrooveHero #22938 üzenetére
ha nincs megosztásod akk 0 a letöltési forgalmad. jó vagy, igen
-
nggabi
félisten
válasz
GrooveHero #22932 üzenetére
csak a publikus linkeket tiltják 20 giga forgalom felett és csak 3 napra. ki lehet bírni
-
nggabi
félisten
válasz
GrooveHero #22920 üzenetére
a forgalmat nem mutatja sehol
-
Zsolaf
addikt
válasz
GrooveHero #22917 üzenetére
Konkrétan 0 az szerintem jó
Nem tudom mikor tetted fel, de állítólag havonta méri, nem lehet h az a múlt hónapban volt?
-
RockCNC
őstag
válasz
GrooveHero #22914 üzenetére
Beállítások/adathasználat
-
Zsolaf
addikt
válasz
GrooveHero #22914 üzenetére
Azt Én sem tudom, de gondolom a dropbox-on belül
megnézem
szerk: belépsz a weben és ott settings/account info és alatta Shared files bytes
-
brp88k
tag
válasz
GrooveHero #22828 üzenetére
Köszönöm!
-
Sógi
addikt
válasz
GrooveHero #22779 üzenetére
Igen, én voltam az első, de még gondolkodom rajta és lehet átadom neked a lehetőséget, de mindenféleképpen ő neki kell elsősorban döntenie
Most már ideje lenne venned egyet!(#22780) MunezXBK: Miből gondolod, h nem tetszene? GG "finomsága, kellemes érintése" után?
Sokan írták régebben, h nem is érezni, h rajta van, remélem nem arra gondoltak, h nem is látni -
Yeffy
veterán
válasz
GrooveHero #22757 üzenetére
nem, nem te fogalmaztál erősen, mindig akad egy-két ilyen idióta majom, aki nem bír egy hangyafsznyit visszaolvasni, inkább "lyally, segíccsetek' má' " üzemmódban ír...
szal simán elhiszem, h van, aki így fogalmazott...Gizmo tesó: helyes, helyes, ne is
Sógi: jaja, egyértelmű
sokat segített nem is olyan rég, korrekt tag, elismerésem.hiányozna a fórumból egy ilyen segítő a sok JB meg bolti gari meg fólia-sírás közepette...
-
spawn21
veterán
válasz
GrooveHero #22747 üzenetére
Szerinted ha benne lesz az első hsz-ben, akkor nem fognak kérdezni?
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #22730 üzenetére
OMG mittalááátam
jajdeszéép
[link] lap közepén a sok telefon egymás mellé rakva, na ott a kék telefonon zöld tok váóóó
-
vagyula
senior tag
válasz
GrooveHero #22730 üzenetére
Köszi, a color series infinity whiteja tuti lenne.A többi nem tetszik
Miuit használók?
A legutóbbi(11.30) miuiandroidost felrakta valaki? Nálam sod-ot kap, értesítésnél kifagy,meg hasonló nyalánkságok. -
kungzi
veterán
válasz
GrooveHero #22687 üzenetére
Tessék itt van! Első link!
-
South Velen
addikt
válasz
GrooveHero #22662 üzenetére
Áh, én már rájöttem, hogy Samsung slim coverrel sem tudom elviselni, pedig annál aztán nem létezik véknyabb. Egyik telefonnál se éreztem ennyire, hogy elcsúfítja akármilyen tok. Dehát ugye kell rá, mert brutálisan kényes.
-
GrooveHero
addikt
válasz
hopp, ez le is maradt. Ingyé szállíccsák
és amúgy az Varszegig akart lenni, bocsi
-
lajki7
senior tag
válasz
egész fasza toknak tünik
-
Brodus
csendes tag
válasz
GrooveHero #22650 üzenetére
Hát én nem vagyok ennyire színes egyéniség
Én kicsit vissza fogottabb tokot keresek
Varszegig: Köszönöm
-
Icetee
aktív tag
válasz
GrooveHero #22655 üzenetére
Biztos nem olyan kényelmes a használata. Ez a rossz az ilyen tokokban, hogy elveszi a telefon szépségét.
Én kéket vettem és gyönyörűű ha rátennék egy ilyen tokot akkor alig látszana belőle valamiAz aksi viszont tényleg nagyon karcsú, 1 órát nyomogattam feltöltés után (mondjuk ment a wifi), fényerő automatikusan (elég halványan) és már 84%-on volt a végén. De r*hadt gyors!!
Legalább is a Defy+ után
-
Icetee
aktív tag
válasz
GrooveHero #22650 üzenetére
Ez kilóg kicsit a kijelző elég is?
Mert láttam vannak olyan gumi/szilikon tokok amik képről úgy néztek ki. Annak talán az az előnye, hogy ha leesik és a kijelzővel lefelé zuhanna, akkor nem az találkozik egyből a földdel, hanem a tok talán felfogja az ütés erejének nagy részét.Apropó, ejtette már le valaki a telefont? Ha igen milyen sérülés lett rajta?
-
spawn21
veterán
válasz
GrooveHero #22602 üzenetére
Szakács vagyok, az majdnem pék :d
De ha valamelyik vendég pampog leverek neki egy sallert a noteal
-
spawn21
veterán
válasz
GrooveHero #22588 üzenetére
Bocsáss meg Groove
Telefonról rühellek írni, na majd note-ról
fl0werstar: imádom a telefonom, mert tényleg jó. Nem tudok belekötni. Maximum a fényerejébe.
-
spawn21
veterán
válasz
GrooveHero #22476 üzenetére
Ahhoz amihez ennyi minden van biztosan occó
Kb 500 ezer ft-ban vagyok idén a telefonokban. Sok mindenre rájöttem közben.
-
p2pp
őstag
válasz
GrooveHero #22361 üzenetére
Saját Samsung HMX-H300 FullHd kamerával felvett felvétel
-
Zsolaf
addikt
válasz
GrooveHero #22361 üzenetére
Gondolom a telefon kamerájával
(#22360) p2pp: ha kártyán van a fájl próbáld meg másik memóriába tenni.
-
tragabi
tag
válasz
GrooveHero #22319 üzenetére
Tudathasadás :-)
-
Zol77
aktív tag
válasz
GrooveHero #22316 üzenetére
tényleg kérdezted. válaszoltam is. nem fogok újra.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
GrooveHero #22258 üzenetére
Ezért is soroltam fel azokat a lehetőségeket, ahol biztosan azt kapod a pénzedért, amit elvársz. Sajnos ennek meg van az ára. Vannak akik nem annyira pofátlanul csalnak adót, mint a gsm boltok ezért náluk drágább.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
GrooveHero #22245 üzenetére
Módosítható, de ha ennyire parázol, hogy átvágnak, vegyél edigitalban vagy mediamarkt vagy szolgáltató és akkor biztosan nem leszel átverve. Kicsit paratojás vagy
-
Zol77
aktív tag
válasz
GrooveHero #22225 üzenetére
nem,nem náluk vettem,mert ők péntekre ígérték a feketét,mármint,hogy akkor tudják feladni.
Nekem meg péntekre jött meg,és a b-tel -től vettem. A doboz is bontatlan volt,le volt ragasztva mind a két oldala a samsungos matricával,a garancialevélre pedig ugyanaz ráragasztva ami a doboz oldalán,valamint kitöltve,lebélyegezve,rátűzve a számlára. -
zola-
őstag
válasz
GrooveHero #22225 üzenetére
Emberek! Az MM tele van fekete s3-al.
-
spawn21
veterán
válasz
GrooveHero #22223 üzenetére
akkor gyorsan változik a piac
-
spawn21
veterán
válasz
GrooveHero #22221 üzenetére
ne aggódj ezt én is ismerem.
Békés megyei vagyok, olyan családból, ahol volt olyan nap, hogy kenyér sem volt.
4-en 60-70 ezer ft-ból kellett kijönnünk.Feketére nincs itthon gyári garancia.
-
spawn21
veterán
válasz
GrooveHero #22199 üzenetére
a fóliából ítélve használták. De ha számla van róla és gyárilag független samu garangiácal. MI lenne ebben gyanus?
-
Kokzor
aktív tag
válasz
GrooveHero #22213 üzenetére
Akkor nem is érdemes foglalkozni vele, az a pár 1000 forint plusz meg igazán megéri egy vadi új cuccért.
-
Kokzor
aktív tag
válasz
GrooveHero #22199 üzenetére
Szerintem nincs benne semmi gyanús, megunta (vagy nem tetszett neki) és kész. Ezen az áron meg ugye nem bukik sokat rajta, mert gsm-nél max. 7000-rel drágább mint amennyit kér érte.
-
Varszegig
veterán
válasz
GrooveHero #22069 üzenetére
Sehol, azt nem hozták be hivatalosan.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
GrooveHero #22069 üzenetére
Meguntad várni kell a Nexus-4-re?
-
poli27
veterán
válasz
GrooveHero #22001 üzenetére
de ha van egy vastag aranyláncod :
akkor felrakod rá a karabinerrel,azt nem esik le nem?
-
RockCNC
őstag
válasz
GrooveHero #21739 üzenetére
Nem eredeti!!
Az előlapon nincs Samsung felirat.
A hátlapot lehet cserélni pár ezer forintért
A piac tele van hasonló utánzattal.
[link] -
No.01
addikt
válasz
GrooveHero #21743 üzenetére
Nekem ez meg mindig nem jott le, h pontosan micsoda...
-
lafaty80
addikt
válasz
GrooveHero #21746 üzenetére
Legyen igazad, de fura a képek minősége is, tipikus átverős hirdetésnek indul nálam így elsőre
De tévedjek
"Ár fix BeszámítOK de csak ár alatt..." majd alatta: ár: megegyezés szerint
-
lafaty80
addikt
válasz
GrooveHero #21743 üzenetére
Ne szívassatok már, már a hsz képeken is látszik, hogy egy sima s3 van valami "tégla" tokba rakva.... ez egy sima s3+tégla tok. El ne higyjetek már mindent
-
Laraxior
titán
válasz
GrooveHero #21739 üzenetére
Uhh..érdekes kütyü... postán nem vállalnám be, de személyesen lehet megnézném. Bár már nagyon megbarátkoztam ezzel a lekerekített formával, jobban is tetszik, mint az S2 anno
(#21740) koxminator: Lejött, de még várom a szervíz hívását, addig nem nagyon akarok hozzányúlni a telefonhoz, miután 8 órás kínlódás után végre gyári állapotba hoztuk a topik tagjaival
-
spawn21
veterán
válasz
GrooveHero #21716 üzenetére
Most komolyan ebbe kötsz bele?
-
Koczó93
őstag
válasz
GrooveHero #21501 üzenetére
A legegyszerűbb ha beírod a tárcsázóba: *#1234#
-
kiskutya0
tag
válasz
GrooveHero #21616 üzenetére
Ha ennyire rezelsz, miért kínálod? Aki akarja, megtalálja.
-
Varszegig
veterán
válasz
GrooveHero #21622 üzenetére
Ilyen esetben jobb önként kérni, mert ha észreveszik, akkor tényleg büntit fogsz kapni. De nekem mind1, ez csak az én véleményem.
-
sanyirigo
senior tag
válasz
GrooveHero #21622 üzenetére
Hivatkozz az én nevemre, és akkor nem lesz gond
(nekem töltesz fel valami hivatalosat)
-
maxim01
aktív tag
válasz
GrooveHero #21607 üzenetére
A hiányzó dolgokat honnan lehet hozzá megszerezni?
-
highness
tag
válasz
GrooveHero #21607 üzenetére
Igazi IGO dealer lettél.
-
gyuri2008
veterán
válasz
GrooveHero #21592 üzenetére
Én is megkaphatnám
-
RaveForce
veterán
válasz
GrooveHero #21589 üzenetére
nekem is jöhet
-
Varszegig
veterán
válasz
GrooveHero #21501 üzenetére
Bemész recoverybe, aztán ott kiírja (ha jól emlékszem a gyári is). Ez szerintem a leggyorsabb.
-
törölt tag
válasz
GrooveHero #21424 üzenetére
Fentebb írtam,Magyar nyelvű Samsung garancia papírt kaptam,2 év garival,áfás számlával,a vonalkódos imei számos matricával leragasztva,és természetesen gyári független.
Tökéletesen hibátlanul működik,az enyém XEF(francia) kódos,ezért már néhány hete rendesen frissítette magát a JB-re.
Mielőtt még kérdeznéd,ez ugyanazt a 2 éves garanciát jelenti,2 hónappal meghosszabbítva,mint ha XEH kódos lenne,csak azért mondom,mert utána jártam a Samsungnál. -
törölt tag
válasz
GrooveHero #21421 üzenetére
Na látod,ezt kell megkérdezned,én kéket vettem anno tőlük,ahhoz 2 éves Samsung garanciát adtak.
-
törölt tag
válasz
GrooveHero #21417 üzenetére
Hiszen ott van a kínálatban!
-
törölt tag
válasz
GrooveHero #21414 üzenetére
Ennyiért kapsz itt [link] is,2 éves Samsung garanciával,leragasztott bontatlan dobozban.
-
kungzi
veterán
válasz
GrooveHero #21414 üzenetére
-
spawn21
veterán
válasz
GrooveHero #21272 üzenetére
Csak egy csecse hátlap kell és nem fog csúszni.
Ha nincs rajta tok, akkor nekem egy kevlár hátlap van rajta. Nagyon jó, és nem csúszik.
-
törölt tag
válasz
GrooveHero #21144 üzenetére
Koràbban kérdezted, hogy csúszik-e. Nos nekem elég kicsi a kezem, és eleinte nehezen boldogultam. Fõleg azért, foramód, mert elég tepsiszerü a telefon. Aztàn a fém hàtlap (14 dolcsi ebayröl)pikk-pakk megoldotta ezt, mivel nehezebb lett a telefon, így jobban ül a tenyeremen, akkoris ha egy kézzel tapicskolom és nem tudom rendesen kitàmasztani. És vastagabb is lett picit, ami nemtom, miért jo.
De a lényeg hogy így nem csúszik, a tõkesúly miatt. Ja, és àllatul néz ki.
Nem reklàm, de nekem tényleg megoldotta a problémàm.
-
lajki7
senior tag
válasz
GrooveHero #21186 üzenetére
Nagyon ritka olcso bolt
Én akitöl vettem újonnan az itt vette
Persze nem ennyiért
-
highness
tag
válasz
GrooveHero #21210 üzenetére
Nem fogod megbánni, nagyon korrekt bolt szerintem. Áfás számlát kapsz, hivatalosan kitöltött garijeggyel. A kapcsolatot felveszik hamar az ügyféllel. Az is jól jött, hogy pick-pack ponton ingyen átvehettem itt Miskolcon a
magyar XEH PC-s telefont minden tartozékkal. -
highness
tag
válasz
Én a Nextel-nél vettem 2 év gyártói garanciával, kék színben.
-
kisninja
őstag
válasz
GrooveHero #21203 üzenetére
Kizárva sajnos 2év hűséghez adják... legalábbis nálam. Webshopon -10% volt a vételárból.
Legkisebb Mozaik csomag havi 3200ft +142ft Tmob csekk adó + a havi-törlesztő ami 12x X ft -
No.01
addikt
válasz
GrooveHero #21177 üzenetére
Nem! Ez direkt "szaraz" folia nem is lehet nedvesen felrakni. Nem tartom magamat kulonosebb kezugyseggel rendelkezo emberenek, sot... de ezt olyan siman felraktam, h ennel egyszerubb nemigen lehetne.
Termeszetesen kis elokeszulet kell. (gondosan letorolni/zsirmenetsiteni a kijelzot, utbol mindent elpakolni es 5 perc nyugalom)
Nem kell tole felni tenyleg nem bonyolult annak ellenere, h enis tartottam a curve resztol de a mellekelt "Squeegee-vel" konnyen kisimithato az esetlegesen ott maradt bubik, de ha figyelsz ra a felrakasnal (TILOS kapodni!) akkor nem lesz gond. -
Yeffy
veterán
válasz
tré
-
lkasza
csendes tag
válasz
GrooveHero #21190 üzenetére
Miért nem veszed szolgáltatónál? Ha előfizetésed van kedvezménnyel kapod.
-
kisninja
őstag
válasz
T-mob kamatmentes hitelre (miért ne ha van ilyen.)
-
poli27
veterán
válasz
GrooveHero #21190 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest