-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
Az arcfelismerő mindennél gyorsabb, gyakorlatilag sosem láttam lockscreent. Az íriszfelismerő tud másodpercekig szöszölni, arra az a megoldás, hogy először rá kell nézni a telefonra, aztán megnyomni a gombot. Ha a feloldás pillanatában nem lát egyből szemet, el tud szöszölni egy darabig. Dunno Y.
-
Mr.Silkó
veterán
Mivel törés miatt javíttattad az elmondottak alapján a telefonod, ezért szerintem az ujjlenyomat-olvasó hibájával már a biztosító szinte kizárt, hogy foglalkozni fog. A többire pedig legpontosabban egy Samsung szervizben kaphatsz választ. Gondolom az ujjlenyomatok újbóli hozzáadása nem segített, így inkább valami hardveres gond lehet az érzékelővel.
-
sgeza
veterán
Semmiképp ne hagyd annyiban! Ha nem adnak megfelelő papírt, mondván ők javítják, akkor - amennyiben a hétfői nap még benne van a garanciális időben - kötelességük javítani!
Egyébként pedig ha nem akarják, kérjél tőlük erről egy jegyzőkönyvet, amivel mehetsz a fogyasztóvédelemhez!
Ha ennek van egyébként írásos nyoma, az mindenképp jó lehet: például jelezd emailen a problémát, így a válaszlevél is már egy írásos bizonyíték szerintem! -
Tomiii258
tag
Románia az EU tagja, így az 1 éves Samsung EU gari él minden EU országban, nálunk is.
Hétfőn a gari utolsó napján vissza kell menni a Samsunghoz ütni náluk az asztalt, panaszkönyvet kérni (vagy ami van), hogy legyen nyoma, aztán ha továbbra se csinálják meg, akkor menni tovább (fogy.véd stb).
80ezret megér szerintem egy ilyen asztalborítás.Probléma csak akkor lehet, ha nincsenek meg nálad az EU-gari feltételeként szabott papírok (számla IMEI-kóddal, garifüzet a dobozból, vagy mittomén, nem tudom pontosan, hogy mi kell, de talán ezek), mert azokat nem kaptad meg a GSMpalotától.
-
szubrutin
aktív tag
Ilyen rohadt troger bandat... de teged se nagyon ertelek, hogyha igy megszivattak, hogy fogyasztovedelem kellett, minek alltal veluk szoba ujra... en nagyon kivernem a balhet, hogy nem eus telot adtak el, es nem akarjak gariba javitani, ebbol megint fogyasztovedelem lesz..
-
Mr.Silkó
veterán
Ha garanciális a mobil és zavar téged a dolog, akkor vidd el szervizbe, ingyen cserélik a kijelzőt. Persze ahhoz EU piacosnak kell lennie a készüléknek, mert közben látom, hogy GSM boltból származik. Azt semmiképp ne hagyd, hogy a GSM bolt kókányoljon össze valamit, max az a járható út az ő részükről, ha beküldik a Samsunghoz a telefonodat. De a legjobb az, ha garipapírral és számlával együtt te magad viszed be egy Samsung Store-ba vagy hivatalos Samsung szervizbe.
-
Tomiii258
tag
Ebben az akku-használatban nekem több dolog sem stimmel.
Először is a kijelző 2:19 alatt elvitt 19%-ot? Mégis hogy? Valami fehér képet néztél végig napsütésben?
Nálam most pl 3:41 alatt 15%-ot fogyasztott a kijelző, igaz, hogy kb 90%-ban irodában/otthon beltérben.
Automata fényerőt remélem használsz, jó cucc, mert este/sötétben nem égeti ki a szemed.Aztán messenger, nálad 3 perc alatt 6%-ot evett, azt megint hogyan? Nálam 1:28 alatt 3%-ot evett.
Android rendszer nekem 2 nap után evett 4%-ot, nálad 5 óra alatt 7%-ot.
A Chrome se az igazi, nálam a gyári böngésző 36 perc alatt 1%-ot fogyasztott, nálad a Chrome 58perc alatt szintén 7%-ot.
Nekem sima S8-am van, sötét témát használok (nem is a takarékoskodás miatt,hanem mert egyszerűen ez sokkal komolyabb, mint valami csilli-villi) és rohadt mód elégedett vagyok az üzemidővel.
-
thamasz
senior tag
Ilyen autós tartót használok
még Z5-nek vettem, de univerzális és így az S8-nak is jó -
bajnokpityu
félisten
ezzel mi lett?
azért érdekes a dolog, mert újabban azt olvasom csomó webshopnál, hogy ha cég veszi a készüléket, akkor nincs 14 nap elállás. Nem lehet, h nálad is ez volt a probléma? a palota ált. feltételeiben nem találtam erre utalást.másik érdekes dolog, hogy perpillanat csak náluk látok gsm-es áron 24 hónapos garit. és a cégük se fél éve lett bejegyezve, szóval elméletben korrektebb hozzáállást várnék.
-
-
BalaG
aktív tag
Nekem raktak rá még az elején egy hasonló fóliát 4 rongy volt és ahogy rátettem bármilyen tokot feltolta pupos lett, elvált .. és kuka.. leszedtem
(most én is ezzel szenvedek milyen "kombot" állítsak össze)
Mans20:
Magat a home gombot nemlehet kikapcsolni max rootolt telon, szerintem!
A fényét tudod kikapcsolni meg az érzékenységet állítani ,mas nagyon nem lehet vele micsinálni...
lasse001
Majd írd meg pliz hogy milyen és hogy a tokok jol elvannak e vele nem nyomja e fel!
-
Ateszpapa
addikt
Talán itt érdeklődj, hátha tudnak segíteni.
-
ShadowLac
addikt
mindenképpen írásban / email ahogy a törvény előírja 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól. Meg se kel indokolnod !!!!! Ezt tudja a bolt is, csak próbálkoznak.Neked nem kel belátással lenni a rájuk maradó telefon miatt. Téged ez ne érdekeljen. A pénzedért meg jogod van egy tökéletes telefonhoz. A bolt hozzáállása nem korrekt. Fenyegesd meg őket hogy feljelented minden létező helyen a céget.
Ők is beleszarnak a te problémádba !!! -
A 14 napos elállás az azt jelenti, hogy el vagy állva a készüléktől.
Pontosabban, nem kell nekik se szervizbe, se sehová küldeni a telefont. 14 napon belül visszaadod, ők meg leteszik a zsét amennyiért vetted és mehetsz haza! Ennyi!
Nincs ilyen, hogy szervizbe küldik, meg majd olcsóbban átveszik. -
SonyNex7
senior tag
-
SonyNex7
senior tag
Remélem egy életre megtanultad hogy egy műszaki terméket amit kapok vagy veszek nem 4 nap múlva csomagolok ki,hanem egyből és ellenőrzni kell a külsejét majd bekapcsolni és kijelző teszt, a 3 nap miatt.
A 14 napos elállási joggal meg igazuk van ugyanis a használatból adódó hibákat levonják,mikro karcok is számítanak,(ha más nincs csak a leírt hiba) nyilván nem a te hibád és a Samsung-os jegyzőkönyv majd téged igazol és azzal vissza kétheted az árát.
Ha ezek után sem akkor fogyasztó védelem. -
Nagyon sajnálom ezt a dolgot, átérzem a problémádat! De szerintem ha cseréli a Samsung a kijelzőt, attól még az ugyanolyan új lesz, és karcmentes, és élvezheted évekig ezt a szép készüléket!
Tudom nem vigasz, de én mikor vettem a note 4-et 240.000ft-ért, és 2 hónap múlva azt vettem észre hogy a keretről leesett a fekete festék 1.5 centi hosszan, hiába vittem jó néhány helyre, azt mondták ez nem garanciális, én örültem volna ha kicserélik a keretet. Hiába mondtam, hogy elől hátul oldalt alul felül nézzék már meg hogy sehol egy hajszál karc sem, és hogy látszik a gyári hiba a kereten, de az volt a válasz hogy nem! Én meg nem voltam hajlandó fizetni, hogy makulátlan legyen a telefon, vicc.... Azóta is úgy van, ráadásul néhány napja még össze is tört
de már nem csináltatom meg, lehet használni, és októberben mikor lejár a hűségem veszek egy s8-at a note 4 meg marad csere készüléknek, mert mint kiderült nagyon jó ha van egy, mivel hetek mire bármit is javítanak egy telefonon, ha gond van!
-
Lanash
senior tag
A GSM Palota oldalán le van írva, hogy mit jelent az elállás joga illetve, hogy mit kell ezért tenned.
Vásárlási feltételek / 7. Elállás joga
Én a helyedben mindenképpen írásban jeleznem feléjük, hogy leadtad a telefont és csatolnám a nyilatkozatot, valamint jelezném részükre, hogy hogyan fizessék vissza a pénzt. -
concrete86
aktív tag
Az meg hazugság. Ők szeretnék megvásárolni a használt telefonodat, amit garanciába megcsináltatnak és eladják 0 percesként, vagy hogy hívják... Az elállási jog azért elállási jog, mert az egész adás-vételtől állsz el és a kipróbálástól nem lesz a részedről jogilag használt a teló. Pont azért van netes rendelésnél a 14 nap, mert nem volt alkalmad a készüléket vásárlás előtt letesztelni.
Szerk.: ez a "megbízható bolt" plecsni meg úgy baromság, ahogyan van. -
concrete86
aktív tag
Szerintem a 14 napos elállási jog annyival hosszabbodik, amennyi időt a készülék szervizben van. Tapasztalataim szerint ezek csak próbálkoznak az emberrel. Ez egy drága telefon, biztosan nem hagynám annyiban és a fogyasztóvédelemhez fordulnék, valamint az összes fórumon leírnám, mi történt. Az internet azért jó, mert egy ember is tud akkora negatív reklámot csinálni, hogy az már nem éri meg ezeknek a gsm boltoknak - szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged