Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Még ráadás óra és fülhallgató jár az új Redmi telefonokhoz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
válasz
tibike8 #57409 üzenetére
Ezt írták a fejlesztők:
Hi, that's true, unfortunately Android has no native support for smart covers, so the only possible way to fix it is to disable ongoing call interface of True Phone. In order to do this open app settings, go to Incoming / Ongoing call screens and change True Phone call screens option.Valaki segítene, hogy mire gondolhatott?
-
viktorhu
veterán
válasz
tibike8 #56707 üzenetére
Feleségemnek volt ilyen össze-vissza műszakbeosztása régen, és ott is elvesztünk az ébresztő-beállításokkal.
A megoldás az lett, hogy amikor megkapta a havi beosztását, google naptárba beimportáltam egy csv-ből (egy külön naptárat létrehoztam a fiókjában a munkahely nevével), beállítottam a két órával korábbi emlékeztetőt, és emlékeztetőnek beállítottam egy csengőhangot. Többet nem volt felesleges vasárnapi meg hajnali ötös riasztás, meg elfelejtett ébresztő sem.
Ha volt hónap közben változás, akkor csak átírta a naptárjában.
-
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
tibike8 #55938 üzenetére
Ahogy írtam, gömbcsuklós a mechanizmus, így minden irányba lehet állítani, akár fejjel lefelé is, csak akkor kiesik a telefon. Nem akarok senkit rábeszélni, nekem amire kell bevált.
Persze vízszintesen forgatva nem fogja biztosan tartani a telefont, mert a "zárszerkezetet" a telefon súlya fixálja.
Bár azt nem vágom, hogy vízszintesen forgatva a telefont mennyivel másabb a gps navigáció mint függőlegesen.
Ott aztán édes mindegy, elvégre nem filmet nézel....[ Szerkesztve ]
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
tibike8 #55896 üzenetére
Hát ha faszán rácsípteted a szellőzőre akkor igen. Ugye a telefon súlyánál fogva záródik a rendszer, kivenni pedig csak simán fölfelé kiveszed a telefont.
Annyi hogy nekem a kemény tok hátulján egy picit kikezdte a festéket a kör alakú rész fém pereme.
De stabil, faszán állítható minden irányba, lehet piros lámpánál nyomkodni stb.
Baszki, ha nem driftbajnokságon indulsz akkor megnyugodhatsz, hogy kanyarba is a helyén marad. Elég sportosan vezetek, s nálam meg se moccant.Azt a verziót amit linkeltél nem ismerem, mert az wireless charger is egyben, ergo a központi része biztosan nehezebb, így kérdéses az a telefon súlyával együtt mennyire marad stabil....
[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
válasz
tibike8 #55883 üzenetére
Előfordulhat, hogy azért esett le nálam a másik tartó a szélvédőről mert oda is megy a levegő ezért a másik is le fog? Nyáron nem gond mert majd hűti a klíma. A szellőzőrács mint írtam nem jó mert elveszti a funkcióját. Nálam sincsen semmi olyan hely ahová fel lehetne tenni azt a korongot amit adnak hozzá sajnos. Sőt az íves felületek miatt a szellőzőrács sem lenne nálam jó mert pont olyan az íve, hogy még egy légfrissítő sem tud függőlegesen megállni nem hogy egy telefontartó. A pohártartókba szoktam tenni de ott nem jó mert kanyarba össze-vissza csapódik.
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
tibike8 #51986 üzenetére
Beáll/speciális funk/intelligens előugró nézet/válaszd ki melyik appnál legyen
Na az akkunál azt nézem, hogy aod nélkül jó lenne, de az AOD szívja rendesen, sztem jobban, mint oreo alatt...este(23h) levettem törltőről és reggelre(9h) 96%-ra merült. Amióta megy az aod már csak 85%....(10:50h).
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
tibike8 #49001 üzenetére
Nekem is megy az S8-on, de a családban egy XZ2-n nem akarja az "okos" üzenetküldést. Magyarán nem hajlandó csevegős alkalmazásként bekonfigurálódni, és nem tudom, hogy miért nem. Kíváncsi voltam, hátha valaki találkozott már ilyen jelenséggel.
Azért köszi![ Szerkesztve ]
-
Tomiii258
tag
válasz
tibike8 #42429 üzenetére
Fura, de ez a sor nekem nincs ott, nem látszik.
HorviGabi-hoz hasonlóan csak Elemek kijelölése/ Kezdőképernyőre/ Kikapcsol jelenik meg és alatta a keresés a galériában.
De a kettő között, ahol neked ott van ez az X/I/Ceruza ott nincs semmi.Akárhogy nyomkodom hosszan a Galéria ikont, ez a sor nem jön elő
[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
válasz
tibike8 #41099 üzenetére
A kérdés megoldva. A tokban nem működik a világító szél. Kivéve megy. Ennek a toknak ez már akkor a második a rovásán. A zsebben sem kapcsol ki tőle a kijelző meg a világító szélek nem mennek vele. Az S7-nél nem volt gond ez a fajta tok
Azt sem értem, hogy miért nem tud eseményt is kijelezni a tokon keresztül mint a tok nélküli AOD. Csak az órát lehet ki és bekapcsolni ami nem túl informatív. Bár az S7 ezt nem tudta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+