- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluigi
senior tag
Knox-ot figyeli az meg ugrott a root miatt. Hiába az unroot a knox már úgy marad. Akár rootolhatod is ha már úgy is mind1 de akkor nem fog menni emiatt egy csomó minden ota (mondjuk a knox miatt az már amúgy sem), banki appok, tvgo stb ha nem hideolod valamelyik erre alkalmas appal... Nem tudsz vele mit csinálni. Ez már ilyen.
-
Bagoly81
aktív tag
kerestem, de nem találtam ezt így nem is fogom megtalálni, ölező telefonjaiban azt hiszem volt ilyen opció én kikapcsoltam
szóval ez egy olyan dolog hogy húde remek amikor meg előveszed a telefont a zsebedből, és telefonálsz akkor meg bucskázol a tárcsázóval meg a gombokkal, hogy elkapjad.
-
Mr.Silkó
veterán
Érdekes. Most direkt végignyálaztam a Samsung Billentyűzet beállításait, nem látok sehol a kérdésedre vonatkozó opciót. Nálam viszont nem jelennek meg az extra ikonok. Pedig úgy rémlik, hogy valahol ezt lehetett ki-be kapcsolni.
Szerk.: nem találom az opciót, amit a kolléga feljebb megoldásként írt.
-
-
-
lanszelot
addikt
Nem csak a gyari fulessel, de blutooth os eszkozokkel is.
sgeza: igen, azt irtam is az elozonel, hogy a progik hibajabol. A moto g - en google play edition volt /se root, se semmi mahina, android 5.1/ , de az es file explorer megette, torolni kellett , a paromnak a facebook es a messenger okozta ugyanezt. Azert valtott bongeszosre mindkettovel es ugy tokeletes volt.
-
DaveHutt
őstag
Nekem pont nem jött be a Nillkin üveg. Eredeti, bontatlan jött Aliexpressről. Felfeküdt könnyen, azonban így is maradt része a kijelzőnek, ahol nem érzékelt rendesen a telefon. Egyszerűen hülye konstrukció ez.
Gyári fóliát használok 2 napja, nagy nehezen rávarázsoltam, ez legalább érzékel. -
Levi113399
tag
Korábbi Messenger apk-t erről a linkről töltöttem le egyszer, mert nekem se jöttek be ezek a frissítések. Csak visszafelé fejlődik az egész alkalmazás. 89.0.0.15.69 verzió van fent most. Ebben még nincs benne az a "mai napom" vagy minek nevezett funkció, nekem így tökéletes és stabil is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged