Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Sziasztok!
Nem 100%osan csak S8 ra vonatkozik a kérdésem, de remélem nem gond, hogy tulajként itt kérdezek
Elérhető-e valamilyen lista Samsungéknál az SHEALTH-el kapcsolódni és szinkronizálni képes keigészítőkről? Gondolok itt pl arra, hogy a Xiaomi Smart Scale tud csatlakozni, a Body Scale 2 nem, a Dekás pulzusmérő övem semmilyen listán nem szerpelt és mégis gond nélkül egymásra találtak. Vagy csak kipróbálás utján tudok biztosan megállpítani? Látszólag az Shealthen belül ezek a listák nemigazán frissültek...
Előre is köszi a tippeket! -
s1ru2
aktív tag
válasz
Ateszpapa #55298 üzenetére
Igen igen. Meg is tettem mindent... Ezt kb egy beszámolónak írtam, mert hiába tettem meg mindent napokkal ezelőtt, dinamikusan változnak a dolgok. Mintha valami hullámvölgybe esett volna a telefon és onnan kikecmeregve magára talált, valamennyire.
Viszem is szervizbe. Hátha ott lesz valami okosság. QI töltőt tutira nem fogok ezért venni, mert én arra gyanakszom, hogy itt nem vagy nem csak az USB a ludas...akkor meg drágább mulatság lesz.
-
s1ru2
aktív tag
Kedves Tulajok!
Akinek bármi ötlete van az ne habozzon
Adott egy S8 ami elkezdett egyik pillanatról a másikra nem tölteni 1 hete. A fura az volt, hogy a saját töltőjénél régebbi nem gyorstöltőkkel töltött illetve USB-n is. Azonban USB-n sem tudott ezen kívül mást csinálni mert hibára hivatkozva semmilyen opció nem volt választható semmilyen gépen.
Kapott egy wipe cachet. Ekkor még régebbi töltőre kellett váltanom.... az eddig használtakkal meg sem nyekkent.
Kapott egy FR-t... újra régebbi töltőt kellett elővennem...
Lemerítettem csontra a telefont, mikor kikapcsolt 3-4x még bekapcsoltam. Ezután feltettem este tölteni a saját töltőjével és láss csodát feltöltött. Aztán 2 nap múlva megint nem volt hajlandó semmivel sem tölteni. Kikapcsoltam és akkor bumm elkezdett tölteni egy Motorola Defy töltővel. Bekapcsoltam úgy hogy be volt dugva. Azóta tölt a saját töltőjével is, de gyorstöltés az nincs, pedig settingsben be van kapcsolva.Van valakinek bármilyen építő jellegű ötlete, hogy mi a tosz történik? Nem gondolom, hogy ez hardveres hiba, mert most megy a töltés (saját töltővel is bekapcsolt állapotban
), de kb 6-7 óra míg feltölt 60-70% ot.
Jövőhéten mindenképp elmegyek valahova megnézetni....de egyelőre nem vélek logikát felfedezni...
-
s1ru2
aktív tag
Vakargathatom még, de sajnos már csak a fémet látom az alján. Igazából onnantól nem tölt, ha gyorstöltési képességgel rendelkező töltőre dugom. Ott meg sem mukkan. Belemegy mert ha a töltőnél fogom akkor sem esik le... De mondom ami igazán fura, hogy bármilyen kábellel dugom fel a gépre (mindenhol hibát ír és nem tud tárhelyként működni). Mindezt egyik napról a másikra...
-
s1ru2
aktív tag
Na kioperáltam még egy koszkupacot és kapott egy FR-t mert már nem maradt más. Eredmény:
Csak USB-n és csak a 1As Huawei töltővel tölt, döglassan. Semmi mással. A saját gyári töltője meg se moccantja, tárhelyként továbbra sem jó semmilyen gépen. Gyanítom valami hardveres dolog szállt el az USB aljzatán.
Gondolom, ha szervízbe viszem akkor a standard alaplapcsere a magyarázat ami 80-100k
(Az eddig más márkás készülékeim alapján)
-
s1ru2
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tippje arra, hogy egyik napról a másikra miért nem hajlandó a teló semmilyen töltővel sem töltődni, csak egy Huawei P8 1 Amperossal, illetve USB-n keresztül? Illetve, hogy miért nem ismeri fel a WIN10 háttértárként sehogy sem, hiába rakok fe USB Drivert akrámit... fel sam ajánlja a teló, hogy válasszam ki mit szeretnék...
Eddig hibátlan volt...
-
s1ru2
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja nekem valaki megmondani, hogy miért lehet az, hogy gmail emailről egyszerűen nem szól a telefonom? S8 Pie alapon. Minden más csillog villog, de erről mélyen hallgat. Samsung saját email rendszerét használva szól mindenről, de gmailt használva nem.
-
s1ru2
aktív tag
Nekem üzemidőben most ilyesmik jönnek ki PIE alatt. Mondjuk most éppen kevés volt a hívás... átlag napi 2-3 óra szokott lenn. 2 factoey reset, wipe cache és akksi kalibrálás után ezt stabilan hozza. Valamiérr egyébként az új emaileknél, nem szól rendesen. Gmailnél. Van valakinek hasonló megfigyelése?
-
s1ru2
aktív tag
válasz
TODI1111 #52434 üzenetére
A youtubon ezt találtam: https://www.youtube.com/watch?v=egqa2pHjiwU
Belaktam, de szerintnem pont ez lehetett a baja. Ma reggel nyomtan neki egy factory resetet és egy wipe cachet megint. Most 11 kor vettem le és most 88% on van. Kis telefonálássál, 1-2 fényképpel, viberrel.
Az azért már jobban hangzik szerintem.#52433) Itt a link a videós módszerhez.
Megnézem, hogy alakul pár nap alatt
Mert amúgy a sebesség teljesen rendben van.
-
s1ru2
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap lettem s8 tulaj. Olvastam, hogy egyeseknek volt gondja merüléssel pie alatt. Na én is frissítettem, volt wipe cache és akku újrakalibrálás számsorral youtube alapján. Az éjszaka folyamán viszont 38%ot merült wifin hagyva nem piszkálva. Ez normális? 1 napja van nálam, nem ismerem még a szokásaitElőre is köszi!
-
s1ru2
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki powerbankos tokot S8 hoz? Nagyon gondolkodom rajta, hogy szerezzek egyet. Esetleg van valami bevált cucc már itt a tagok között?Látom, h lehet sokfélét kapni, de fogalmam nincs milyen irányba induljak. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest