- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
Kroni1 #58794 üzenetére
Nálam is ez a helyzet, alapból sem bír már egy napot, de hidegben 20-25%-ról sokszor azonnal kikapcsol. Mivel sok helyen törött elől-hátul, nem hiszem, hogy van értelme akksi cserélni. Kérdés, hogy mire érdemes váltani, mert nekem ez a méret nagyon ideális, nagyobbat nem szeretnék, de tudásban sem alámenni.
-
válasz
Kroni1 #58724 üzenetére
Úgy néz ki kaszálják :/
Pedig már lelkiekben rászántam magam, hogy megvegyem az S8+ után.
Sebességre az is okés, de már az akku nincs 100% állapotban, plusz elől kijelző is tört viszont használható. Sokáig nézegettem, hogy meg kéne csináltatni, mert nekem fizikálisan a kijelző az okés, csak az üveglap lenne cserés, meg akkor kapjon egy új akkut, de sok negatív dolgot olvastam csak a felső üvegrész cseréje esetén, kompletten meg annyiba van a kijelző csere is, mint amennyiért már egy épp darabot kapnék használtan, szóval nem éri meg rá költeni.
Mondhatnám, hogy akkor még opció az S20 FE, de azzal is az a baj, hogy lassan nincs hozzá support ahogy már S8-hoz sincs. (jó nyilván kicsit sarkalatos, de így hogy mindjárt itt az S22 előrehozott startja már annyira nem is) -
sebgutkopf
őstag
válasz
Kroni1 #58226 üzenetére
Annyira elviselhetetlenül nagyra és nehézre nőnek a csúcs android telefononk, hogy a végén nem lesz más választás, mint átállni a másik oldalra és bevállalni egy iphone se-t vagy 12 mini-t.
Már az is szomorú, hogy ilyenen gondolkozom, mert nem vagyok az ios rajongója, sőt... -
dionaea
őstag
válasz
Kroni1 #57504 üzenetére
Szerintem ezek a programok nagyon gyerek cipőben járnak pár éve volt egy reklám a siri vel és Rock al. Hogy mennyi mindent lehet vele intézni. Nem tudom Apple -nél hogy megy de androidon harmat gyenge a történet bixby használhatatlan sokszor nem ért mit mond az ember illetve kevés a tudás google assistance egy fokkal jobb, de a használhatóság hétköznapi életben elég gyengus sajnos pedig amire használni szeretnéd az lenne az egyik fontos helyzet. Kíváncsi lennék hog, pl s20 nal jobbak? Számít a készülék? Használ ilyen "AI" chippet mint a fényképezőnél hirdetett feature?
-
martonl
senior tag
válasz
Kroni1 #56359 üzenetére
Waze-nak sokszor már nem hiszek, van, hogy gyorsabban érek oda, ha nem hallgatok rá. Nemrég meg volt, hogy Budapesten komplett utcát nem talált meg.
Megnézem majd másik QI gyors töltővel, az a Xiaomi jól hangzik ventilátorral. Olyat is láttam, ami motoros, és ha odarakod a telcsit, rácsukódik. Mondjuk az csak kínaiban van, ha jól tudom, és azoktól kicsit félek.
-
sgeza
veterán
válasz
Kroni1 #56359 üzenetére
Az a baj - jelenleg legalábbis -, hogy például az útlezárások, sőt átépítések (tehát bejelentéstől függetlenül) sokkal hamarabb megjelennek, mint a Google térképen. Ha ez is átkerül, én nem bánom, ha összegyúrják.
Nem egyszer tapasztaltam már, hogy egy útátépítés már rég frissült a Wazéban, míg a Google térkép a régi nyomvonalat jelölte. Persze ettől még ennek lehet köze a bejelentésekhez, de akkor is csak közvetetten. -
martonl
senior tag
válasz
Kroni1 #56357 üzenetére
A drótnélküli töltésről én lemondtam, Waze alatt állandóan visítozott, hogy túlmelegedés miatt leállítja a töltést. Igaz, az valami kínai csoda volt. Meg az is igaz, hogy klímázni sem mindig szoktam még nyáron sem. Te Waze-zel navigálsz?
Sgeza Igen, én is erre tippeltem, hogy 5V alatt nem fog többet felvenni, majd keresek akkor ilyen gyorstöltőket. Köszi még1x mindenkinek.
-
marquuard
veterán
válasz
Kroni1 #56218 üzenetére
Nagyon vékony filmréteg az egész, a tapintása (szerintem) jobb mint egy műanyag fóliának, és nehéz elrontani. Üvegből túl sok fajta létezik, mindegyik más miatt gebaszos. Persze én semmilyen esetben nem használok rá védelmet, a gyári Gorilla tapintását semmi nem adja vissza. De jobbnak vélem a hagyományos műanyagnál. Törés ellen nem tudom milyen lehet, ha a fizikai adottságaiból indulunk ki, akkor elnyel az ütésből. Kérdés, hogy ez megvédi-e a kijelzőt.
-
plaszy
őstag
válasz
Kroni1 #56220 üzenetére
Ezzel én is teljesen egyetértek. Akinek sok baja van vele, cserélje le másra!
Más: Használtan vettem én is nemrég, eddig semmi gondom vele, az akksi dolog meg nem érdekel, mert van töltő hozzá. Én nem szedetném szét semmi esetre sem, azért, hogy elmúljon a makulátlansága. Se tokot, sem fóliát nem használok, mert így élvezet ezt a telót használni/kézben tartani.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Kroni1 #56220 üzenetére
Tesóm Huawei Mate (9 v 10) telója egy főverziót élt meg,azt is hatalmas csúszással,és security patch-ek is csak akkor jönnek ha nagy gebasz van az android háza táján.
Szóval sw támogatásban szerintem a samsungnak nincs mit szégyenkeznie (talán az almás telefon jobb csak)Ps Bocs nem neked szántam,csak úgy ehhez a témához.
-
-
coolpet
senior tag
válasz
Kroni1 #55293 üzenetére
Nem, nem vicc
Egy 200K-s telefonnak, aminek az égig van magasztolva a kameraképessége, attól azért elvárnék némi minőséget.
Nem elektromikroszkópnak szeretném, de a munkám során rengeteg kis alkatrészről, hibáról kell képet készítenem, és nem hordok magamnál melóban DSLR-t
Azért a 0402-es SMD-k forrasztási hibáiról képet kélszíteni igen csak kihívás ezzel.
Ekkora a 0603: -
tuki2200
senior tag
válasz
Kroni1 #52661 üzenetére
Az írisz elég körülményes, pontosan adott pontokra kell nézni. Az ujjlenyomat olvaso, nos, szeretem az S8-am és biztos nem fogom lecserélni még idén sem, de a legrosszabb újlenyomatolvasó amivel dolgom volt telefonba. Ugyan azt az ujjam már 3x adtam hozza, kulonbozo ujjakkent és igyis 50% hogy sikerül-e beolvasnia vagy nem. Az arcazonositas viszont jol mukodik, gyors, nem a legbiztonsagosabb, de nem tarolok atomtitkokat a telefonomon.
-
Probert75
addikt
válasz
Kroni1 #49602 üzenetére
"Minden lakossági és üzleti ügyfél számára díjmentesen biztosítjuk a hálózati korlátozás feloldását, amennyiben a készüléket igazolható módon a Telenornál vásárolták, és (már) nem kapcsolódik hozzá élő hűségszerződés."
Én úgy gondolom, ha egyösszegben kifizeted, akkor azonnal kérheted a függetlenítést.
-
martonl
senior tag
válasz
Kroni1 #49237 üzenetére
Tudom, fizetős app, az asszonynak megvettem még a régi telójára, és nagyon bevált.
Nyilván ha alapból tudnia kéne, akkor felesleges megvenni, de ezzel szinte biztos, hogy menne az értesítés.
Mondjuk egy ideje már nem frissítik, nem garantált, hogy a legújabb Androidokkal is kompatibilis. -
thamasz
senior tag
válasz
Kroni1 #48329 üzenetére
Lehet, csak gyorsan kellett valami siettem is, hát betértem a Samsung storeba és megvettem. Nem is néztem hogy xprotectort veszek és nem azt amit korábban itt ajánlottak , hogy a Samsung Store árulja. Azért gondolom hogy átvertek, mert pont van egy mobilarenas videó ahol dicsérik nagyon az xprotectort, de azon a videón nem így néz ki az üveg, pl. nem takarja a kamerát és az érzékelőket mint az enyémen, és szépen le fut a szélekre. Nem voltam körül tekintő, ezúttal megjártam. Rendelek az alirol.
-
coolpet
senior tag
-
Beri
addikt
válasz
Kroni1 #48191 üzenetére
Csak annyit várok, ami PC-n időtlen idők óta alap. Nem kell a findlocalpussyanddope.com-ot tisztára gyomlálnia, de amikor egy index főoldalt sem sikerül, az nekem kevés. Akkor inkább felteszek egy fos böngészőt, amiben egy másodperccel tovább töltődik be egy lap, de legalább van uBlock.
Nem érdekel semmilyen reklám. A termék (legyen az bármi) reklámozza saját magát saját magán, az összes többi meg a pokol tüzében égjen el. Ha egy appban megjelenik egyetlen reklám is, már törlöm is le. Nem érdekel, mennyire jó, nem érdekel, mennyire innovatív. De ha már itt tartunk, ilyen tekintetben mocskosul elkurvult a komplett gugli play felhozatal. Talán ezerből egy app olyan, amiben nincs reklám. Persze-persze, meg kell élni valamiből, de akkor a hét főverzióval ezelőtti droidra ingyenes appokat fejlesztő emberek mind éhenhaltak azóta? Francokat.
-
patow
senior tag
válasz
Kroni1 #47936 üzenetére
Szia én úgy két hete használom a Nillkin 3D CP+ és egyenlőre bevált ,mindenhol jól érzékel és nem is néz ki rosszul szvsz, de nem telibe van ragasztva csak a széleken de nincs azzal semmi baj szerintem. Ha ilyen mellet döntesz eredetit rendelj mert sok a kamu köztük pl innen ez tuti:[link] Ha ragasztósat szeretnél akkor ez ajánlott :[link]
-
dkovizoli
addikt
-
dkovizoli
addikt
válasz
Kroni1 #47934 üzenetére
Azért nem találod a samsung oldalán, mert a samu nem gyárt ilyen üveget. Csak fólia van samsung gyáriban. A samsung store-okban valóban lehetett venni és felrakatni. Azok leginkább a Whitestone dome tempered glassok voltak. Olyan 14000ft körül. Most már több gyártótól is kapható ilyen. Pont a napokban láttam egyet, lehet itt a topicban linkelték, de lehet fb-on volt. Cirka 7000 ft volt az ára. A vélemények alapján, úgy tünt, ez az egyetlen értelmes üvegfajta rá. A többi mind csak a szélén ragad és azt te is tudod már milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest