- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
thamasz
senior tag
Korábban írtam itt, hogy megjártam a ses-ben vagyonért vett xprotectorral. Le is kaptam róla, és simán lejött, mint más nem loca-s üveg fólia, igaz közben több darabra tört. A ragasztó egy külön réteg formájában rajta maradt a kijelzőn, és mint egy fóliát le lehetett húzni róla. Tettem is fel egyből egy olcsó kínait (amazonról). Ez tökéletes lett, pont annyival szélesebb, hogy takarja a kijelző aktív részét, de még mindig tokbarát. Be is rendeltem még olcsóbban aliról az utánpótlást, többet nem lesz fólia, csak üveg. Evidens, hogy jobb hozzá érni, de még felrakni is sokkal könnyebb, mivel az uv fény használata előtt még szabadon lehet igazítani rajta. Az oldalt kifolyt mennyiséget pedig fel kell itatni mielőtt jön az uv.
-
-
törölt tag
-
sebgutkopf
őstag
Ugyanezen tüneteket én is tapasztalom az októberi frissítés óta. Nem router gond, szintén otthon, melóban, routertől függetlenül.
+1 Valamit a helyadatokkal is machináltak, mert ha bekapcsolom a helysolgáltatást, mindig google feltételeket akar elfogadtatni újra, és járuljak hozzá. Egyszer még rendben, de mindig? Na ne már!
Én nem szeretem, ha bármikor bármely alkalmazás elérheti a poziciómat, ezért én akkor kapcsolom csak be, ha szükségem van hely alapú szolgáltatásra. -
MM
őstag
Hogy őszinte legyek, február óta nem próbáltam, az akkori legfrissebb APK-val ez volt.
Két héten belül kötelező szervíz, akkor kérek majd egy szoftver frissítést a fejegységre, és letöltöm majd a legfrissebb APK-t is. Egy új próbát megér akkor.
Nem, AA-ról van szó egyértelműen. Másrészt 2020-tól a Renault - jelenlegi tervek szerint - már fejegység szinten is Androidra áll át, azt kíváncsian várom, mert onnantól a Waze majd az autón fut!
-
törölt tag
Ok,köszi részletes választ...Nem fontos gyorstöltés napi 11órát vagyok távol munka miatt átlag,többi idő itthon tehát tölthet lassan is.Melegedésre figyelek más téren pl nem megy kijelző max fényerőn,akkor is át tud forrósodni ill beégést sem szeretnék.
Még 1dolog amibe jól jönne tanács:Üvegfólián 1vékony csíkba megrepedt(kell képet töltök fel)fizikor cserélünk rajta,kérdés annyi kijelzőt nem bántja,nem sérti így igaz?Mobilboltba azt mondta srác nem,nem okoz gondot.Nem tudom mi történt,Párom mobilja. -
törölt tag
Értem,köszi s ìgy teszek igazán jót vele majd.Eddig fordìtva gondoltam max akkor töltöttem rá előbb,ha munkába indultam s bìrja azt a 11órát.Még arra figyelek,ha feltölt teljesen leveszem szinte rögtön,pl nincs potyára fenn egész éjjel töltésen minden igaz az is rontana rajta.
-
dkovizoli
addikt
Ezt múltkor kitárgyaltátok egyik topiktárssal. Én is értem, mire gondolsz, de szerintem, főleg mivel beépített tisztító, gondolom a tervezők is az egyszerűség kedvéért és a nagylétszámú laikus felhasználó miatt, alapból arra gondolnak, hogy ami már nincs telepítve program, annak az akármilyen maradványára sincs szüksèg. Hiszen ha minden letörölt program után ottmarad valami adatállomány, akár a tárhely is vészesen csökkenhet vagy egyéb anomáliát olozhat. A haladó felhasználó pedig a számára szükséges adatokat el tudja menteni és el is menti. Tehát ők inkább a nagyobb tömegre gondolnak. Erre pedig gondoljunk mi.
-
bigdigit
addikt
Nem hinném mivel újabb gyártású a telefon minthogy a crap kijött. De írtam is CRG5 ami rajta van de szerintem ezzel is vettük ami júliusi szoftver és azóta nem frissült. Mondjuk ha más nem lesz feltenném manuálisan de ezeket nem igazán vágom és úgy kellene ne kelljen mindent újra állítgatni.
-
aki955
csendes tag
Persze
Ha nem jó az ujjlenyomat van egy biztonsági kód ami megadható ez nekem 6 számjegy volt. Megtörtént a frissítés és nem engedett csak 5 számjegyet beírni. Ami biztos, hogy nem lehet mert nem szeretem a páratlan számokat így nem használok 5 karakteres jelszavakat
Megoldás, hogy a findmyphone.samsung.com oldalon leresztül feloldottam a készüléket -
sebgutkopf
őstag
Tovább próbálgattam az udh 60fps-t és a bitrátákkal és kódolással játszva akár a gyári kamera appnál jobb részletesség és élesség is elérhető. Ennek persze ára van, mert brutális tárhely igény van magas bitrátáknál, illetve keményen dolgozik a proci (melegszik) és használja az akkut is ilyen minőségű felvétel közben.
-
sebgutkopf
őstag
Ezt egyedi bixby paranccsal is meg lehet oldani google asszisztens nélkül. Nekem az is be van állítva, hogy amikor azt mondom vezetni akarok (drive), akkor kapcsolja be a gps-t, bluetooth-t, és indítsa a waze-t, majd amikor végzem, egy másik parancsra bezár mindent és kikapcsolja az előbbieket, majd szépen lezárja a telefont. Elég kényelmes.
-
Mr.Silkó
veterán
Az Északi-sarkon. Itt van egy köpésre..
-
Mr.Silkó
veterán
Valóban volt erről anno szó, elég hosszan, akkor is arra jutottunk, amire most.
-
thedarkfox
senior tag
.... Fontos, hogy a VoLTE-hívások felépüléséhez nem szükséges, hogy mind a hívó, mind a hívott fél VoLTE-képes készülékkel rendelkezzen, ám a hívás számos paraméterét befolyásolhatják a terminálok, a legjobb eredmény pedig értelemszerűen akkor érhető el, ha mindkét fél VoLTE-alapokon kapcsolódik....
Megelőztek
-
Mr.Silkó
veterán
Tudomásom szerint nem kell, mivel a központig lényeges a hálózati felépülés, a másik félnek nem kell tudnia a VoLTE-t, max nála nem érvényesülnek a 4G hívás előnyei.
Amúgy az S8+-on én sem emlékszem, hogy kijelezte volna az akkori szoftververzió alatt a VoLTE-t az állapotsávon, ellenben pár hete, amikor átmenetileg egy S9-et nyúztam, azon mutatta felül az aktív 4G hívást.
-
Lacka89
aktív tag
Nem. Elsok kozott vettem meg a telefont. Igaz most volt kijelzo cseren. Felraktak ra a szeptemberi romot es vissza toltottek a lementett adataim. Csereltek az akksit is igaz nem ertem miert mert kb 2 honapja volt cserelve a kijelzo es akkor is csereltek.. nem ertem mi ez a telefonszam. Meg csak nem is ismerem. Be vagyok jelentkezve a googlebe a samsungba is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Háztartási gépek
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Medence topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest