- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomiii258
tag
válasz
mazsiii92 #46951 üzenetére
Az a "gond" hogy sokaknak pont ez a normál működés.
Pl rengeteg embernek van egy rakat olvasatlan levele. Látja a címen, hogy nem érdekli, hírlevél stb el se olvassa, ott hagyja olvasatlanban. Ezek az emberek pont azt szeretnék, hogy így működjön, ahogy most is és ne írja ki buborékban, hogy pl 734, ha ennyi olvasatlan levele van, mert akkor nem látja, hogy jött egy új 735. ami akár fontos is lehet.
Igazából nem is lehet igazságot tenni, a gugli választott egy szisztémát és így működik, sokak így szeretik, sokak meg nem. (tippre azt mondanám, hogy a sok olvasatlan levelesek vannak többen, szerintem kevés az olyan aprólékos ember, aki minden bejövőt "elolvas" és tényleg csak a függő dolgokat hagyja olvasatlanban - bár konkrétan én is ilyen vagyok, de ez sokaknak már idegőrlő aprólékosság)
-
törölt tag
válasz
mazsiii92 #46715 üzenetére
Igen,sajnos annyi....Pár hója vettük S8at is de 2évre van s havi 8500 törlesztője szóval sok...Főleg már piacon S9 is.S9 lett úgy kihozva telenor flottás mert cégen keresztül van,legalább havidíj olcsó meg aki cégnél van s szintén ilyen ingyen hívom,de más előnyét annak se látom....Pl a választható Net hozzá nagyon kicsi eddig mindkét hóba kellet a plusz 3,5gb adatjegy.
Bárhogy is döntesz szerintem egyik sem lesz csalódás S8 s S9 is ott van rendesen... :-) -
törölt tag
válasz
mazsiii92 #46713 üzenetére
Igaz kb 40ezerrel olcsóbb.....S9 is megy majd szép lassan lejjebb....S8 T-Mobile-ba is független sajna S9 Telenoros Nálunk,de mondjuk ezt 1évre vettem havi 15öt fizetek,s volt kezdőrészlet 20ezer meg kértek 15előleget,sőt abba hónapba hó végén még 15öt be kellett fizetnem 50kapásból letudva.Bár előleg 100%ba később felhasználható vagy nem teljesen értem menetét Nekem úgy is ok ha az is 1havi részlet.Lényeg 1év alatt letudom teljesen.
-
törölt tag
válasz
mazsiii92 #46702 üzenetére
Neked kell igazán tudni....S8 és S9 is remek telefon,szerintem S9nél pár dolgot javítottak,finomítottak....Én aksira se panaszkodom Nálam 1napot bír igaz ritkán nézek rá,munka közbe nem is tudnék,játék alig megy rajta.
S8al kezdtem azt megkapta Párom,Én vettem S9et Magamnak mivel 2évre vannak ezért lett megtartva S8 is.
Nem sokkal jobb S9 az S8 is csúcskategória és teljesen rendben,Párom imádja és Én is szerettem amíg Nálam volt.De sima S9be is 4gb a ram szerintem elég.
Szerintem nehéz tanácsot adni Neked kell tudni,érezni mit szeretnél.Számomra egyik sem csalódás azt kaptam és olyan amire számítottam is.
S9nél jobb helyre került ujjlenyomat olvasó és érzékenyebb,jobb írisz olvasó legalábbis Én tapasztalatom szerint.Erősebb vmivel proci...Kijelző,felbontás stb ugyanaz... -
-
Tujmos
tag
válasz
mazsiii92 #39851 üzenetére
januárban váltottam sok év iOS után, kellemesen csalódtam
s8+ t használok, nálam mondjuk 1 napot kibír a telefon, de a melóhelyen vezeték nélkül töltöm, a kocsiba meg gyári samsung töltővel, így otthon nem is kell töltsem a telefont, és internetezés közben nincs az a parám, hogy bármikor lemerülhet a telefon, mint az iphone 6s plus nál.. -
zzola
titán
válasz
mazsiii92 #19642 üzenetére
Ha GSM boltban vásárolsz, akkor lehet rá 1év hazai garancia, ha teljesülnek az alábbiak:
EU modell, számla, számlán IMEI és/vagy sorozatszám fel van tüntetve.(#19645) always
Próbáld meg regisztrálni a mysamsung oldalon, ott úgy is kiírja, hogy 1 vagy 2 év gari van rá. HA utóbbi, akkor magyar importőrös a készülék, ha nem, akkor csak 1 év van rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest