Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ne mondjátok, hogy nem segítettem. Itt van s8+ TOK..
A forrónacisoknak[ Szerkesztve ]
-
Meg jött az s8 ra is otan a vdh novemberi frissítés
-
davidsone
addikt
Üdv!
Hogy tudom beállítani h ne duplázza az albumban azt a fényképet amit viberen elküldök? Mert ha küldök képet viberen kettő lesz belőle...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Weareus #25275 üzenetére
Igazán nincs mit! A fórum meg azért (is) van, hogy kérdezhessetek, szóval ne aggódj.
A kérdésedre válaszolva: a fent említett opciók a számítógép és a telefon közötti különböző csatlakozási módokat takarják, USB-n (csak töltés, fájlátvitel, stb.). Amikor rácsatlakoztatod a mobilod a gépre, ki fogja dobni a különféle opciókat az állapotsorra a teló, lenyitható formában (ezeket egyébként a fejlesztői beállításokban is megtalálod), ebből az MTP-t érdemes választani, ha fájlokat szeretnél ide-oda mozgatni. Illetve ha van biometrikus védelem a telefonon, akkor addig nem csatlakozik a géphez a készülék, amíg fel nem oldod a zárat egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
bayarena
aktív tag
válasz
BeastMode #25283 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez a baj, teljesen normál nadrágjaim vannak. A plussz 2cm kb pont ki is lógna, mondjuk alap esetben ez nem baj, ha áll az ember, de ülésnél már adott esetben zavaró lehet.
Vagy csak régiek a nadrágjaim, és még nem a mai trendekhez varrták a zsebeket rajta -
válasz
applause #25277 üzenetére
Persze utólag ez már nem játszik, de alapszabály, hogy nem szabad álló helyzetben videót készíteni, mert így jársz. Ha el is forgatod, az csak a képernyő kis részén, középen fog látszódni (tv-n, monitoron), azt meg te sem akarod. Így utólag már nem tudsz mit csinálni.
-
applause
aktív tag
Kérdésem:
Videót készítettem és álló telóval indítottam, lejátszáskor nem lehet teljes kijelzővel nézni, csak középen csíkban jelenik meg. Ha fekvő módban indítok felvételt akkor, meg lehet teljes módban nézni.
Mit kellene állítani, hogy ne kelljen variálni? -
Weareus
addikt
válasz
Mr.Silkó #25258 üzenetére
Nem tudom, mik ezek az opciók és hogy a pc-n vagy a telón kell keresni, kérlek pár szóban vázold, persze, csak ha Neked nem teher.
Megpróbálom állítgatni, hátha kijön belőle valami.
Egyébként ma ha hazamegyek és rádugom simán, meglátjuk, mi lesz, lehet, hogy nem is jelentkezik többet a hibajelenség, de ha mégis, akkor kipróbálnám az általad ajánlott módszert.
Ja és ismét bocs, hogy láma vagyok a telóhoz.
Esetleg megpróbálok még másik kábelt, bár ahhoz vennem kell egyet, bár ha jól emlékszem kaptam egy usb-átalakító kis közdarabot a telóhoz, akkor bepróbálom azzal és egy másik usb-kábellel.Szerk.: a Windowsom is rosszalkodott mostanában, többször helyre kellett állítatnom, lehet, hogy még az is reinstall lesz. Talán az új vga viselte meg, mert a hibajelenség azóta van, mióta bekötöttem, de a tutit nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
bayarena #25253 üzenetére
Az S8 19mm-mel magasabb a Lumiádnál, szélességben még egy kicsit keskenyebb is. Simán be fog férni farmerzsebbe.
Az üveg mindenképpen karcolódik, még a Gorilla Glass is. De ha a régin nem látsz semmit, akkor nagy eséllyel olyan körülmények között élsz és dolgozol, hogy nincs sok por és homok a környezetedben, így valszeg nem fog nagyon karcolódni az S8 sem. Ettől függetlenül ajánlok valami vékony tokot, mert tényleg csúszós a üveg hátlap.
-
kislaci
senior tag
Hívás közben közepén a kép alatt van egy olyan ikon hogy Többleth. Erő.
Ez mit takar? -
*Mukeey*
addikt
Sztem is a sima s8 szinte kompaktnak mondható,a + se vészes,simán lehet zsebben hordani.
-
válasz
bayarena #25261 üzenetére
Nincs gond a plusz-al sem, de azért leülni, még inkább cipőt bekötni úgy,hogy a zsebben van, necces. Tegyük hozzá, hogy 168 cm "magas" vagyok
Más: Én is azon gondolkodom, hogy még a gyári fóliát is leveszem (mármint amit külön vettem), mert bár jó, a széle körben, ahol a fólia "vége van", nagyon világít, erős világos csík. A felső kivágás meg az iPhone X-re emlékeztet így, amitől a hideg is kiráz (remélem, nem ez lesz az iPhone vonal, mert ha egyszer visszatérek, nem akarnám megszokni azt a 2 fület
).
[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
Kopik az Alcantara tokom...előbújt a sarkai alól a műanyag. Elvileg van rá garancia, szerintetek érdemes bepróbálni ?
-
bayarena
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #25257 üzenetére
Köszönöm a segítséget
Ez csak egy telefon, ha lesz rajta 1-2 év alatt egy karc, hát legyen, addigra úgyis lecseréli az ember.
De szerintem minimális odafigyeléssel ezen se lesz karc ha a nokián sem volt.Viszont nem tudom, hogy ti hol veszitek a farmerokat, mert nálam a nokia 925 is pont a zseb tetejéig tart, és az S8 legalább 2 cm-el hosszabb..
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
bayarena #25253 üzenetére
Elég jól bírja a gyűrődést a GG5, én fóliát nem használok, csak vékony hátlap tokokat, nincs az üvegen karc. Másnál viszont hasonló használattal jelentkezett a karcosodás. Ami inkább rizikós, hogy csupaszon eléggé csúszik a készülék, ha meg így padlót fog, akkor sanszos az üveg repedése, törése, szóval lehetőség szerint az esetleges bosszúságot csökkentendő, javaslom a telefont biztosíttatni vásárláskor.
A nagyobbik tesó (S8+) is simán becsúszik egy elülső farmerzsebbe.
A különféle biometrikus védelmi rendszerek természetesen a beállításokból kiiktathatók, illetve eleve nem is kötelező őket aktiválni a telefon első elindításánál.
[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
Sziasztok!
Tapasztalt valaki olyant, hogy az S8 telót a gyári usb kábelével rádugva a pc-re a pc azt írja ki, hogy ismeretlen eszköz?
Utána meghajtókban sem jelent meg a telefon.
Átdugdostam másik usb-portokba, ott is is azt írta ki, hogy az eszközt nem lehet felismerni. Aztán újraindítottam a pc-t és a telót is, semmi. Végül két-háromszor átdugva másik usb-portra végül felismerte és most jó.
A kábel nem sérült, csati-része nem koszos, a teló nem lett leejtve, win 10-es környezetet használok.
Egyébként minden bedugásnál a töltés elindult, csak az eszközfelismeréssel volt a baj. -
bayarena
aktív tag
Gondolkozok S8ra váltáson, a jelenlegi telefonom kb4 éves, sosem volt rajta tok, és kb karcmentes, mondhatni makulátlan napi használat mellett is. Ergo az S8ra se vennék semmi védő cuccot, hiszen pont a telefon szépsége a lényeg, és azt rontaná el...viszont a kérdésem az, hogy egy ekkora telefont ti hogy tudtok hordani?
A jelenlegi Nokia 925-ös kb 4,5 col-os, és nehéz elképzelni hogy nagyobb telefon is kényelmesen elférne a nadrág zsebemben...
Ill a másik kérdésem, hogy semmi szükségem a hülye biztonsági rendszerekre, eddig sem volt, inkább gyorsabb legyen az "életre keltés"..ki lehet kapcsolni ezen ezeket?
Szal megoldható, hogy kb csak gomgnyomásra egyből üzemképes legyen?
Előre is köszi a válaszokat -
SkyS1gn
félisten
Elmehetnek a faxba az egész régiós bétájukkal is... mi értelme? És szenved mindenki hogy megkerülje... x telefon az x telefon miért nem adják ki mindehol aztán ha akarod teszteld... mint a Google beta program.
-
hroberto
veterán
Most jott egy 500+ MByte-os frissítés a telefonomra.
-
marquuard
veterán
Lehet vajon majd Oreo bétáról véglegesre frissíteni? Akkor érné meg igazán felrakni, nem kéni legyalulni megint. S7-nél így ment a Nougat béta.
-
OCTAMD
őstag
Még azt meg lehet próbálni,hogy régebbi pl.qh3 -at felrakni persze továbbra is kartya nélkül XEU/XEU/... állapotban,hogy ő frissítsen OTA-n egyet még
-
SkyS1gn
félisten
És azt senki se próbálta hogy belépett egy olyasvalaki samsung fiókjába SIM nélkül, aki regelt a bétába?
Természetesen megfelelő rom-al.
-
JMarty
tag
Nekem most XEU/XEU/VDH és így nem enged regisztrálni
-
-
-
bigdady
nagyúr
Ezt a letöltésgyorsító funkciót használjátok? LTE wifi egyszerre megy vagy mi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+