-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamTheDog
tag
válasz
marcarc #34810 üzenetére
A hűség mindegy, úgysem megyek sehová innen. Viszont ez nem rossz ötlet, a régi Nokiával. Az S8 meg elmegy 120-ért? Tökéletes állapotban van, de nincs hozzá számla (céges számlára lett véve), csak garancialevél, illetve a kábel és az USB C adapter is hiányzik. Ja, és független SESTORE-ban lett véve.
-
marquuard
veterán
-
Zolio3
senior tag
válasz
marcarc #11447 üzenetére
Először Beállítások-->Kijelző Maradjon kikapcsolva a képernyő, ezt bepipálod. Aztán szintén Beállítások-->Kijelző-->Navigációs sáv. Itt kikapcsolod a "Feloldás kezdőlap gombbal". Így is fel fog néha ébredni, de nem fog feloldani swipe -ra. Nekem így alig ébred fel zsebben, ezek a beállítások segítettek. De nem oldott fel.
-
dantej
tag
válasz
marcarc #9385 üzenetére
Nekem meg van egy Honor 7 itthon kb 2éves, gyárilag volt rajta egy sima fólia semmi extra, tokban sose volt csak egy belebujtatós "pouch" -ban tartottam kb 1 évig utána már úgy idegesített, hogy be le se tettem.
Egy párszor leejtettem, járólapra,betonra,csempére,parkettára mikor hogy esett le de sokszor pofára is.-
Na most 2 helyen már konkrétan kiszúrta a fóliát valami, mert felpúposodott és érezhetően beleakadt az ember keze. Levettem a fóliát 2-3 hete de a kijelzőn egy azaz 1db karc sem volt sehol és ott sem volt semmi nyoma sérülésnek ahol már semmit nem védett a fólia. Hozzáteszem, hogy szerintem még GorillaGlass 1 sincs azon a telón.Azért dobtam rá egy üveg fóliát a biztonság kedvéért, hogy még sokáig szép legyen.
Kíváncsi leszek a Galaxy S8 ilyen igénybevétel mellett, hogy fogja bírni.Havernak S7-en meg kb a fólia tartja még egyben a kijelzőt
Mondjuk nem igazán kímélte de tokot is használt rajta -
tomcruise
tag
válasz
marcarc #6990 üzenetére
A Youtube elforgatási problémát én is tapasztaltam. Most jött egy frissítés, még nem próbáltam, változott-e valami.
A gyári clear cover tokot én is leszedtem, mert amikor elkezdődött a tartós meleg (25 fok felett), lötyögött benne a telefon. Féltem, hogy hosszú távon ez nem lesz jó. Mondjuk nekem nem karcolta össze a széleit, bár nem is fekete a színe. -
válasz
marcarc #6645 üzenetére
Egyelőre semmilyen normálisat nem láttam,csak ilyen ki tudja milyen kínai cuccokat.
Azt furcsálom,hogy nem adtak ki gyári Qi-s akkus tokot mint az S7-hez.
Én a Mophie akkus kabátjaiban bízok,de az S8/S8+ pároshoz még nincs,de előbb,vagy utóbb tuti hogy lesz.
Szerintem jobban járnál egy gyorstöltésre képes powerbankkal,mert bár nem fixen áll a teló hátulján,de hamar telepumpálja az akkut,így még komolyabb kényelmetlenséget se okoz,ráadásul többet ér mint egy 5-10ezer forintos kínai csoda akkukabát,mind töltés gyorsaságban,mind megbízhatóságban,mind valós kapacitásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest