- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurl
tag
Koszonom a valaszokat! Levettem a fenyerot,reggel 6kor vettem le toltorol a telefont,azota 1 orat ment a kijelzo,sok volt a wifi es telefonbeszelgetes,most allkok 62%on. Meglatjuk estig mit termel a dolog es irok majd,hogy mennyire helytallo a helyzet.
-
gurl
tag
válasz
szaki04 #4798 üzenetére
Nem tűnik fel a gyors merülés, hozzászoktam,hogy este felrakom töltőre, reggel le. Viszont, pár napja van csak meg a készülék, eddig iphone6-ot használtam, ott is ez a helyzet volt. Azonban, a Ti használati időtöket figyelembe véve, most már zavar a dolog
lehet,hogy gariban kéne cseréltetnem az akksit? Ilyenkor mire lehet hivatkozni? A szerviz be tudja mérni az akksit?
-
gurl
tag
válasz
szaki04 #4787 üzenetére
Van barmi esetleg, olyan funkcio ami(ke)t kikapcsoltal,erdemes kikapcsolni? 16 es fel oraja vettem le a toltorol,2 ora 27 perc a bekapcsolt kijelzo ideje, jatek es egyeb energiazabalo folyamat nem volt, keves wifi,emailezes, telefonalas,viber,fotozas, ilyesmi volt ma.
Reggeltol mostanaig igy vagyok most 13%on. Nem tunt fel h nagyon merulne, de a te keped most elgondolkoztatott
-
gurl
tag
Sziasztok!
Köszönöm a tegnapi kérdésemre adott válaszaitokat, estére meg is lett az edge+
egyelőre barátkozom a telefonnal és a rendszerrel, de minden rendben van, baromi jó a felhasználói élmény
Egyelőre nem tudom,hogy hol kezdjem a telefon testreszabását, milyen must-have appokat tegyek fel (bár nyilván, amit iphone-on használtam, az itt is megtalálható), milyen témákat érdemes kipróbálni, esetleg másik ROM-ot, stb.
Minden ötletet, tanácsot, alkalmazásra és felhasználásra irányuló tippet szivesen fogadok
-
gurl
tag
sziasztok!
Vacilálok,hogy s6 edge vagy edge+ legyen a választás. Eddig iphone6-ot gyűrtem, annak nem volt zavaró a mérete, de a edge+ méretétől kicsit tartok, mennyire kényelmetlen vagy épp kényelmes a napi használata? milyen előnyökkel bír a sima edge-hez képest? válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo 3DS és DS topic
- Automata kávégépek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest