Új hozzászólás Aktív témák
-
kukucsakakuk
csendes tag
Na közben ez is megoldódott most elindul a telefon köszönöm a segítséget!
Viszont olyan baja van, hogy amikor bekapcsolom kiírta hogy resetelve volt a telefon és kér egy mailt amivel be volt lépve már a telefonra. Na most ennek a mailnek a jelszavát elfelejtette a főnök (sőt a címre se emlékszik....) mert csak azzal beregisztrált a play árúházhoz és nem levelezett meg semmi róla és nem használta. Ilyenkor mi a teendő? Telefonszámot lehetett csak itt még megadni de az sem jó mert nem volt telefonszám adva a google accounthoz.
-
kukucsakakuk
csendes tag
Na kicsit sikerült haladnom most felrakta a stock romot a smart switch, de telepítés után a telefon állandóan kiírja hogy telepíti az updateket és újraindul. Esetleg valaki erre tud megoldást?
-
kukucsakakuk
csendes tag
válasz
Markizmark #5048 üzenetére
Elvileg az odin látja(kiírja hogy added). De kicsit laikus vagyok és nem tudom mit jelet az hogy 4 fájlos rom. Amiket én neten találtam hozzá stock rom néven az csak egy nagy fájl.
-
kukucsakakuk
csendes tag
Gyári stock romot akartak rajta újratelepíteni odinnal. Nem én kezdtem el ezért nem tudom, hogy melyiket pontosan de biztos hogy a gyárit. és msot a smart switch nem támogatott eszköznek látja, valamit a kies se csatlakozik így hozzá. telepítés közben történt valami hiba
-
kukucsakakuk
csendes tag
Sziasztok!
Rom telepítés közben elrontottam a telefont.
Most ha bekapcsolom azt írja ki, hogy: "An error has occured while updating the device software. use emergency racovery function in the Smart Switch PC software."
Le is töltöttem én ezt a szoftvert, de mikor futtatni akarom azt írja ki, hogy az eszköz nem támogatott. Tud nekem ebbe valaki segíteni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest