-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikeee89
senior tag
Hello. S6 edge telóm van andoid 7.0-val, kártyafüggetlen a mobil.
Kb 2 hónapja bekapcsoltam az ujjlenyomat olvasós feloldást és az bekapcsolt egy dolgot, amit nem tudom hol kell kikapcsolni.
Ha hívnak akkor lent egy alsó sávban megjelenik egy felhúzható sáv "üzenet küldése" felirattal. Itt tudok olyan sablon üziket küldeni, hogy bocs majd visszahívlak, stb. Ezt a üzenet küldése sávot hol kell kikapcsolni? Mert zsebből kikotorászva sokszor véletlenül felhúzom a sávot. Ilyenkor abbahagyja a csörgést. Csak villognak a felvevő és elutasító gombok, de a teló nem csörög tovább. Eléggé idegesítő...
Azóta kikapcsoltam az ujjlenyomatos feloldást, de az üzenet küldése sáv megmaradt. Hogyan lehet eltüntetni/kikapcsolni? -
Mikeee89
senior tag
Nekem is jött kb 80 MB volt (független). Nem látok lényegi változást, javulást.
Azt mi okozhatja, hogy néha este olyan jól elvan készenlétben a teló, alig merül, máskor meg egy éjszaka alatt az akksi felét leszívja? Pedig mobilnet, wifi ki van este kapcsolva általában. Tök random módon, van amikor kiürítem a gyorsítótárat és akkor is merül nagyon, van mikor nem ürítem ki és akkor is merül. Általában chrome, viber, facebook, messenger fut, játszani alig játszok vele az nem marad a cache-ben. Valami ötlet? Vagy hogyan lehetne monitorozni mi a ludas? Mert a gyári akksifigyelő adatai elég kevés infót adnak.
Ui: android 7.0, volt már factory reset és nem segített.
-
Mikeee89
senior tag
válasz
enginev3.0 #8399 üzenetére
Nem rootolt a telefonom, azt írja, hogy telepítés sikertelen, mert már van egy ilyen nevű alkalmazás. Na mindegy, köszi a segítséget, hagyom a francba.
-
Mikeee89
senior tag
Hello! Most néztem a Galaxy J5 tesztet a mobilarenán, és azt írják, az új J5 is olyan grafikus felületet kapott, mint az S8. Rá lehet valami hasonló témát, launchert tenni az S6 edgre is? Ha igen, hogyan?
-
Mikeee89
senior tag
Hello! Véletlenszerűen készenlétben merült erősen a telefonom. 1,5 hónapos, android 5-el volt gyárilag, ráment a 6 majd a 7.0 is pár hét elteltével. Android 6-oson nem volt gond, de Nougat-on már gyakran merült le akár órák alatt készenlétben, de olyan is volt, hogy az éjszakát kibírta 1 % merüléssel. Szóval nem mindig csinálta. Untam már, rányomtam tegnap este egy factory resetet. Eddig a mai nap úgy néz ki kezd megjavulni. Igaz csak a névjegyzéket szinkronizáltam vissza, se a beállításokat, se az appokat, se semmi mást. Biztos ami fix.
Ajánlott frissítés előtt/után visszaállítani a gyári beállításokat?
Más: exportáltam simre a vcf-ként a névjegyzéket, hogyan tudom visszaállítani? Samsung accountból sikerült szinkronizálni,de érdekelne hogy kell a simről, mert ha átállítottam a négyjegyek tárhelyét a simre, akkor üreset mutatott.
(#8277) tzsolesz
Na ilyen app nekem is előjött azt hittem valami vírus, pedig a telefon gyári keresője és a kaspersky se mutatott semmit. Okulva az előző hozzászólásokból, mivel úgyse használom az appot, kikapcsoltam a f@szba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest