- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsa01
tag
válasz
epekőszilánk #8618 üzenetére
-
csacsa01
tag
Van.
Bevittem az üzletbe ahol vettem (1+2 év forgalmazói garancia), de mivel az 1 év letelt, már csak a software garancia van rá, így nem foglalkoztak vele. (Gyári gari,esetén cserélték volna a kijelzőt.)
A mellette levő szervizben 60-70.000-ért cseréltek volna kijelzőt, használtat, 30-40.000-ért. kínáltak Nem is zavar annyira az a folt. -
csacsa01
tag
Én nem tudtam várni a frissítésre, feltettem a XEU-t. Nem bántam meg.Gyorsabbnak tűnik és az akku idő is jobb, pedig be van rajta kapcsolva minden. Dobtam rá egy S8 Launchert, egy S8 Weather-t meg a Bixby-t, tökéletesen működik eddig (3 napja). Az S8 Always on Display és az S8 Camera nem működött, levettem. Az Edge panelen a színesre bejelölt kontaktok hiánya, nem fogadott hívás értesítés a széleken, + hívás feature nekem is hiányzik + nehezen szokom a kis tárcsázó ikont.. A kék fény szűrő az bejön.
-
csacsa01
tag
Érdemes, nem lassul le + a Hello Bixby is jól működik (azt külön kell leszedni)
-
csacsa01
tag
válasz
enginev3.0 #7509 üzenetére
Köszi,
Mind2 jól működik. -
csacsa01
tag
Azt én is megköszönném.
-
csacsa01
tag
válasz
Bandita4141 #7433 üzenetére
Be tudnád linkelni, pontosan melyikre gondolsz ?
-
csacsa01
tag
Hali,
Hát nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, nem estem hasra a Nougat-tól. Eddig amit találtam, néhány jobb animáció, de az ikonok kicsik és annyira minimalisták, hogy az fáj. Próbálok pozitív lenni, valaki mondja meg mi az a plusz, amit az új rendszer adott? -
csacsa01
tag
Sziasztok,
Olyan problémám van, hogy a Smart Switch, nem ismeri fel a telefont. Másik hiba, hogy mikor USB-n dugom a PC-re, a telót azonnal felismeri a rendszer, látom a fájlokat, de nem tudok PÍc-ről telefonra másolni semmilyen adatot.
Mi lehet a gond. Köszi. -
csacsa01
tag
Az általam eddig használt Call Recorder, nem fut a 6.0.1 alatt. Ennek nem örülök.
-
csacsa01
tag
A Smart Switch már húzza le a frissítést. Kíváncsi vagyok, milyen lesz.
-
csacsa01
tag
Hát ez,az. Most próbáltam megint, Névjegykártya megosztása - üzenet kiválasztás (sms nincs), automatikusa vcf-be teszi, 8 kb és küld, de nem megy ! jobb alsó sarokban köröz minttha küldené és semmi. Még hibaüzenet sincs, köröz a végtelenségig, míg ki nem törlöm.
Ugyanez kép küldésnél: 13 ! kb-os képet csatoltam, megosztás, üzenetek, semmi, csak pörög. Eszméletlen bosszantó. Ok, hogy Gmail-al el tudom küldeni, az a saját címem, de a céges kártyáról, sms-be akarok képet küldeni, az meg nem megy. -
csacsa01
tag
Sziasztok,
Se vfc. névjegyet, se MMS-t nem tudok küldeni az S6 Edge-mről. Valami beállítási probléma? Ha tudtok segítsetek pls. MMS-t tudok fogadni. Kfüggetlen, céges csomaggal. -
csacsa01
tag
Sziasztok, Nekem se a vfc. névjegyfájlokat, sem 230 kb-os fényképet nem küld el. Beállítási hiba lehet, vagy mi?
-
csacsa01
tag
Sziasztok. A kézbesítések jelentéseit hol tudom kikapcsolni?
-
csacsa01
tag
Sziasztok. Valakinek raktak már fel olyan fóliát, amelyik nem jön fel vagy a szélén, vagy a közepén? Ha igen, hol és milyent? 2x próbálam teljes kijelzőset, de mind2x feljött a széle. A hajlítottnak meg állítólag a közepe. Fólia nélkül használni pedig.. Akinek van fölös pénze.
-
csacsa01
tag
Sziasztok. Remélhetőleg vasárnap tulaja leszek egy ilyen, számomra csodaszép telónak. Milyen fóliát javasoltok rá ill. gyári flip cover tokot szeretnék rá venni, de olvastam, hogy karcolja a kijelzőt. Lehet balga kérdés, de fóliával is ? Vagy ez egy régebbi probléma és fólia esetén nincsen gond. köszi a válaszokat, előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest