- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
Ok meg volt a wipe. Köszönöm a sok segítséget! Azért visszanezegetek majd
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok.Eladtam az s6 edgem.Azt szeretném kérdezni hogy eléga agyári visszaállításra nyomnom hogy töröljönmindent?
-
kbyte1024
veterán
válasz
csabyka666 #9171 üzenetére
Amúgy ja eltudnad adni
nincs mit szívesen!
-
kbyte1024
veterán
válasz
csabyka666 #9157 üzenetére
ilyen
-
kbyte1024
veterán
válasz
csabyka666 #9157 üzenetére
én egy Iphone boltban vettem
mármint főleg iphonokkal foglalkozó boltban. 5pénz volt de nagyon jó!
-
kbyte1024
veterán
válasz
csabyka666 #9155 üzenetére
spigen
-
kbyte1024
veterán
nekem most szed le egy 304 mb-sat.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Hardver Arc #9123 üzenetére
Szerintem akkor már inkább a 7 válaszd.
-
kbyte1024
veterán
Na megnéztem a sok hsz után. Nálam is rendben van minden a háttérvilágítással.
-
kbyte1024
veterán
uraim állandóan baszakszik hogy a play aruhaz leáll,a drive leáll stb. a wipe chace particionra nyomjak ilyenkor?
-
kbyte1024
veterán
Uraim! Segítség kellene. Bekapcsoltam a telót,és azt írja ki hogy a Samsung billentyűzet állandóan leáll. Na már most kérne a jelszót de nem tudok gepelni mert nem dobja fel a billentyűzetet.
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok. Már egy ideje van ugye 7.0 a télóra. Nem tettem fel mert sokan panaszkodtak,hogy nem jött be. Mik a mostani tapasztalatok? Érdemes feltenni? Sok a új dolog vagy nem éri meg?
-
kbyte1024
veterán
Hozzaszolnek ha lehet
Nekem is a szélvédőn van a tartó,nagy horgász vagyok Szentendreről Merenye-röl. Nem kis táv! Végig megy a sygic és nem forrosodik fel.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Markizmark #8231 üzenetére
Én is a te allaspontodat képviselem. Az nem normális dolog,hogy update-t után törölni keljen mindent!! Akkor megb....ta az egészet a Samsung! Anno a BB tipikba ment erről a harc
A Z30-am se kellett resetelnil mert foverzat frissített.
-
kbyte1024
veterán
Uraim, ha egy bizonyos számot szeretnék tiltani azt hol tudom beállítani?
-
kbyte1024
veterán
Aldom magam,hogy nem frissítettem 😀
-
kbyte1024
veterán
Hát én nem nyomok rá a frissítésre. Jó ez a 6.01!
-
kbyte1024
veterán
válasz
Markizmark #7955 üzenetére
Na igen,sose értettem hogy miért kell reset?! BB Z30-am volt ott is mindenki fedezéket és azt kell mondjam ez nem normális dolog. Egy rendszerfrissites után ne kelljen már mindent újra huznom. Na mindegy még nem frissítettem. Gondolkodom még rajta
-
kbyte1024
veterán
Na meg jött a nugat! Szóval érdemes feltenni? Mert most gyors a telom és itt megoszlanak a vélemények a frissitesrol.
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok
Vettem egy ilyen telót,életem első Samsung-ja😉 volna egy kérdésem? Dupla koppos oldás van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest